17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Știri 02.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumusețe, stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 06.00 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialiști în protecția mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Înălțarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Știri 12.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitați: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educația, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ștefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor județene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Știri 22.30 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Chec cu piersici, ca la bunica

Scris de I. Z., 08 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

Un pachet de unt, puțină sare, un plic de praf de copt, 200 g de zahăr, 300 g de făină, un ou. Pentru umplutură: 7-8 piersici mari curățate de coajă și tăiate în cubulețe, 2 linguri de suc de lămâie, 50 g de făină, 200 g de zahăr, puțină sare, scorțișoară pudră și un vârf de cuțit de nucșoară

Mod de preparare:

Pentru aluat: Amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Tăiați untul cubulețe mici și adăugați în amestecul de ingrediente uscate. Frământați cu degetele până când obțineți un aluat cu textura grunjoasă. Adăugați oul bătut ușor și continuați să amestecați până când se va încorpora bine în aluat. Așezați cu mâna jumătate din aluat la baza unei tăvi rotunde sau pentru chec și presați puțin. Puneți restul de aluat în frigider cât pregătiți umplutura. Stropiți piersicile tăiate cubulețe cu sucul de lămâie și adăugați peste ele făina, zahărul, sarea și mirodeniile amestecate în prealabil. Amestecați bine și întindeți toată umplutura peste aluatul din tavă. Fărămițați restul de aluat peste stratul de piersici. Dați tava la cuptorul preîncălzit la 220 grade C. Coaceți prăjitura 45 de minute și lăsați-o să se răcească bine înainte să o tăiați.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.