00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Cozma, Emilian Pavel, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Iohannnis atacă PSD şi se dăzlănţuie la adresa CNA. (reluare) 02.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 03.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu– raport la 7575 de zile. 04.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 05.00 Iată omul, cu Gabriel Ghişan 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Cozma, Emilian Pavel, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Iohannnis atacă PSD şi se dăzlănţuie la adresa CNA. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ioan Bran, Emilian Pavel. Titlul emisiuni: Emilian Pavel, un europarlamentar PSD care mai merită un mandat.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Cozma, Emilian Pavel, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Iohannnis atacă PSD şi se dăzlănţuie la adresa CNA. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ioan Bran, Emilian Pavel. Titlul emisiuni: Emilian Pavel, un europarlamentar PSD care mai merită un mandat.(reluare) 15.30 Urcatu’oilor la munte 16.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament medical în străinătate. 17.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 18.00 Reportaj la Sâmbra Oilor 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (reluare) 23.30 Documentar 23.05.2019

Cinci maşini s-au ciocnit în Soarelui, pe Bulevardul Octavian Goga

Un accident rutier în care au fost implicate cinci maşini s-a produs în această seară în Soarelului, în jurul orei 21:00, pe Bulevardul Octavian Goga.

Vorbim despre o ciocnire în lanţ, dar în urma căreia nicio persoană n-a fost rănită. Accidentul s-a produs lângă semoforul de la trecerea de pietoni de lângă fostul magazin Bila.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, cei care au încercat să afle ce s-a întâmplat de fapt şi cine este vinovatul. La prima vedere pare că nu s-a păstra distanţa şi că vinovaţi sunt şoferii ultimelor patru autovehicule. Traficul a fost îngreunat timp de câteva zeci de minute.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 16 mai 2019, ora 08:43

    E clar ca nu s-a pastrat distanta, soferi neatenti, indisciplinati si tembeli. In afara primului asiguratorul nu ar trebui sa plateasca daunele ca sa invete soferii pe buzunarele lor cat costa nerespectarea Regulamentului de circulatie plus ca ar trebui amendati. Nici fata de biciclisti nu pastreaza distanta laterala de cel putin 1 metru la depasire pt. care ar trebui amendati. Comoditatea este prea mare am ajuns ca numarul soferilor sa depaseasca cu mult cel al pietonilor si biciclistilor laolalta. Multi dintre acestia vorbesc sau se joaca pe telefoane in timp ce conduc.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.