Cine credeţi că este criminalul actriţei Gabriela Dorgai? | Informaţia Zilei

Cine credeţi că este criminalul actriţei Gabriela Dorgai?

Scris de I. Z., 24 noiembrie 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Politia la locul crimei

Politia la locul crimei

În seara zilei de duminică, 9 noiembrie, a fost omorâtă actriţa Gabriela Dorgai. Crima s-a petrecut seara, după ora 21.30 pe digul Someşului din Satu Mare. Victima avea asupra ei o geantă în care se găsea o sumă mare de bani, circa o mie de euro, dar nu a fost jefuită. I-au rămas intacte toate bunurile, agresorul dorind doar să o violeze şi să o omoare. Trupul i-a fost găsit abia a doua zi, pe la prânz, de o fetiţă ce se plimba pe dig. De altfel, zona este intens circulată ziua, dar şi noaptea, deşi nu este luminată. De atunci nimeni nu mai are curajul să treacă noaptea prin zonă.


S-a aflat că ar fi fost şi martori. Două persoane, apoi un grup de trei persoane, au trecut prin zonă. Au văzut două persoane, dar au crezut că sunt un cuplu care fac dragoste. Se pare că doi dintre martori au dat declaraţii, însă alţii trei nu s-au prezentat pentru declaraţii la poliţie.

 
După acest tragic eveniment, datorită faptului că făptaşul nu a fost prins, în Satu Mare s-a creat o adevărată panică. S-a zvonit că şi alte femei ar fi fost atacate. Lumea nu mai umblă pe stradă după lăsarea întunericului. Anchetatorii comunică destul de rar. Între timp s-a făcut apropierea cu o crimă similară din Ungaria. Victimele au fost găsite dezbăcate de la brâu în jos şi cu câte un pantof în picior şi nu au fost jefuite. Ideea unui criminal în serie a prins la populaţie, însă nu sunt dovezi în acest sens.

 
În oraş au apărut tot felul de versiuni. S-a vorbit că făptaşul ar fi cineva apropiat, cineva din anturajul său. Nu a fost exclusă nici varianta că ar fi fost victima unui bolnav mintal.
Este foarte important de văzut ce crede populaţia despre acest tragic eveniment.
De aceea vă rugăm să răspundeţi la următoarea întrebare:

Cine credeţi că este criminalul Gabrielei Dorgai?

Pentru aflarea adevărului în cel mai scurt timp, toţi cei care pot oferi informaţii care să ajute la descoperirea criminalului Gabrielei Dorgai, sunt rugaţi să sune la poliţie sau la Informaţia Zilei, telefon 0261.767.300.

Abonează-te acum Online!
 1. popescu ion a spus: 27 decembrie 2014, ora 13:05

  Criminalul poate fi un politist-infractiune fara urma.

 2. Ralu a spus: 20 decembrie 2014, ora 08:20

  VINE CRACIUNUL, GABRIELA NU SE POATE ODIHNI NICI ACOLO UNDE ESTE ACUM…

 3. Roatis Alexandru a spus: 14 decembrie 2014, ora 02:25

  Gabriela, astia vor sa te mai omoare o data… iar asasinul sa fie „Timpul”.

 4. un satmarean a spus: 09 decembrie 2014, ora 23:20

  Nu stiu daca se cuvine aceasta intrebare publicului cititor dar oricum ar fi as dori sa-mi dau cu parerea . Ei bine , dupa faptele mentionate , descrise de presa locala si nationala m-ar indruma la idea ca criminalul sau Monstul ar fi un fost om de-al legii, fost paza si securitate, jandarm , politist …etc ceva de genul . Odata fiind demis si-a aruncat nervii salbatici asupra unei biete femei, fara vina …dar cu scopul de a se razbuna pe cineva din conducere sau colegi . In consecinta , datorita faptelor eu cred (odata ce nu exista amprente , si dupa felul de a actiona ) ca este un frustrat din multe puncte de vedere .Probabil sunt unul din cititorii naivi care va trimit astfel de mesaje dar sunt convins moral ca aceasta crima nu coincide unui aurolac

 5. zoran a spus: 30 noiembrie 2014, ora 10:45

  dupa ce va mai comite vreo apta va fi prins dar musai sa o comita in alt judet sa nu mai dea peste amatori

 6. Sebi a spus: 29 noiembrie 2014, ora 21:20

  Un apropiat al victimei care s-a dereglat mental si a devenit criminal in serie

 7. contrariata a spus: 28 noiembrie 2014, ora 16:51

  un apropiat al victimei care e si dereglat mintal

 8. inf cu zile a spus: 28 noiembrie 2014, ora 12:20

  Indolenta. Nu este nevoie de vot.

 9. cetateanul turmentat a spus: 26 noiembrie 2014, ora 20:21

  Moby Dick

 10. Achim Alexandra a spus: 25 noiembrie 2014, ora 23:56

  Ce criminal in serie? cred ca ati vazut prea multe filme americane. Cu siguranta infractionalitatea din oras este mult mai mare decat am crede noi si decat n-i se comunica de autoritati, dar inca nici acolo nu am ajuns sa alerge ciminali in serie pe strada

 11. GHEORGHE a spus: 25 noiembrie 2014, ora 08:37

  MILIŢIA DIN SATU MARE

 12. Dorel Coica a spus: 25 noiembrie 2014, ora 07:58

  Pshiopatul din Ludus !

 13. Roatis Alexandru a spus: 25 noiembrie 2014, ora 04:20

  Fara sa ai probele in fata e greu sa-ti dai cu parerea dar un barbat gelos putin cherchelit este in stare sa faca moarte de om fie sa se sinucida, fie sa-si omoare rivalul, fie sa-si omoare iubita. Si daca e vorba de gelozie inseamna ca e un apropiat al victimei iar acesta poate fi verificat imediat(alibi,ADN,etc.). Problema este daca cel banuit nu este vreo persoana sus-pusa, tinand cont ca actrita nu a fost o femeie oarecare, pentru ca in acest caz si politia poate avea ezitari. Daca ar fi fost un terchea-berchea l-ar fi inhatat imediat. Si eu cred ca gelozia este o pista credibila dar nu le exclud si pe celelalte.

 14. anonim a spus: 25 noiembrie 2014, ora 00:55

  acuma sa fim seriosi….daca era un criminal in serie sau un dereglat mintal putea sa atace alta persoana sau sa mai atace pe cineva in seara aia….eu zic ca , criminalul este un apropiat al victimei

 15. papagal a spus: 24 noiembrie 2014, ora 23:28

  Sunatil pe Diaconescu poate o sa stie

 16. Emily a spus: 24 noiembrie 2014, ora 21:16

  Avem atâtea biserici si preoţi in oraş si nimeni nu s-a gândit sa facă o slujba sau măcar sa aprindă lumânări in locul ăla …

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517