09.04.2020a 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Concurs d epescuit la Turulung 04.40 Festival de teatru 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 09.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 10.50 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Fotbalul este suspendat în această perioadă. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 16.20 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Unicitatea sărbătorii Floriilor. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Cine îi susţine pe preoţii acuzaţi că au furat mâna sfântului Haralambie?

Scris de I. Z., 09 octombrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Lista sustinatorilor

Lista sustinatorilor

Vineri dimineaţă, la Redacţia Informaţia Zilei s-au prezentat zeci de susţinători ai preoţilor acuzaţi că au furat mâna sfântului Haralambie. Susţinătorii din localităţile Mesteacăn, Satu Mare, Marghita, Negreşti Oaş, Sălaj – Fizeş, Turţ şi Batarci şi-au scris numele pe o foaie pe care o prezentăm alăturat.


Preoţii acuzaţi sunt preotul paroh de la Biserica din Mesteacăn, pr. Emanuel Oros,  preotul paroh de la Biserica din Aliceni, pr. Daniel Popa şi preotul Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş, Marius Borhidan.

 
    Deschidem lista susţinătorilor preoţilor la această rubrică. Cei care doresc să se înscrie pe listă o pot face şi la sediul Compartimentului de Mică Publicitate de la Informaţia Zilei, situat pe strada Micu Klein nr. 2.

 

Abonează-te acum Online!
 1. maia a spus: 02 decembrie 2015, ora 21:16

  VAD CA UNI LE LUATI APARAREA SUNT TOTUSI PREOTI ,FRUMOS EXEMPLU !! PARCA SA SPUS CLAR AU FURATTTTTTTTT …SI DE UNDE AU APARUT ATITEA OASE LA MESTEACANU ALA ??? OF DOAMNE SI AFACEREA OSEMINTE OARE NE-AU FACUT ORTODOXIA DE RAS IN PLUS TOTI HOTI TREBUIE SA PLATEASCA , SPER SA PLATEASCA PENTRU CE AU FACUT MAI A;ES CA AU LASAT DOI COPII ACOLO ON INCHISOARE UNDE LE ERA SI LOR LOCUL APOI SA SE CAIASCA PENTRU CE AU FACUT CA SA-I IERTE DOMNUL NU NU AJUNGA IN TALPA IADULUI – MA INTELEGETI CE VREAU SA SPUN = NOI TREBUIE SA SLUJIM LUI IISUS NU PREOTILOR .

 2. Crestin Ortodox a spus: 16 octombrie 2015, ora 22:33

  domnule Costel, cum să acuzi fără dovezi? Ai vreo dovadă? Bianca nici nu umblă la Mesteacăn, dacă tu ai fost înseamnă că tu EŞTI DRAC cu 2 fete. STĂ dracul in tine!!!!!!!!!!! nu e frumos ce faci! Bianca are probleme! Mai sunt multi cu probleme acolo! SUNT INDRACITI DOMNULE!

 3. Nicu a spus: 16 octombrie 2015, ora 17:28

  Maria si Claudia au ramas in Grecia, parasind grupul. Nu era normal ca daca sunt organizatoare sa vina cu noi mai departe?
  Pr. Emanuel e mereu cu Maria neglijand preoteasa, motive serioase de gelozie. Daca intre aceste fetite si preot sunt relatii doar ca intre ucenic si preot era normal ca si ele sa vina acasa odata cu grupul. Se pare ca fetele acestea trebuie sa-l scoata cu orice pret pe preot ca nu cumva sa se afle mai multe. Mereu Maria o denigra pe preoteasa fata de parintele. Asa a invatat-o la spovedanie sau cand i-a spus cuvant de folos? Nu cred. Se pare ca lucrurile incep sa iasa la iveala.

  Povestea cu scrisoarea fratelui preotului Emanuel e de mintea curcilor. Ce legatura are cipurile si ecumenismul cu fapta lor? Nimic. O fraiereala pentru prosti.

