17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Cine are dreptate: Pataki sau Ştef?

Pataki Csaba si Adrian Stef

Pataki Csaba si Adrian Stef

Pentru prima dată după alegerile locale, fostul şi actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare au fost faţă în faţă într-un studio de televiziune.

Prezenţi în emisiunea Agenda Publică, de joi, 18 august, Pataki Csaba – preşedintele Consiliului judeţean Satu Mare şi Adrian Ştef – fostul preşedinte au vorbit despre drumuri, aeroport, drumul de ocolire al municipiului Satu Mare, dar şi despre instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean Satu Mare.

Adrian Ştef este mulţumit de felul în care a lăsat judeţul, la încheierea mandatului şi de-a lungul emisiunii a susţinut că în urma loby-ului pe care l-a făcut împreună cu vicepreşedintele Mircea Govor au atras fonduri importante în judeţ.

De asemenea, el a criticat fostele administraţii UDMR ale judeţului Satu Mare. Dacă Adrian Ştef a fost ferm în susţinerea punctului de vedere, Pataki Csaba mai calm din fire a fost diplomat, încercând să nu jignească pe nimeni, astfel a lăsat impresia că n-are argumente.

Ce-i reproşează Pataki Csaba?

Calm, dar cu argumente puternice, Pataki Csaba i-a demnostrat lui Adrian Ştef că a făcut o grămadă de greşeli şi a dat întreg judeţul peste cap. Aşa se explică de ce nu se pot repara drumurile judeţene, sunt blocate lucrările la aeroport, este supraîncărcată organigrama consiliului judeţean cu oameni angajaţi pe criterii de partid.

Licitaţia de 100 de milioane de euro privind lucrările de întreţinere a drumurilor din judeţ, angajările din sistem, achiziţionarea de autoturisme de lux pentru instituţiile subordonate Consiliului judeţean Satu Mare (Muzeul Judeţean şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului), sumele uriaşe alocate pentru promovarea judeţului, salarizarea, dar şi modul în care unii şefi de instituţi din subordine înţeleg să-şi facă datoria şi nu în ultimul rând lucrările de la aeroportul Satu Mare, sunt doar câteva lucruri reproşate fostei conduceri a Consiliului judeţean Satu Mare.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită din data de 20 august, disponibilă la chioşcurile de ziare, sau în format electronic (PDF), ori accesând link-ul httpŞ//www.informatiatv.ro/emisiune/agenda-publica/

Cine are dreptate: Pataki sau Ştef?

Abonează-te acum Online!
 1. florinel a spus: 29 august 2016, ora 12:12

  O doamne, eu tare asi vrea sa stiu programul lui domnul Pataki…ca ce a facut si nu a facut Stef se stie nu ne mai foloseste la nimic..

 2. mine a spus: 28 august 2016, ora 15:30

  AMBI SANTETI RUSINEA JUDETULUI !!!

 3. ado a spus: 25 august 2016, ora 09:55

  Pe voi nu va deranjeaza mirosul acesta pestilantial care se abate asupra municipiului in general in zori,dar se intimpla si seara ?
  Printre altele si asta ar fi o problema de rezolvat .

 4. Bratianu a spus: 23 august 2016, ora 19:57

  greu cu gramatica pe net…

 5. Dac Bulibas a spus: 23 august 2016, ora 11:52

  Cearta dintre doi diletanti …….unul care sustine ca a facut mult dar prost si celalalt – criticant, care nu a facut nimica doar s-a jucat pe smartfon….. Asemenea specimene au ajuns sa conduca orasul si va mirati cum de ati ajuns sa fiti ultimul din regiune.

 6. D-REX a spus: 23 august 2016, ora 11:45

  Cine este acest PATAKI si ce a facut el in ultimii 5 ani ?

 7. mine a spus: 20 august 2016, ora 17:00

  Santeti presedintii a celui mai prost gospodarat judet din aceasta tara.Sa va fie rusine!!!!

 8. Beta a spus: 20 august 2016, ora 15:45

  In Stef s-au pus multe sperante si a dezamagit. domnul numit Pataki inca nu a facut nimic. nu stiu absolut NIMIC din programul pe care vrea sa-l puna in practica.

 9. Claudiumaxx a spus: 20 august 2016, ora 09:26

  Dacă vine vreo administraţie,sau o fostă administraţie şi zice că nu a făcut greşeli atunci îi plătesc eu salarul pe 10 ani.nu există aşa ceva.mai ales că am fost si vom fi conduşi de politicieni(bandiţi).

 10. Stefan cel mic a spus: 20 august 2016, ora 05:50

  fiecare lanivelul domniei sale. d-nul Stef este multumit de rezultatele obtinutede de dänsul, Domnia lui probabil cä träieste la nivelul Mongoliei.
  Dacä un Presedinte nu intelege cä ö tarä are nevoie de o infrastructurä
  puternicä atunci propun sä se mute in Mongolia deoarece acolo se circulä in stepä cälare sau pe jos.
  Cu ani in urmä am fost mändru cä in Satu Mare existä un aeroport.
  Din päcate ajung unii la conducerea orasului care nu au o conceptie despre ce vor sä facä, Important este ca acesti oameni sä aibä o positie de conducere dar ei sint exact ca si gäinile care umblä in jurul casei.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.