Cioloş a lipit afişe în Alexandria | Informaţia Zilei

Cioloş a lipit afişe în Alexandria

Scris de Vasile Andreica, 12 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Liderul Alianţei 2020 USR – Plus, Dacian Cioloş, a avut o discuţie cu un poliţist local din Alexandria în timp ce lipea un afiş pe un panou electoral, funcţionarul încercând să-i spună că trebuie să aibă stabilită şi o poziţie pe panou, pentru că „e o regulă aici”, în timp ce Cioloş invoca legea. După mai multe schimburi de replici, concluzia poliţistului a fost: „E bine ce faceţi dumneavoastră”.

„În Teleorman, la Liviu Dragnea acasă, funcţionarii sunt prinşi între nevoia de a răspunde comenzii politice şi propria răspundere. Ştim că e dificil să trăieşti în zonele în care baronul local taie şi spânzură. Ştim că teama e omniprezentă. Dar dacă nu ne depăşim frica pe care încearcă să o insufle puterea discreţionară a unuia sau altuia nici nu vom face din ţara asta un loc în care să ne dorim să trăim”, consideră Alianţa într-un comunicat oficial.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517