 4. Costel a spus: 16 octombrie 2015, ora 15:40

  Fratele preotului Emanuel Oros a scris o scrisoare in care acuza Biserica ca nu il apara. Stiti de ce a scris asta? pentru ca se simte vinovat si are nevoie de apararea Bisericii. Mi se pare fortat ca Biserica sa il apere stiind ca are si alte antecedente la activ. Faptul ca l-a lasat sa-si faca acea manastire mixta arata ca nu-i vrea raul. Inteleg durerea si rusinea ucenicilor sai pentru ce a facut, dar asta nu inseamna ca trebuie sa apere un infractor. Corect ar fi sa vada si alte chestiuni ce le-a facut in Rusia, Serbia, Romania etc. cand a mai furat moaste dar nu a fost prins.
  Acest Serafim care a pus mana pe moaste este ucenicul lui si locuieste cu el in manastirea mixta de la Prilog-Vii. Exorcistul Oros facea spectacol cu Bianca duminica cand lumea venea la biserica. Inteleg de ce tatal ei a aparut la TV sa spuna ca pr Oros e nevinovat. Pentru ca avea interese. Fica ei e cea care a atras atentia cu strigatele ei cand s-au sustras moastele.
  Ii vad pe ucenicii lui Emanuel foarte infocati in apararea sa. Dar moastele de la Aiud cum le-a furat? preotul de la Aiud spune ca nu i le-a dat, deci si acelea au fost furate…
  Bravo fratilor, aparati hotii in continuare…

 5. cristian a spus: 14 octombrie 2015, ora 22:58

  Nu mai stiu ce sa cred!. Am crezut in sfintenia parintelui Emanuel. Aud tot felul de lucruri despre oamenii care sunt in jurul lui. Este un fel de Bivolaru? S-a lepadat preotimea ortodoxa de el? Unii zice ca este un psihopat. Ce sa mai cred? VREAU ADEVARUL

 6. Crestin Ortodox a spus: 14 octombrie 2015, ora 22:01

  De ce vă legati măi oameni buni de părintele EMANUEL? ATI FOST SĂ VEDETI CĂ LE-A FURAT EL? ‘ Ionela Berian, ” Iohanis ” ANONIMA ” De ce vă legati de părintele EMANUEL ? DE unde ştiti atâtea despre el? Ce treabă aveti cu el? Dumnezeu lucră prin preoţi şi sfinţii săi. Părintele Emanuel este un Preot de milioane. Ati fost poate multi dintre VOI la el cu necazuri si va ajutat! EXORCIST? CE DOVEZI AI DOAMNA ANONIMĂ ? CE DOVEZI AI ? CLARVĂZĂTOR ?! Inseamnă că ai fost la el. DUMNEZEU să vă LUMINEZE, dracul va întunecat minţile! Să ne ajute Dumnezeu şi să îl aducă pe Părintele EMANUEL dar si pe ceilalţi 2 în libertate, înapoi în ROMANIA !

