19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră şi os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Artă şi bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureşan. 10.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Dragoş. Titlul emisiunii: Subvenţiile anului 2019 şi pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în faţa provocărilor vieţii. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Chec cu piersici, ca la bunica

Scris de I. Z., 08 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

Un pachet de unt, puţină sare, un plic de praf de copt, 200 g de zahăr, 300 g de făină, un ou. Pentru umplutură: 7-8 piersici mari curăţate de coajă şi tăiate în cubuleţe, 2 linguri de suc de lămâie, 50 g de făină, 200 g de zahăr, puţină sare, scorţişoară pudră şi un vârf de cuţit de nucşoară

Mod de preparare:

Pentru aluat: Amestecaţi făina, zahărul, praful de copt şi sarea. Tăiaţi untul cubuleţe mici şi adăugaţi în amestecul de ingrediente uscate. Frământaţi cu degetele până când obţineţi un aluat cu textura grunjoasă. Adăugaţi oul bătut uşor şi continuaţi să amestecaţi până când se va încorpora bine în aluat. Aşezaţi cu mâna jumătate din aluat la baza unei tăvi rotunde sau pentru chec şi presaţi puţin. Puneţi restul de aluat în frigider cât pregătiţi umplutura. Stropiţi piersicile tăiate cubuleţe cu sucul de lămâie şi adăugaţi peste ele făina, zahărul, sarea şi mirodeniile amestecate în prealabil. Amestecaţi bine şi întindeţi toată umplutura peste aluatul din tavă. Fărămiţaţi restul de aluat peste stratul de piersici. Daţi tava la cuptorul preîncălzit la 220 grade C. Coaceţi prăjitura 45 de minute şi lăsaţi-o să se răcească bine înainte să o tăiaţi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.