17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Cine protejează “hingherii” de maşini?

Scris de Ioan Aniţaş, 06 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

De o vreme, sătmărenii au adesea posibilitatea de a asista la demersuri mai puţin obişnuite – ridicarea autoturismelor parcate în locuri nepermise. Desigur, se pune în aplicare o hotărâre a consilierilor locali, cei care, probabil n-au luat în seamă posibile urmări ale unui asemenea acţiuni necesare, dar periculoasă.

Despre acest demers ne-a vorbit I.S., cititor al ziarului nostru: „Pentru mulţi sătmăreni, ridicarea autoturismelor parcate în locuri nepermise pare un demers care intră încet dar sigur în normalitatea cotidiană, dacă aceasta există. Culmea este că acest demers pare unul deosebit de riscant. Posesorul autoturismului ridicat, dar şi alţi sătmăreni protestează, se opun acestei acţiuni. Cu puţin timp în urmă vorbeam cu un cunoscut, care mi-a povestit că în cartiere Micro 16, dar şi Carpaţi I, echipajul denumit de unii – hingheri de maşini, a fost ameninţat în vreme ce îşi făcea datoria. Norocul echipajului a fost că n-a fost luat la bătaie, a scăpat cu ameninţările, dar am auzit că a fost situaţie în care a fost necesară intervenţia poliţiştilor locali sau chiar a mascaţilor pentru a aplana conflictul. Mă întreb dacă omenii aflaţi la datorie mai au şansa de a fi protejaţi de cineva? Oare ce mijloace au aceştia la dispoziţie pentru a scăpa de furia celor care, parcând necorespunzător sunt contravenienţi? Contrar unor păreri, această activitate se dovedeşte periculoasă, mai ales când se intră în contact cu persoane agresive”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.