 7. nimeni din satu mare a spus: 14 octombrie 2015, ora 15:59

  Tot stau şi mă mir la cele scrise în comentariile de mai sus! Un popor aşa zis „creştin” dar care este orb şi nu vede, surd şi care nu aude. Isus a vorbit aşa de clar: „Tare vă mai rătăciţi, pentru că nu cunoaşte-ţi nici Scripturile şi nici puterea lui Dumnezeu”; „Când un orb călăuzeşte pe un alt orb, amândoi cad în groapă”; „Cercetaţi Scripturile că în iele socotiţi că aveţi viaţă veşnică, iele însăşi mărturiesc despre Mine”; „Slava Mea n-o împart cu nimeni”; „Inapoia mea satană, căci este scris: Să te închini doar Lui D-zeu”; Apostolul Petru pe când era în viaţă, (Faptele Ap. cap. 10) şi s-a dus în casa sutaşului Corneliu trimis de Domnul Isus, acest om s-a aruncat la picioarele lui să i se închine, dar Petru l-a ridicat de mână şi i-a zis: „Ridică-te! Si eu sunt om.”; Ioan în ultima carte a Sf. Scripturi pe când era izolat în insula Patmos, i se arată un înger, şi îi spune să scrie tot ce vede şi aude, el cade cu faţa la pământ şi se închină cu faţa la pământ, acelui înger strălucitor trimis de Dumnezeu să stea de vorbă cu el, şi acel înger când îl vede pe Ioan ce face, ştiţi cei spune: Fereşte-te Ioane să faci una ca asta, pt. că eu şi cu tine şi împreună cu ceilalţi închinători, lui Dumnezeu să ne închinăm”. Inchinătorii adevăraţi şi plăcuţi Tatălui, spune Scriptura că sunt cei ce se închină în Duh şi în Adevăr. Şi întrebarea care ar trebui să se pună astăzi la tot ce se face şi se vede: „Cât ar mai trebui să mai vorbească Dumnezeu acestui popor, ca să vadă şi să audă? Acestea sunt rezultatele care le vedeţi, din pricina neascultării şi necunoaşterii Scripturilor. Ce ar mai trebui oare să ne mai arate Dumnezeu, ca acest popor să se trezească!

 8. Anonima a spus: 14 octombrie 2015, ora 02:30

  Vai de voi, cei care nu le dati nici o posibilitate de alegere copiilor vostri – poate ca le este bine asa cum ati hotarat voi, ca trebuie musai sa fie slugile Domnului, dar poate ca puteau avea parte de o viata mai buna daca i-ati fi lasat sa hotarasca singuri, sa experimenteze ei ce e bine si ce-i rau, sa-si aleaga singuri calea…

 9. Anonima a spus: 14 octombrie 2015, ora 02:04

  Va mai amintiti de cazul Bivolaru? Asteptam sa se ajunga pana acolo? Cineva ar trebui sa se sesizeze (din oficiu? Nu cred, pentru ca s-au facut deja sesizari catre Arhiepiscopia Maramuresului si Satmarului, dar fara rezultat), insa acolo sunt copiii nostri, carora li se spala creierele si noi nu putem face nimic? Macar din punct de vedere juridic? Acest „PREOT” Oros poate face chiar ce vrea, nepedepsit?!
  P.S. Preoteasa indurerata, care-l asteapta cu drag si dor acasa , nu cumva a divortat de el mai demult? Va spune ceva acest fapt?

 10. Suzana a spus: 13 octombrie 2015, ora 17:03

  Maria e satmareanca de a noastra. Ea e persoana cea mai apropiata de preotul Emanuel. A terminat medicina si dupa ce la cunoscut pe exorcistul si clarvazatorul preot de la Mesteacan a lasat totul si s-a dus acolo. Mama merge des la acel preot si cunoaste bine si necazurile preotesei referitor la aceste fete. Cu pelerinajele la Mesteacan s-au invartit multi BANI. Oamenii faceau pelerinaje la moaste si la exorcisme. Acum vedem rezultatul. Banii se duc pe cautiune.

 11. Iohanis a spus: 13 octombrie 2015, ora 15:21

  Printre cei de pe lista e si tata uneia dintre fetele de la acea manastire mixta. Era si ea in acel pelerinaj. Tatal ei a fost cel care i-a adunat pe oameni sa mearga cu lista. Acum strange semnaturi pentru cautiune.

  Ei spun ca au dus craniile din Romania. E ca si cum spui ca vrei sa cumperi un sicriu si duci mortul la magazin.
  Sa inteleg ca daca cumperi un dulap trebuie sa duci casa la fabrica de mobila?

