Cioburi de sticlă, coji de seminţe şi mizerie de nedescris în parcul UFO din Micro 17 (Galerie foto) | Informaţia Zilei

Cioburi de sticlă, coji de seminţe şi mizerie de nedescris în parcul UFO din Micro 17 (Galerie foto)

Mai mulţi sătmăreni sunt revoltaţi de faptul că în parcul UFO din Micro 17 este multă mizerie şi cioburi de sticlă care pun în pericol copii.

Ar fi două probleme: persoanele care fac mizerie şi firma care se ocupă de curăţenia publică.

Pentru prima problemă soluţia ar fi ca poliţiştii locali să verifice zona zi şi noapte. La a doua problemă nu avem deocamdată un răspuns.

”Este urât de tot! M-am plimbat prin parc în 7 iunie şi am văzut cum un copil de vreo 5 anişori care spărgea sticlele de bere şi fugea râzând. Mama sa nu zicea nimic, povestea în continuare cu o amică”, ne transmite un sătmărean.

”TRIST Micro 17 – Oamenii care frecventează parcul au înfiinţat O nouă groapă de gunoi in Satu Mare?! Nu vreau sa fiu rau dar de o saptamana urmăresc daca cineva se apuca sa faca curăţenie. Amenzile ar trebui să fie aplicate aici…. Cine e responsabil cu ordinea si curăţenia publică? Nu pot să cred ca nu vede nimeni!”, spune un alt sătmărean care ne-a oferit şi pozele ataşate articolului.

Abonează-te acum Online!
  1. OAS a spus: 11 iunie 2020, ora 16:34

    Probabil asa fac si acasa asa iau invatat Parinti cei 7 ani de acasa .

  2. Dac Bulibas a spus: 11 iunie 2020, ora 12:09

    Asta este rezultatul „parasutarii” VENETICILOR needucati, inculti si necivilizati in Szatmarnemeti ( Satu Mare) care au adus cu ei si cultura de acasa prezentata in imaginile afisate.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517