00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Legea cauzei şi a efectului. 04.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Sezonierii din vara aceasta. 05.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Cum este să trăieşti 4 ani în Dubai?. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Instalaţii modern de distilat borfot de fructe. 10.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: O nouă generaţie de ziarişti. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 13.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Cum ne influenţează gândurile viaţa? 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 16.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Uciderea mistreţilor între necessitate şi obligaţie. 17.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob şi Irina Tămăşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 23.08.2019

Cine va câştiga preşedinţia PSD: Liviu Dragnea sau Rovana Plumb?

Liviu Dragnea si Rovana Plumb

Liviu Dragnea si Rovana Plumb

Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura la şefia interimară a PSD. El va candida pentru acest post, deocamdată, împotriva Rovanei Plumb.

El a admis că PSD se află într-o „situaţie specială”, care necesită „măsuri speciale”, respectiv delegarea atribuţiilor de preşedinte al formaţiunii pe o perioadă limitată, până la un congres al social-democraţilor.

Liviu Dragnea va cere Comitetului executiv, în cursul zilei de miercuri, un vot de încredere pentru preluarea interimatului la conducerea PSD, în locul Rovanei Plumb.

„Am avut în ultima perioadă discuţii cu foarte mulţi colegi, şi membrii din Comitetul Executiv şi foarte mulţi colegi din ţară. Mă interesează ca ceea ce am spus mai devreme să nu se întâmple, adică o instabilitate a partidului care poate genera efecte inclusiv în afara partidului. E nevoie urgentă de certitudine şi de fermitate la vârful partidului şi de un plan de acţiune concret. Să nu uităm că în toamnă este perioada în care toate partidele trebuie să-şi desemneze şi să-şi stabilească candidaţii pentru alegerile locale. Alegerile locale de la anul vor fi un moment politic extrem de important cu efecte la alegerile parlamentare care generează, sau nu, prezenţa la guvernare a PSD”, a afirmat coordonatorul politic al PSD.

Cine va câştiga preşedinţia PSD: Liviu Dragnea sau Rovana Plumb?
Abonează-te acum Online!
 1. Un golan a spus: 22 iulie 2015, ora 20:55

  Jos Ponta, jos Dragnea, jos Plumb si, mai ales, jos Iliescu! Iliescu vinovat pentru sangele varsat!

 2. gigi a spus: 22 iulie 2015, ora 15:24

  La finalul mandatului lui Victor Ponta în fruntea PSD, partidul înregistrează în contabilitate o datorie de 32 de milioane de lei, 25 de milioane fiind datorii care ar trebui plătite de partid într-o perioadă mai mică de un an de zile. Comitetul Executiv al PSD va discuta astăzi despre succesorul lui Ponta în fruntea partidului, dar şi despre situaţia financiară dezastruoasă a PSD.

 3. Eugen a spus: 22 iulie 2015, ora 11:58

  Daca ar fi sa aleg intre o femeie si purcar murdar(condamnat) as alege femeia !.

 4. anton a spus: 21 iulie 2015, ora 18:31

  Coafeza plumb
  nu stie decat sa raspunda (la orice intrebare) cu
  santen un partid mare,unit,etc
  papagal pcr idiot

 5. Marius a spus: 21 iulie 2015, ora 15:29

  Rovana este o doamna adevarata. Din pacate nu are sanse

 6. 007 a spus: 21 iulie 2015, ora 14:04

  Sigur ,Liviu Dragnea.Dupa cati infractori si viitori infractori are partidul ,mi-e greu sa cred ca vor abdica de la regula muschetarilor,,unul pentru toti ,toti pentru unul” Apropos,stiti care va fi noul slogan la accedere in functiile PSD-ului, in 2016 ?
  Iata; N-ai furat,n-ai plagiat,n-ai fata de candidat.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.