 12. Ionela Berian a spus: 13 octombrie 2015, ora 14:17

  Am vorbit cu cineva din grup. Oamenii sunt derutati si parerile sunt impartite. Am aflat ca organizatoarele sunt Maria si Claudia, doua ucenice a preotului Emanuel, care se pare a fi creierul furtului. Ambele locuiesc impreuna cu Serafim cel care a pus mana pe moastele sf. Haralambie. Stau intr-o manastire despre care nu stiu prea multe lucruri, aproape de Portarita. Are gardul foarte inalt zidit din piatra astfel incat nu se poate vedea inauntru. Regulamentele bisericesti nu aproba asa ceva si totusi aceasta exista cu acordul tacit al PS Iustin pentru vremurile cand vor fi prigoniti. E o manastire care nu seamana cu cele normale pentru ca acolo locuiesc impreuna baietii cu fetele si nu are turn. In interior seamana cu o casa.

  Oamenii din autocar spun ca a fost odata pe la acea manastire si peste doua zile organizatorii au schimbat traseul fara sa dea explicatii, renuntand la alte obiective. Atunci s-a intamplat „minunea” facuta de satmarenii nostri.

 13. ciprian a spus: 13 octombrie 2015, ora 11:29

  @eugen
  Minorităţile din interiorul statului maghiar nu sunt reprezentate nici măcar în Parlament, darămite în Guvern, iar unele minorităţi au devenit ţinte publice pe teritoriul ungar…românii au ajuns să trăiască în Harghita şi în Covasna sub teroarea noilor grofi maghiari ca înainte de Marea Unire, iar elevii români sunt alungaţi din şcolile centrale din oraşele Transilvaniei ca să le facă loc copiilor maghiari, în timp ce tricolorul le este interzis copiilor români care ajung să fie pedepsiţi dacă îl poartă. Pe cine sa pacalim: oare nu Ungaria este cea care se agită fără oprire ca UE să se ocupe de minoritatea maghiară, Consiliul Europei să se ocupe de minoritatea maghiară, Consiliul European să se ocupe de minoritatea maghiară, Comisia Europeană să se ocupe de minoritatea maghiară, Parlamentul European să se ocupe de minoritatea maghiară, SUA să se ocupe de minoritatea maghiară, Rusia să se ocupe de minoritatea maghiară, Guvernul României să se ocupe de minoritatea maghiară, Guvernul Ucrainei să se ocupe de minoritatea maghiară, Guvernul Slovaciei să se ocupe de minoritatea maghiară, Guvernul Serbiei să se ocupe de minoritatea maghiară, Turcia să se ocupe de minoritatea maghiară (Vona Gabor a vizitat şi Turcia unde le-a vorbit „fraţilor şi surorilor” poporului maghiar, care, întâmplător, a fost ocupat de Imperiul Otoman, dar istoria se rescrie), Dalai Lama să se ocupe de minoritatea maghiară s.a.m.d…cat despre autonomie…a ramas UN VIS PENTRU FRAIERI!

 14. Adriana S. a spus: 12 octombrie 2015, ora 21:53

  NU SUNT ABSURDĂ, Părintele NU a furat nimic !!!!!! Dumnezeu să te lumineze, că dracul te-a întunecat!!!!

 15. Eugen a spus: 12 octombrie 2015, ora 15:40

  @ciprian !, Despre ce drepturi vorbesti ?, despre cele existente si prezentate dar nerespectate ?. Sa fin seriosi !…. Romania si romanii nu respecta nimic din cele asumate !. Din Rezolutia de la Alba Iulia din 1 Dec. 1918 cu privire la minoritati ce ati preluat si ati respectat ? NIMIC !!!. Cu folosirea lb. maghiare in administratiile publice locale stipulata in legislatia romaneasca cum este ?, Nerespectat !!!, etc,… Minoritatile romanesti din tarile invecinate tanjesc dupa modelul unguresc si nu cel parsiv din Romania ! si nu degeaba…..Credeti ca cu minciunile voastre puteti pacali la nesfarsit o lume intreaga ?. Autonomia este pt. oameni destepti si nu pt. prosti !. Prostii merita un Pinochio alias Ponta, un Pacalici alias Dragnea etc, pe care -i aveti spre mandria voastra si datorita lor traiti prost si ei bine.

