Image 1
Image 2

Ciorbă pescărească la ceaun

Ciorba pescareasca
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ciorba pescareasca
Ciorba pescareasca

Ingrediente (pentru 8-10 porţii):

– 2,5-3 kg de peşte curăţat

– 300 g de pastă de tomate (sau un litru de bulion)

– 2 cepe

– doi ardei graşi

– ulei

– sare, piper, boia de ardei iute

– bază pentru mâncăruri

– verdeţuri după gust (pătrunjel, mărar, leoştean)

– ardei iute le servire

Mod de preparare:

Ceapa mărunţită se căleşte în ulei, se adaugă un ardei, la fel şi acesta mărunţit, apoi circa 1/3 din cantitatea de de peşte, se căleşte bine-bine, se presare cu boia de ardei iute (după gust), apoi se stinge cu apă, se condimentează şi se fierbe, până când totul devine o pastă.

Se adaugă pasta de tomete, circa 2,5-3 l de apă, cel de al doilea ardei feliat, se mai condimentează după gust, iar când compoziţia începe să fiarbă, se adaugă restul de 2/3 de peşte, tăiate în bucăţi mai mari şi se mai fierbe circa 10 minute.

Se serveşte fierbinte, cu verdeţuri, sau cu ardei iute, eventual cu ardei iute murat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Prăjitura cu spumă de căpșuni

DESERT

Prăjitura delicioasă cu spumă de căpșuni

Prăjitura cu spumă de căpșuni este desertul ideal pentru orice ocazie, combinând dulceața căpșunilor cu textura aerată a bezelei și crocantul aluatului foietaj. Inspirată din rețetele tradiționale, această prăjitură “Spumoasa” îți va încânta simțurile și îți va aduce aminte de gustul autentic al deserturilor făcute în casă.

Pârjoale cu ciuperci

REȚETE VEGETARIENE

Pârjoale cu ciuperci

Pârjoalele cu ciuperci reprezintă o adaptare vegetariană a tradiționalilor chiftele, oferind o alternativă bogată în nutrienți și etică la preparatele pe bază de carne, în răspuns la creșterea preferințelor pentru alimentația bazată pe plante.

ARHIVĂ CU REȚETE CULINARE POESIS

Conopidă la Grătar

Conopidă la grătar este o garnitură ușoară și delicioasă făcută pe grătarul tău! Dacă sunteți în căutarea unei rețete de garnitură sănătoasă, care să se asorteze cu proteinele voastre preferate pe grătar, această este! Asezonată perfect, așa că există tone de favoare. Dacă îți place conopidă prăjită, această rețetă de conopidă la grătar va fi cu siguranță un succes!