10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Cine va câştiga până la urmă, tabăra lui Iohannis sau a lui Dragnea?

Scris de Bogdan Mihalca, 02 februarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Liviu Dragnea şi Kalus Iohannis

Liviu Dragnea şi Kalus Iohannis

Marţi seara în timpul şedinţei de Guvern executivul a adoptat 2 ordonanţe de urgenţă care nu erau pe ordinea de zi şi care au fost introduse de ministrul justiţiei Florin Iordache. Cele două ordonanţe prevăd modificarea Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, mai exact articolele de lege care se referă la abuzul în serviciu.

Practic modificările aduse Codului Penal prevăd faptul că dacă prejudiciul nu depăşeşte 200.000 lei, atunci fapta nu este una penală.

După adoptarea acestor ordonanţe ministrul justiţiei a susţinut o conferinţă de presă în care a adus la cunoştinţa publicului acţiunea Executivului.

Faptul că aceste ordonanţe au fost date noaptea, în opinia oamenilor pe ascuns a inflamat spiritele, iar în noaptea de marţi spre miercuri aproximativ 10.000 de persoane au protestat paşnic în faţa Guvernului.

Miercuri preşedintele Klaus Iohannis s-a implicat direct în acest demers al Guvernului prezidând şedinţa Consiliului Suprem al Magistraturii, şedinţă în cadrul căreia membrii CSM au votat în unanimitate sesizarea Curţii Constituţionale în privinţa legalităţii celor două ordonaţe.

Preşedintele a declarat că aceste două ordonanţe aduc prejudicii grave luptei anticorupţie şi limitează drastic capacitatea DNA de a instrumenta cazurile de corupţie.

Membrii partidelor de opoziţie PNL şi USR au protestat în Parlament şi au depus o moţiune de cenzură împotriva Guvernului.

Miercuri seara peste 100.000 de persoane au protestat din nou în faţa Guvernului, proteste masive fiind organizate în toate oraşele din ţară. La Cluj au ieşit în stradă 35.000 de oameni, la Timişoara 30.000, chiar şi la Satu Mare peste 500 de persoane au ieşit în semn de protest.

Protestul paşnic de miercuri seara a fost deturnat însă de mai mulţi membrii ai galeriilor Dinamo şi Steaua care au aruncat cu petarde şi fumigene în jandarmi, iar forţele de ordine au răspuns cu gaze lacrimogene, protestul paşnic transormându-se într-o luptă între ultraşi si jandarmi. Trebuie menţionat faptul că jandarmii au acţionat exemplar delimitând protestatarii paşnici de cei violenţi.

Joi premierul Sorin Grindeanu şi preşedintele PSD Liviu Dragnea au susţinut o conferinţă de presă în timpul căreia au declarat că cele două ordonanţe de urgenţă nu vor fi retrase, fiind un drept legal al Guvernului de a emite ordonanţe.

Liviu Dragnea a declarat că aceste ordonanţe nu îl ajută în nici un fel să scape de probleme penale.

Joi seara România a ieşit din nou în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului.

Cine va câştiga până la urmă, tabăra lui Iohannis sau tabăra lui Dragnea?

Abonează-te acum Online!
 1. Marcel a spus: 15 februarie 2017, ora 23:26

  Am participat la Revolutie in Timisoara ’89 ca student. Pacat de cei 27 de ani pierduti si de cei ce au crezut in Revolutie si nu mai sant printre noi. Au ajuns oameni ca Dragnea sa conduca tara iar tineret care sa creada in PSD…Pacat, bine ca am plecat din tara. De la oseni ma asteptam sa fie mai putin rosii, dar nu se poate interesul poarta fesul.

 2. gheorghe a spus: 09 februarie 2017, ora 07:01

  raspuns nefericit: Orban , Putin si Dodon

 3. antiprotest a spus: 07 februarie 2017, ora 19:15

  @Cali Gyula.Hai mai Giula, ca se vede si de pe luna ca aceste proteste au fost orchestrate si bine organizate de „unii” europeni, zis asa cu indulgenta. Niste dracusori pripasiti prin partile astea se cam tem sa nu pateasca ca omologii lor din Ungaria unde Orban le-a mai taiat elanul de a jumuli populatia si resursele tarii. Vroiau sa ia si ultima reduta, „votul” popular, instigand romanii unii impotriva altora, profitand si de naivitatea acestora. Vreau sa le spun tuturor romanilor, maghiarilor, svabilor,etc. ca atata le-a mai ramas „votul”. Daca il pierd si pe acesta atunci totul va sari in aer.