 16. CRISTIAN NICOLAE a spus: 12 octombrie 2015, ora 10:17

  Dragilor
  Citesc comentariile si nu vad decat comentarii pline de rautate sau sustineri, ambele fara argumente rationale.
  Problema trebuie analizata cu obiectivitate.
  1. Nu stim daca preotii au furat mana Sfantului, si aruncam acuze fara dovezi, punand astfel o pecete pe fruntea lor. Chiar daca vor fi gasiti nevinovati , vor ramane pe viata cu stigmatul de HOT.
  2. LOGIC, nu puteau fura mana, caci nu o puteau folosi. Se putea afla foarte usor in momentul in care aceasta era scoasa la inchinare credinciosilor.
  3. Daca acesti 3 preoti fac parte din categoria celor care incearca sa traiasca ortodoxia intr-un ritm mai accentuat – sa le zicem ULTRAORTODOCSI, cine suntem noi ssa-i judecam?
  4. Despre fiecare dintre ei am auzit lucruri bune – Marius Borhidan face treaba exceptionala la Spitalul din Negresti, Daniel Popa e tanar, iar Emanuel Oros are vechime la Mesteacan. Pe seama celui din urma s-au format o serie de legende urbane daca le pot numi asa> si-a format un nucleu de credinciosi – sa le zicem ultraortodocsi, ingrijeste niste tineri – baieti si fete de prin zona respectiva – pe care am inteles ca-i pretuieste si respecta mai mult decat pe propriii copii, tot acolo, prin padure s-a mutat o familie de crestini din Caraseu, care s-a izolat acolo, rupandu-i si pe copii de la scoala si exemplele pot continua.
  5. Personal, nu cred ca cei trei preoti ar fi fost in stare de furt. Pentru ei slujirea la altar e mai importanta decat orice, iar furtul nu face parte din obiceiurile lor. Exista insa si posibilitatea ca eu sa ma insel.
  Peste tot si peste toate sta judecata Celui de Sus.
  Noi trebuie sa stam deoparte si sa nu judecam Biserica prin prisma slujitorilor ei, ci sa citim Scriptura si sa ne aducem aminte de cuvintele Mantuitorului: Primul fara de pacat, sa ia piatra si sa o arunce.
  Bucurie tuturor, iar celor trei putere sa treaca peste toate.

 17. ciprian a spus: 12 octombrie 2015, ora 09:45

  @eugen
  Nu există nicăieri în lumea civilizată o ţară care să acorde atâtea drepturi unei minorităţi alogene cum acordă România minorităţii maghiare. Şi totuşi nu veti fi mulţumiţi niciodată, sâcâindu-ne perpetuu cu aceeaşi pretenţie: autonomie… ne-am săturat de Ungaria care se visează Reich, de Viktor Orbán, care se visează Horthy şi de Budapesta care se visează capitala unui Imperiu care nu a existat niciodată decât în halucinaţiile bolnave ale unor lideri unguri

 18. dacia a spus: 12 octombrie 2015, ora 05:03

  Eugen -în 1920 s-a reparat o nedreptate imensă făcută românilor, tot atunci aţi dobîndit şi voi o ţară pe care nu aţi avut-o, aţi făcut parte din Imperiul Hasburgic, care din fericire v-a mai civilizat, civilizaţia cu care vă lăudaţi. Numărul maghiarilor originali de aici este infim, din păcate profitînd de maghiarizarea forţată au fost şi români care au abdicat de la demnitate şi s-au declarat maghiari, cum bine zici pentru ceva iluzoriu. Foarte mulţi dintre cei ce şi-au declarat naţionalitatea sînt romi dintre care mulţi nu cunosc decît limba maghiară din aceleaşi motive pentru care sînt mulţi români care nu cunosc decât limba maghiară. Aşa că nu vă plîngeţi şi mai citiţi, nu din autorii noştrii,ci maghiari despre istoria voastră. Eşti sigur că eşti maghiar , că faci parte din cei 10%
  element maghiar ?

