Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia va intra în carantină pentru 14 zile | Informaţia Zilei

Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia va intra în carantină pentru 14 zile

Federaţia Română de Fotbal anunţă:

„Având în vedere situaţia clubului CFR Cluj, al cărui lot a fost cazat la CNF Mogoşoaia şi în cadrul căruia s-au descoperit mai multe cazuri COVID-19, baza de pregătire va intra în carantină.

Acţiunea va demara zilele viitoare, imediat după ce toţi cei cinci angajaţi CNF Mogoşoaia depistaţi şi ei pozitiv vor părăsi centrul de pregătire. Aceştia sunt asimptomatici, iar în prezent sunt izolaţi în hotelul de la Mogoşoaia, aşteaptă rezultatele unor noi teste, precum şi decizia DSP Ilfov. Ultimii componenţi ai lotului CFR Cluj au părăsit baza de pregătire în cursul zilei de sâmbătă.

Astfel, la CNF Mogoşoaia se va face o dezinfecţie, iar şapte zile mai târziu procesul va fi repetat, urmând ca baza de pregătire să se redeschidă după alte 7 zile.

În aceste condiţii, lotul Under 21, care trebuia să se reunească pe 3 august la Mogoşoaia, va intra în cantonament la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. Tot aici se va disputa şi partida de pregătire cu Farul Constanţa, programată pe 5 august.”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517