 4. Cali Gyula a spus: 06 februarie 2017, ora 13:49

  Sa castige RATIUNEA bai care faceti „pariuri” din prostia omeneasca !!Romanilor mereu le-a placut TI-GANIADA la fel de mult incat sa-si ridice poalele-n cap !!Rusine,neam de !!Apropo’: ce cauta un neamt in fruntea poporului roman,chiar nu s-a gasit unul de-al vostru demn de acesta functie??Atunci ce mai vreti,neam de opincari??!!!

 5. Cali Gyula a spus: 06 februarie 2017, ora 13:48

  Sa castige RATIUNEA bai dobitocilor care faceti „pariuri” din prostia omeneasca !!Romanilor mereu le-a placut TIGANIADA la fel de mult incat sa-si ridice poalele-n cap !!Rusine,neam de prosti!!Apropo’: ce cauta un neamt in fruntea poporului roman,chiar nu s-a gasit unul de-al vostru demn de acesta functie??Atunci ce mai vreti,neam de opincari??!!!

 6. Ioan a spus: 05 februarie 2017, ora 18:16

  Dragnea trebuie sa PSD-ul la inaintare, pentru ca este pe linia de ofsaid.
  Mitike draghe ce ai vrut sa scrii. Asa ti-a dictat Dragnea ?
  Dake nu stie sa scrie ,taci si fluiereste.

 7. Ioan a spus: 05 februarie 2017, ora 18:14

  Dragnea trebuie sa PSD-ul la inaintare, pentru ca este pe linia de ofsaid.
  Mitike draghe ce ai vrut sa scrii. Asa ti-a dictat Dragnea ?
  Dake nu stie sa scrie ,taci si fluiereste.

 8. Miti a spus: 05 februarie 2017, ora 13:54

  Cu siguranta pierde poporul.. Svabul pare un incapatanat si nu-l intereseaza soarta noastra si nici votul poporului. Dragnea trebuie sa PSD-ul la inaintare, pentru ca este pe linia de ofsaid.

 9. Riscou Nicolae a spus: 05 februarie 2017, ora 13:52

  in Romania intodeauna va castiga Prostia
  Suntem cel mai prost popor din Europa

 10. antiprotest a spus: 05 februarie 2017, ora 12:45

  @stefan. Ti se pare Iohannis mai bun. Cu cata usurinta le-a dat nemtilor 2.000.000.ooo euro pentru niste corvete ca sa aiba saracii de lucru.Tu stii ce inseamna cifra asta pentru Romania? Asa i-au bagat nemtii pe greci in faliment, corupandu-le conducatorii si vanzandu-le arme. S-au discutat lucrurile astea in Parlament?

 11. mutu2 a spus: 05 februarie 2017, ora 09:26

  Nu trebuie să câştige nici Iohanis nici Dragnea . Trebuie să câştige România.Dacă legile sunt schimbate sau modificate în favoarea penalilor (indiferent din ce partid sunt) pierde România.Pentru o Românie mai sănătoasă e mai bine ca legile să fie mai restrictive decât permisive pentru puterea vremelnică indiferent care este aceasta.

 12. antiprotest a spus: 05 februarie 2017, ora 04:28

  Nu stiu daca e vorba de vreun castig.Omul cu mintea lui iscoditoare a reusit sa numeasca lucrurile intr-un fel sau altul. De exemplu in fizica cuantica doua particule au fost botezate electron si pozitron, unul cu sarcina negativa si altul cu sarcina pozitiva. Problema e ca intrinsec cele doua particule nu au nimic nici negativ nici pozitiv, doar ca atunci cand se ciocnesc se anihileaza cu o energie maricica. „Penalul” Dragnea si cu „Anti-Penalul” Iohannis vor avea aceeasi soarta daca traiectoriile lor se vor intersecta. Cei care vor avea de pierdut vom fi noi.

