Cerere inedită în căsătorie pe un teren de fotbal din judeţul Satu Mare (Foto) | Informaţia Zilei

Cerere inedită în căsătorie pe un teren de fotbal din judeţul Satu Mare (Foto)

Scris de Ionuţ Blăjean, 13 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La meciul Micula – Botiz, Marius Macho Pop a cerut-o de soţie pe Orsi

Fotbalul judeţean din Satu Mare ne oferă deseori surprize pe care le consemnăm în paginile cotidianului Informaţia Zilei.

La sfârşit de săptămână s-a jucat o nouă rundă din seriile Ligii a 4-a şi Ligii a 5-a. Dincolo de rezultatele înregistrate, la meciul de duminică Turul Micula – Sportul Botiz din Liga a 4-a, Seria A, am avut parte de o cerere inedită în căsătorie.

Totul părea să decurgă normal pe terenul de fotbal din Micula, dar asta până în minutul 20. Centralul Ştefan Bathory a decis ca jocul să se întrerupă pentru câteva momente, iar jucătorii celor două echipe s-au îndreptat spre centrul terenului. Unul singur a luat-o într-o altă direcţie. Marius Macho Pop, de la Turul Micula, a venit spre banca de rezerve de unde a luat în mână un microfon.

“Urmează un moment foarte frumos din viaţa mea. Vreau să văd cât de mult mă iubeşte, pentru că eu o iubesc foarte mult”, le-a transmis Marius suporterilor. Pe terenul de joc a apărut şi Orsi, aleasa inimii lui. Vizibil emoţionaţi, a urmat momentul pe care nu-l vor uita niciodată. Marius s-a aşezat în genunchi şi a întrebat-o pe Orsi: “Doreşti să fii soţia mea?”. Răspunsul n-a întârziat să apară, Orsi a acceptat, i-a transmis un sincer “Da!”. Inelul a fost aşezat la locul lui, iar în braţe şi-a făcut loc şi un buchet de flori.

“Nu am cuvinte, a fost o surpriză foarte mare pentru mine. Nu m-am aşteptat, sunt foarte fericită. Suntem împreună de câteva luni, acum urmează să stabilim şi ziua nunţii noastre”, ne-a declarat Orsi.

Toţi cei prezenţi duminică la stadion au aplaudat momentul, iar după meci au transmis sincere felicitări.

Actorilor principali le transmitem şi noi felicitări, multă fericire, iubire şi de pe acum “Casă de piatră!”

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 14 mai 2019, ora 10:00

    Se potrivesc, pereche frumoasa.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345