Cine suportă pagubele produse de spini? | Informaţia Zilei

Cine suportă pagubele produse de spini?

Scris de Ioan Aniţaş, 27 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Tot mai mulţi sunt în ultima perioadă cititorii ziarului nostru care semnalează în aparenţă un fapt banal, dar care provocă pagube autoturismelor.

Iată unul din semnalele transmise: „Cu câteva luni în urmă aţi scris despre disconfortul pe care-l produc lăstarii aflaţi pe marginea drumului dinspre Micula – porţiunea de la pădure, până la ramificaţia spre Botiz şi Lazuri. Crengile acestor lăstari au ajuns pe şosea şi zgâriau caroseria autoturismelor, mai ales atunci când şoferul nu avea la dispoziţie toată şoseaua. În urma sesizării din ziar au fost tăiate, poate nu este corect spus, vârfurile crengilor, dar insuficient. Acum, când omul vine dinspre Micula spre Satu Mare şi trebuie să-şi respecte banda de deplasare ca urmare a prezenţei altui autovehicul, vârfurile crengilor mai mult rupte decât tăiate, continuă să zgârie caroseria autoturismelor. Cred că administratorul drumului respectiv ar trebui să ia măsuri menite a proteja autoturismele care circulă în zonă. În caz contrar n-ar fi exclus ca personele păgubite să intenteze acţiune în instanţă pentru a cere daune. Cu siguranţă tăierea acelor crengi încât să nu ajungă pe carosabil ar fi un demers mai ieftin decât a plăti daune şoferilor care au maşinile zgâriate de spinii despre care vorbesc. Tare vreau să cred că semnalul meu, în numele multor persoane care reclamă acest neajuns, o să aibă ecoul necesar şi o să se intervină cu promptitudine. Noi mulţumim anticipat pentru solicitudine”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517