 13. grig a spus: 04 februarie 2017, ora 10:44

  ÎNTREBĂRI DE „BUN SIMŢ”…DE CE NU AU IEŞIT ROMÂNII ÎN STRADĂ CU ZECILE DE MII, ATUNCI CÂND:
  1.Băsescu şi guvernul Boc tăiau salariile cu 25% şi impuneau CASS la pensii (?!)
  2.Băsescu şi guvernul Boc închideau sute de spitale şi mii de şcoli (?!)
  3.Guvernele Năstase, Tăriceanu, Boc, Ponta ştergeau datorii ale corporaţiilor de miliarde de euro per total (?!)
  4.Guvernele Năstase, Boc, Ponta suprafiscalizau firmele româneşti şi scuteau de taxe şi impozite, corporaţiile (?!)
  5.Guvernul Cioloş acorda subvenţii de sute de milioane de euro, corporaţiilor (?!)
  6.Guvernele Năstase, Tăriceanu, Boc, MRU, Ponta au cedat gratis r esursele minerale, corporaţiilor (?!)
  7.Iohannis a implementat Big Brother şi a alocat 2% tribut la NATO fără să fi promis asta în campania electorală (?!)
  8.Iliescu, guvernele Năstase, Boc, Ponta cedau pădurile „occidentului” (?!)
  9.Iohannis accepta cote de refugiaţi (?!)
  10.Ponta aproba construirea de moschei (?!)
  LIBERTĂŢILE FUNDAMENTALE ALE CETĂŢENILOR AU FOST FAGRANT INCĂLCATE DE TOATE GUVERNELE CRIMINALE DIN 1989 ÎNCOACE, CARE ÎMPREUNĂ CU TOŢI PREŞEDINŢII „ALESI” AU SERVIT INTERESELE STRĂINE ŞI PROPRII.E „UN MIRACOL” CĂ ACEST POPOR ESTE „SURD” LA CRIME MULT MAI MARI FĂCUTE LA ADRESA ROMÂNIEI ŞI CETĂŢENILOR EI!

 14. Babacu a spus: 03 februarie 2017, ora 18:44

  Dragnea, nu uita, de puscarie tot nu vei scapa, nici tu nici banda ta!

 15. Dac Bulibas a spus: 03 februarie 2017, ora 15:12

  Presedintele Diletant numai a invrajbit si a instigat populatia, si-a depasit atributiunile si a incalcat Constitutia respectiv, legislatia romaneasca , nu reprezinta pe toti romanii numai pe o parte dintre acestia. Totodata urmareste deservirea tarii intereselor straine in detrimentul romanilor. Nu a intreprins nimic pt. bunastarea romanilor !. Este suparat pe actualul guvern deoarece i-au taiat bugetul respectiv, salarul nerusinat pe care a ridicat in mod nemeritat.

 16. Dac Bulibas a spus: 03 februarie 2017, ora 11:16

  Tabara lui Dragnea !. Presedintele Diletant opozant trebe de urgenta suspendat !. Sa se termine odata cu porcaria asta…..

 17. Ion a spus: 03 februarie 2017, ora 08:47

  Nu stiu cine va castiga dar stiu cine va pierde sigur: Romania!

 18. Votant a spus: 03 februarie 2017, ora 07:59

  E simplu: Iohannis – peste 6.2 milioane de voturi in 2014, PSD-ul lui Dragnea vreo 3.5 milioane anul trecut. Raspuns corect: Iohannis! El e mai autorizat sa fie vocea poporului decat Dragnea si acolitii sai, care nu ar face probabil mai mult de 1.5 milioane daca s-ar repeta acum alegerile.

 19. ştefan a spus: 02 februarie 2017, ora 23:00

  DRAGNEA, bineînţeles! Capul ticăloşilor. Licheaua perfectă! Una spune şi alta face! Cine i-ar rezista?
  Ăştia suntem noi, românii?! Chiar atât de ticăloşi, de perverşi, de gunoaie? Asta-i oglinda noastră?Ăsta ne reprezintă, şi hotărăşte pentru noi? Ticală!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.