10.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 03.30 Spectacol de teatru 04.47 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 06.00 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 09.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 10.30 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 11.20 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 15.40 Teleshopping 16.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii: Zootehnia şi implicaţiile Coronavirusului. 18.00 Audienţe în direct, cu Victor Constantinovici (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct Victor Constantinovici (reluare)

Cercul de muzică populară de la Palatul Copiilor, reprezentat cu succes la festivalul de folclor de la Tăşnad

Scris de Ioana Vladimirescu, 09 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La finele săptămânii trecute, la Tăşnad a avut loc ediţia cu numărul 21 a Festivalului interjudeţean de folclor “Dragu-mi-i cântu’ şi jocu’!”, un eveniment pus în scenă de autorităţile locale, Casa de Cultură din Tăşnad, Asociaţia “Muguri de vis”.

A fost un eveniment reuşit din toate punctele de vedere, un eveniment plin de încărcătură emoţională atât pentru cei mici, pentru artiştii de pe scenă, cât şi pentru cei mari, aici referindu-ne la dascălii lor, la părinţi, bunici şi nu în ultimul rând la juriu, care de departe a avut cea mai grea sarcină. Sute de copii şi tineri au urcat pe scena marelui festival, iar cei mai talentaţi au obţinut premii pe măsură. Palatul Copiilor Satu Mare a reuşit prin copiii înscrişi în competiţie să obţină premii frumoase.

Vă reamintim că porţile Palatului Copiilor Satu Mare şi implicit cele ale Cluburilor Elevilor din Tăşnad şi Negreşti-Oaş sunt deschise în continuare pentru înscrierile la cercurile gratuite. Aşadar, cei ce iubesc muzica populară pot studia la Palatul Copiilor canto cu profesoara Casiana Matei, dans cu profesorul Marian Sima şi vioară cu profesorul Ionuţ Rotar. Rezultatele muncii de la cercul de muzică populară nu întârzie să apară, de-a lungul anului şcolar copiii participând la numeroase evenimente naţionale şi internaţionale de la care se întorc de fiecare dată acasă cu premii pe măsură.

Cel mai recent eveniment la care copiii înscrişi la cercurile Palatului Copiilor şi ale structurilor sale au participat este cel de la Tăşnad. Se cuvine să amintim rezultatele de la Festivalul interjudeţean de folclor “Dragu-mi-i cântu’ şi jocu’!”, ediţia 2: Iulian Goste – premiul I la secţiunea solişti instrumentişti, categoria de vârstă 12-16 aniş Daniel Lobonţ – tot premiul I la aceeaşi categorie, Alex Bogar – premiul al III-lea la aceeaşi categorie (Clubul Copiilor Tăşnad)ş Godzsa-Sabou Luca – premiul al III-lea la solişti instrumentişti, categoria de vârstă 6-12 aniş Patricia Sas – premiul al III-lea la categoria solişti vocali, vârsta 6-12 ani (Clubul Copiilor Tăşnad).

Sub îndrumarea profesorilor de la Palatul Copiilor şi structurile sale pregătirile continuă, calendarul evenimentelor la care copiii şi tinerii vor participa în viitorul apropiat fiind unul încărcat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.