 19. dacia a spus: 12 octombrie 2015, ora 04:46

  Eugen, voi aţi venit prădînd, furînd pămînt şi imobile aflate pe teritoriul Transilvaniei cînd barbari fiind aţi venit de unde aţi venit cu cca 1000 ani în urmă, se apreciază în urmăr de cca 227.000 atît pe teritoriul unor oameni paşnici, cu o cultură veche pe care aţi găsit-0 aici cît şi în cîmpina Panonică peste alte popoare care au existat aici şi aţi forţat maghiarizare. I-aţi maghiarizat pînă şi pe Petofi şi pe Kosuth cu care vă lăudaţi, şti că nu au fost maghiari la origine, i-aţi maghiarizat şi pe o bună parte din românii de aici, brutal, în stilul vostru primitiv şi e plină istoria de exemple, le-aţi schimbat numele,i-aţi dat afară din servici, i-aţi obligat să vă vorbească limba. Am făcut noi aşa ceva ?

 20. Ferike a spus: 11 octombrie 2015, ora 18:27

  Adriana.
  Cum dra ccu poti sa ai duhovnic un popa care fura ? Chiar esti absurda .

 21. ovi a spus: 11 octombrie 2015, ora 16:17

  de ce comentati dragilor astfel de lucruri!!!?niciuna din tabere n au dreptate , doar legea va face dreptate..deci mai vedeti-va fiecare de treburile voastre..nu trebuie nici sa-i ridicam in slavi pe popi,dar nici sa-i invinovatim fara drept…EU ZIC CA ESTE SUFICIENTA JUDECATA LUI DUMNEZEU PENTRU EI!!!!DUMNEZEU LE VA DA SAU LE VA LUA!!!!

 22. mirela a spus: 11 octombrie 2015, ora 14:15

  cum puteti sa vb asa de acesti oameni pe care nu ii cunoasteti voi stiti cati oameni au ajutat ?cat bine au facut ? fara bani! ei stateau zi si noapte in biserica si se rugau pt toata lumea si nu asteptau nimic in schimb si ca sa vina cineva sa vb in felul acesata ati fost acolo sa stiti ce sa intanplat cu adevarat ? nu ! vb in necunostiita de cauza dati crezare mas mediei care nu stiu sa faca alceva de cat sa loveasca biserica sunteti cumva oameni care nu aveti pacateee????????? sunteti oameniiiiiiii drepti pe acest pamant ??????? pt aceaia dati cu noroi in ei ?ar fi bine ca fiecare din noi sa meditam la persoana noatra sa vedem cat de drepti suntem noi in fata lui dumnezeu apoi sa ne permitem a judeca pe alti si a inprosca cu noroi .,ati fost intr o catredrala catolica sa vedeti cum e placata cu aur toata va zic eu !!!!!!!!! de ce doar biserica ortodoxa va incurca ?catolici nu sunt la fel sau pocaitii de toate felurile stiu se se ascunda

 23. Adriana S. a spus: 11 octombrie 2015, ora 13:48

  Sunteti niste oameni fără credintă în DUMNEZEU !!!!!!! Toti cei care sunteti impotriva lor, ei sunt nişte preoti DEOSEBITI şi suntem MANDRII că sunt duhovnici noştrii ! Nu uitaţi că cea mai mare judecată este a lui DUMNEZEU, şi ne va judeca cum judecăm şi noi pe ceilalţi …

