Cioloş crede că cea mai bună soluţie sunt anticipatele | Informaţia Zilei

Cioloş crede că cea mai bună soluţie sunt anticipatele

Scris de I. Z., 26 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Dacian Ciolos

Dacian Ciolos

Dacian Cioloş anunţă că formaţiunea sa este pregătită să intre la guvernare cu toate că PLUS nu este un partid parlamentar. Formaţiunea lui Cioloş nu are parlamentari.

”Decizia Curţii Constituţionale de ieri (luni – n.r.) poate avea probleme, dar suntem obligaţi să o urmăm. Dacă este nevoie de desemnarea unui prim-ministru care chiar să încerce să construiască o majoritate, deşi şansele sunt infime, atunci aşa să fie. Suntem gata să mergem în Parlament şi să prezentăm programul şi echipa noastră de guvernare, singuri sau într-o alianţă. Dacă vom reuşi, vom guverna, dacă nu, va fi făcut un nou pas către anticipate. Important este să nu rămânem blocaţi în nehotărârea actuală a altor actori politici”, a transmis Cioloş.

Acesta îl acuză pe preşedinte că nu vine cu o soluţie. Fostul premier susţine că alegerile anticipate sunt soluţia pentru ieşirea din criză, dar “peste noapte PSD se răzgândeşte, iar PNL începe să şovăie. Preşedintele ne anunţă că începe să nu mai creadă în alegeri anticipate, dar nu propune o soluţie alternativă. Perspectiva cea mai probabilă pare cea de a rămâne şapte luni cu un guvern interimar. În tot acest amalgam de răzgândiri, poziţia mea, a PLUS, dar şi a Alianţei USR PLUS rămâne aceeaşi. Credem că cea mai bună soluţie sunt alegerile anticipate. (…) O desemnare a unui nou prim-ministru în următoarele câteva zile ne-ar readuce pe drumul corect”, a dăugat Cioloş.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345