Cinci maşini s-au ciocnit în Soarelui, pe Bulevardul Octavian Goga | Informaţia Zilei

Cinci maşini s-au ciocnit în Soarelui, pe Bulevardul Octavian Goga

Un accident rutier în care au fost implicate cinci maşini s-a produs în această seară în Soarelului, în jurul orei 21:00, pe Bulevardul Octavian Goga.

Vorbim despre o ciocnire în lanţ, dar în urma căreia nicio persoană n-a fost rănită. Accidentul s-a produs lângă semoforul de la trecerea de pietoni de lângă fostul magazin Bila.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, cei care au încercat să afle ce s-a întâmplat de fapt şi cine este vinovatul. La prima vedere pare că nu s-a păstra distanţa şi că vinovaţi sunt şoferii ultimelor patru autovehicule. Traficul a fost îngreunat timp de câteva zeci de minute.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 16 mai 2019, ora 08:43

    E clar ca nu s-a pastrat distanta, soferi neatenti, indisciplinati si tembeli. In afara primului asiguratorul nu ar trebui sa plateasca daunele ca sa invete soferii pe buzunarele lor cat costa nerespectarea Regulamentului de circulatie plus ca ar trebui amendati. Nici fata de biciclisti nu pastreaza distanta laterala de cel putin 1 metru la depasire pt. care ar trebui amendati. Comoditatea este prea mare am ajuns ca numarul soferilor sa depaseasca cu mult cel al pietonilor si biciclistilor laolalta. Multi dintre acestia vorbesc sau se joaca pe telefoane in timp ce conduc.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345