 24. Eugen a spus: 11 octombrie 2015, ora 13:26

  @dacia !, Exemplele tale mentionate sunt hoti din tara si este rezultatul sistemului actual care a fost dezvoltat in timp orientat catre hotie, coruptie, minciuna !.Eu vorbesc despre hotiile, violurile si crimele comise de romani in strainatate si care va face de tot rahatul !!!. Cetatenii maghiari sunt mult mai bine primiti in strainatate decat romanii si nu degeaba ceea ce stii si tu foarte bine. Nu degeaba multi romani au scormonit in dosarele prafuite ale inaintasilor lor sa gasaeasca ceva unguresc printre ele ca sa poata obtine cetatenia maghiara si pasaport unguresc cu care sa poata calatori nestingherit (fara viza) chiar si in SUA ! Pe de alta parte , Ungaria este un stat Schengen la care Romania inca numai tanjeste dar nu este primita !!! si nu din cauza ungurilor !.Pasaport romanesc nu mi-ar trebui nici sa arunce statul roman dupa mine !. Nici de cetatenie romana n-am nevoie ca-i rusinoasa si degradanta !. Ati degradat Transilvania cu romanii de aici, primiti in dar in 1920 in ultimul hal ! Ce mai vrei ? sa-i izgonesti pe maghiari din tara lor dupa ce v-au primit si v-au protejat secole la rand pt. faptul ca (vina lor) ca nu s-au lasat asimilati fortat ?. Uite exemplele tale de maghiari asimilati care au ajuns din cinstiti, in hoti si corupti !. Si daca vrei pot sa-ti dau si alte multe exemple chiar la nivel innalt din cadrul conducerii de varf al UDMRaiului. Asta ati creat voi romanii de dincolo de Carpati ….si pt. asta suferim noi acum in Transilvania !.

 25. Adriana S. a spus: 11 octombrie 2015, ora 00:15

  Eşti mai indobitocit tu decât cei care îi sustin şi toti cei care gândesc ca şi tine. Măcar ei sunt indoctrinati pentru Dumnezeu, iar voi sunteti îndoctrinaţi împotriva Lui Dumnezeu şi nu uitaţi ” NU JUDECAŢI CA SĂ NU FITI JUDECATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ”

 26. Adriana S. a spus: 11 octombrie 2015, ora 00:03

  adevărată anchetă ar scoate la iveală ceea ce aveti in voi săpati mai adânc si o să vă găsiti păcatele voastre.

 27. Anita a spus: 10 octombrie 2015, ora 22:17

  Da, ii numiti dobitoci si indoctrinati cu orizontul limitat pe oamenii care au curajul sa ii sustina pe preotii din Grecia, dar voi fratilor care nu va scoateti nasul din calculator si tv ce sunteti? Dati crezare la minciuni si acuzati fara sa aveti habar pe cine acuzati. Ati iesit din casa sa dati piept cu realitatea? V-ati gandit de ce sunt aparati preotii aceia? Stiti cati oameni au fost ajutati de catre ei? Si nu doar prin vorbe, ci prin fapte. Nu pt oricine s-ar face asemenea lucru. Nu toti preotii sunt atat de respectati si iubiti cum sunt ei, nu va puneti intrebarea de ce? Vorbiti fratilor, aruncati cu noroi, ca si prin asta se caracterizeaza romanul, va plac scandalurile, abia asteptati sa criticati . Toate mizeriile care se publica si se scriu sunt o literatura potrivita pt voi.

 28. Jurnalistul a spus: 10 octombrie 2015, ora 14:05

  O adevarata ancheta jurnalistica făcută de un profesionist ar scoate la iveală,, manastirea secreta” pe care o are Emanuel in pădurea de lângă Mesteacan , asta ar fi un subiect naţional ! Sapati mai la adânc!

 29. dacia a spus: 10 octombrie 2015, ora 13:18

  Eugen, parcurge ziarul şi vei citi despre Kerekes Melinda Clara director adjunct API reţinută de poliţie pentru abuz în servici şi altele, despre Horvath Gheorghe, Egreşi Vasile, Varga Paul ridicaţi de poliţie de pe srt.Horia pentru proxenetism şi las-o mai moale cu jignirile.
  Si apoi eu nu cred că faci parte din procentulde 10% .element originar răspîndit la noi în în toată cîmpia Panonică aşa cum arată in istoric maghiar de la începutl sec.trecut. restul populaţiei este maghiarizată. Pari destul de inteligent şi nu cred că nu ai citit şi nu ai dorit să-ţi afli istoria.

