00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne invitat: Cătălin Sălăgean. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 03.30 Portret de artist invitat: Nicolae Sabău. 05.15 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: teatrul şi tinerii din ziua de azi. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 09.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Meseriile viitorului. 10.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. Titlul emisiuni: . 11.15 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Rolul artei în dezvoltarea copilului. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Acţiuni cu tânăra generaţie în scopuri ecologice. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitaţi: Maria Tripon. 17.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 17.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 22.08.2019

Ciorbă de păstăi cu perişoare sau cârnaţi

Ingrediente:

400 g de fasole verde, 300 g de carne tocată de porc, o ceapă, un căţel de usturoi, 2 morcovi, o lingură de ulei, un ou, o lingură de pesmet, sare, piper, boia de ardei dulce, bază pentru mâncăruri (delicat de casă), o legătură de pătrunjel verde.

Mod de preparare:

Carnea tocată se amestecă cu pesmetul şi oul, se condimentează cu sare, piper şi delicat. Ceapa şi usturoiul se mărunţesc şi se călesc în ulei, până când devin sticloase. Se adaugă o linguriţă de boia, se stinge cu circa 1,5 litri de apă, se adaugă morcovii tăiaţi felii subţiri, iar după ce începe să clocotească se adaugă şi fasolea verde curăţată şi bucăţită. Se condimentează după gust, iar când păstăii s-au fiert pe jumătate, din pasta anterior pregătită se formează perişoare şi se fierbe până când toate ingredientele se înmoaie. Dacă nu aveţi acasă carne, perişoarele se pot înlocui cu câtnaţi. Ciorba se serveşte presărată cu pătrunjel verde mărunţit, sau eventual cu adaos de smântână.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.