Image 1
Image 2

Chef Kinga Bertici dezvăluie secretul burgerilor făcuţi în propria bucătarie

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Comenzile la domiciliu se fac la numărul 0729 80 40 00 şi se preiau de luni până vineri între 11.00 şi 20.00 şi sâmbătă între 11.00 şi 15.00
Comenzile la domiciliu se fac la numărul 0729 80 40 00 şi se preiau de luni până vineri între 11.00 şi 20.00 şi sâmbătă între 11.00 şi 15.00

Suntem mereu în mişcare, mereu pe fugă, iar viaţa cotidiană ne constrânge de cele mai multe ori să petrecem mai mult timp la serviciu sau în trafic decât în bucătărie, gătind ceva delicios, cu ingrediente care să ne amintească de gustul bun al mâncării făcute cu drag şi nu pe bandă rulantă.  

Fie că ne place sau nu , hrana este cheia unui organism sănătos care să funcţioneze la parametrii normali şi să ne furnizeze energia de care avem nevoie întrega zi, iar  Noki Food se adresează  exact acelor persoane care caută să mănânce preparate proaspete, cu ingrediente sănătoase, exact ca făcute în propria bucătărie. Sătmărenii care preferă să comande ceva gustos şi săţios, iar combinaţia inedită de ingredinete să răspundă chiar şi celor mai pretenţioase gusturi culinare au acum posibilitatea de a  lua masa la birou sau acasă fără a aloca prea mult timp prânzului.

Burgeri home-made delicioşi, mereu proaspeţi, preparaţi după reţeta Chef-ului Kinga Bertici sunt perfecţi atât pentru cei care consumă carne de porc, vită sau pui, dar şi pentru cei care sunt vegetarieni. Burgeri nu conţin produse care au fost congelate, iar atenţia bucătarului Kinga Bertici este concentrată şi pe alegerea ingredientelor care să fie pe cât de mult posibil fără E-uri şi conservanţi sau alţi aditivi de congelare. Fiecare reţetă este unică, începând cu amestecul de carne şi condimente, până la sosuri sau salate. Burgerii sunt delicioşi şi mai sănătoşi decât cei de tipul fast-food. Ingredientele sunt atent selecţionate, iar sosurile sunt făcute in-house, pentru a mulţumi gusturile celor care ştiu să aprecieze o mâncare de bună calitate.

“ Eu nu folosesc produse congelate, burgerul conţine cinci condimente, alese de mine şi aici mă refer la carnea care vine în burger care se toacă tot aici la noi în bucătărie, iar apoi cu aceste cinci condimente vine pusă la macerat 24 de ore. Chifla este proaspătă şi după mine este cea mai bună din Satu Mare, dar nu este preparată de noi pentru că noi nu avem autorizaţie pentru asta, însă e făcută de o firmă din Satu Mare care livrează mereu chifle proaspete. Sosurile sunt pregătite de mine, începând de la sosul barbeque şi până la gemul de ceapă. Lângă sosul barbeque trebuie să stai tot timpul să ai grijă să nu se prindă, să amesteci şi nici nu mai vreau să vorbesc despre gemul de ceapă care dă un gust aparte şi care la fel necesită o atenţie deosebită. Sunt multe elemente care necesită timp şi atenţie dacă doreşti ca acel burger să aibă un gust deosebit, să conţină arome bogate pentru că burgerul adevărat este format din combinaţiile acestea şi mai ales contează să fie ingredientele de calitate, deci carnea să nu fie congelată, să fie gătită proaspăt, cartofi congelaţi să fie înlocuiţi cu cei curăţaţi pe loc, deci totul să aibă gust, să savurezi mâncarea şi să confere o stare de bine“, mărturiseşte Chef Kinga Bertici.

Noki Food este specializat în exclusivitate pe livrare la domiciliu, toate meniurile Burgher sunt livrate cu 150 g de cartofi prăjiţi, iar livrarea este gratuită în municipiul Satu Mare, însă cei care sunt la serviciu şi doresc să ia masa cu colegii e bine să ştie că nu există o comandă minimă. Toate meniurile se pot vedea la accesând www.nokifood.ro

Recent au fost lansate şi meniurile de iarnă, potrivite pentru sezonul rece care conţin caşcaval afumat, cârnaţi afumaţi sau castraveţi muraţi, iar cei vegetarieni sau cei care ţin în această perioadă Postul Crăciunului îşi pot satisface pofta cu un burger vegan falafel care conţine printre altele pogăcele de năut şi maioneză vegană. Comenzile la domiciliu se fac la numărul 0729 80 40 00 şi se preiau de luni până vineri între 11.00 şi 20.00 şi sâmbătă între 11.00 şi 15.00

Lasă un răspuns