 30. anonim a spus: 10 octombrie 2015, ora 12:45

  Dragi Români, nu daţi dovadă de frăţie. Nu vă uniţi niciodată. Grecii sunt oameni foarte răi. Aceşti 3 preoti NU sunt VINOVATI! Grupul de pelerini au ajuns in ROMANIA ! Preoţii au rămas, dar şi aceştia vor venii curând! Dumnezeu şi Maica Domnului să facă dreptate, nu voi. Dracul ia chipul omului, acum, toate comentariile sunt după vorba dracului. Ei oameni buni, unde e creştinitatea din noi? UNDE E DUMNEZEUL NOSTRU? Vai de voi.. puneti mâna şi rugaţi-vă pentru ei şi nu judecati dacă NU AVETI DOVEZI CLARE! PRESA SCRIE SĂ AIBĂ RATING!

 31. dacia a spus: 10 octombrie 2015, ora 12:33

  Eugen, şti cîţi unguri sînt în închisoare pentru hoţii, cîţi ţigani care şi-au declarat cetăţenia ungară mărind numărul vostru în Romănia ?
  Proporţia este mult mai mare, nu aveţi cu ce să vă lăudaţi în această privinţă.
  Si apoi nu eşti tot cetăţean romăn ?

 32. Eugen a spus: 10 octombrie 2015, ora 12:22

  Cum situatia se prezinta prea confuza inca nu-mi dau seama ca preotii sau altul a furat acea mana. In orice caz, numai unul a putut sa fure acea mana si nici intr-un caz doi sau trei !. Dar ce este sigur, este ca fapta a fost comisa de un roman pe care toata apa Dunarii nu o sa-l spele de pe fata romanilor !. Romanii au ajuns sa fie catalogati ca un popor de hoti si nu degeaba. Inca mai sunteti mandri ca sunteti romani ? , mandri hoti !….

 33. Feri a spus: 10 octombrie 2015, ora 08:09

  Ali ai dreptate dar partial. Niste popi cum nu pre rar exista.
  Furtul este acelasi , indiferent de cine-l face iar faptitorul se numeste HOT (furator) Te-ai putea incchin la niste(oase) moaste care ai sti ca sant furate. Roagate DOMNULUI ca popii nu sant nici ca omul de rand,sant mai rai. Aceasta afirmatie a fost facuta de un bun popa. Amin.

 34. Horia Mărieş a spus: 10 octombrie 2015, ora 03:05

  Numai 77? Par să fie mult mai mulţi susţinători!
  https://graiulortodox.files.wordpress.com/2014/11/627×01.jpg?w=1530&h=1029

 35. Ali a spus: 09 octombrie 2015, ora 21:41

  Inainte sa stim adevarul nu condamnati oameni buni,niciodata nu ar face asa ceva sunt preoti scu har ,niste preoti cum rar exista !

 36. TAMAS a spus: 09 octombrie 2015, ora 21:35

  asa e toti sunt indoctrinati,ca exemplu va pot da fam. COSTIN care apare pe lista ,sa ajungi sa pui pe lista chiar si copilul minor ,COSTIN STEFANIA,halal parinti si se tin si dascali!!!!RUSINEEE!

 37. nenica a spus: 09 octombrie 2015, ora 19:34

  Asa-i romanul , frate cu hotul !!!!!

 38. vasile a spus: 09 octombrie 2015, ora 18:53

  si daca se inscriu pe lista ce? asta indreapta ce au facut aia? sau ar trebui sa ne supunem lor? daca au furat, la puscarie, daca nu, sa demonstreze. Astia cu lista, sa mearga la culcare, vb degeaba, oameni indoctrinati fara orizonturi, ingraditi de vb alora pe care ii sustin

 39. vasile a spus: 09 octombrie 2015, ora 12:22

  Cum adica sustin? Ce sustin ? Niste presupusi hoti!!
  Daca grecii i-au prins asupra faptului si cu moastele asupra lor e clar, ce sa mai sustii? Asa e, indoctrinarea si indobitocirea propovaduita de preoti e fara margini…

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.