26.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Sorin Haiduc, Mariana Sălăgean, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Koczinger Tibor. Titlul emisiunii: An nou, noi provocări pentru Fundaţia Hans Lindner. (reluare) 04.00 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 04.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Merită să mori din dragoste? 5.30 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Sorin Haiduc, Mariana Sălăgean, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier.(reluare) 10.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea păsărilor şi a animalelor mici este o îndeletnicire reconfortabilă. 10.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce se tem oamenii de căsătorie? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Koczinger Tibor. Titlul emisiunii: An nou, noi provocări pentru Fundaţia Hans Lindner. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Sorin Haiduc, Mariana Sălăgean, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş, invitat: Teodor Giurgiu.Titlul Emisiunii: Vinurile Cramei Teodor sunt tot mai apreciate. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Bud. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Cine ar fi mai potrivit să candideze la prezidenţiale: Dan Barna sau Dacian Cioloş?

Liderul USR, Dan Barna, a fost desemnat la Congres, candidatul partidului la alegerile prezidenţiale. El s-a declarat convins că Alianţa USR-PLUS poate da preşedintele României. ”Ca viziune, suntem Star Trek-ul României”, a afirmat el, în aplauzele participanţilor.

După anunţarea rezultatelor, Dan Barna (câştigător cu 324 de voturi din aproape 500) a declarat că obiectivul USR este guvernarea din 2020. USR şi-a modificat statutul, urmând ca preşedintele partidului să fie ales de acum prin votul tuturor membrilor.

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a anunţat sâmbătă, după Consiliul Naţional, că formaţiunea pe care o conduce îşi va desemna în două săptămâni, prin votul tuturor membrilor, atât candidatul la alegerile prezidenţiale, cât şi la Primăria Generală a Capitalei. Apoi, împreună cu USR, vor fi decişi candidaţii pentru funcţiile de preşedinte şi de prim-ministru, el declarându-se pregătit să îşi asume oricare dintre funcţii. Se vor face sondaje de opinie în judeţe pentru a se afla care dintre cei doi lideri ar avea şanse mai mari de victorie într-un posibil tur 2 cu Iohannis.

 

Ca urmare, vă punem următoarea întrebare:

Cine ar fi mai potrivit să candideze la prezidenţiale: Dan Barna sau Dacian Cioloş?

 

Abonează-te acum Online!
 1. Road Runner a spus: 20 iulie 2019, ora 19:51

  Ba contează nea Mircea, pentru că arată o stare de lucruri generalizată, sictireala unui popor căruia i se oferă în bătaie de joc variantele astea mizerabile de catindaţi la preşedinţie.

 2. obsy a spus: 19 iulie 2019, ora 08:04

  as ruga sa faceti intrebari despre alegerile locale si pe comune
  eu de exemplu propun sondaje si pentru consilieri si parlamentari

 3. Mircea a spus: 19 iulie 2019, ora 07:58

  Foarte bine ca s-a scos optiunea NU STIU/NU MA INTERESEAZA.
  Opiniile celor pe care nu-i intereseaza nu conteaza.

 4. Road Runner a spus: 18 iulie 2019, ora 19:58

  Văd că aţi scos opţiunea „Nu mă interesează”… Decât ciumpalacii ăştia mai potrivit ar fi să candideze Vlad Ţepeş.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.