21.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 02.50 Cultură 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 Cultură 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Felicia Hrihorişan. Titlul emisiuni: Cutezătorii Munţilor pregătesc prima lor Liră.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Istvanfi Szilard. Titlul emisiunii: Sfânta Liturghie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.10 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 17.30 Cultură 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine.

Cea mai longevivă sătmăreancă are o singură dorinţă: să mai poată munci!

Scris de Sergiu Podina, 18 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi a avut parte astăzi de o întâlnire mai specială. Edilul municipiului i-a făcut o vizită celei mai longevive doamne din municipiul Satu Mare. Acesta a ajuns în casa doamnei Ida Matolcsi care a împlinit luni, 16 octombrie, venerabila vârstă de 102 ani.

Cu această ocazie, primarul municipiului i-a înmânat acesteia o diplomă de longevitate, un buchet de flori şi un premiu în bani.

“ Am avut bucuria să întâlnesc astăzi o adevărată eroină. Doamna Matolcsi Ida care a împlinit 102 ani ne-a primit în casa ei cu mult drag şi cu o seninătate specifică tuturor bunicilor şi străbunicilor noştri. I-am mulţumit pentru lecţia de viaţă pe care ne-o oferă tuturor şi am avut ocazia să aflu chiar de la dumneaei care este secretul logevităţii. Am primti şi un sfat care cred că trebuie transmis mai departe : Să preţuim viaţa, trăim cumpătat şi reuşim prin propriile puteri! La mulţi ani, stimată doamnă! Să ne revedem sănătoşi şi anul viitor!”, a transmis primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi.

Dornică să împărtăşească din experienţa dumneaei, Ida Matolcsi a mărturisit că aerul curat, mâncarea sănătoasă, bazată în principal pe legume şi fructe, munca la câmp, având o viaţă simplă şi modestă au fost ingredientele care au făcut-o să atingă venerabila vârstă de 102 ani.

În prezent , doamna Ida Matolcsi se bucură de dragostea celor două fiice, a celor doi nepoţi şi a celor cinci strănepoţi care se îngijesc să îi satisfacă toate poftele şi să aibă parte de o bătrâneţe liniştită.

Abonează-te acum Online!
 1. Sjjsja a spus: 27 octombrie 2017, ora 10:14

  Dac Bulibaş eu sunt roman , tu ţigan rasist si vorbesti degeaba

 2. Dac Bulibas a spus: 20 octombrie 2017, ora 11:31

  Sa fiu sincer…… in afara aprobarii schimbarii denumirii stadionului Olimpia in Daniel Prodan nu cunosc pana in acest moment alte „realizari redutabile” ale primarului maghiar !!!.. ( mai multe decat ale lui Dorel ). Poate contributia lui actuala la falimentarea Olimpiei este considerat realizare peste cel al lui Dorel olteanul. Chiar …”hai sa nu fim ipocriti „…

 3. IOANA a spus: 19 octombrie 2017, ora 20:59

  Sa fim sincer …….doctorul nostru na facut nici un sfert cat a facut Gabor asta ……….hai sa nu fim ipocriti …..

 4. Dac Bulibas a spus: 18 octombrie 2017, ora 17:03

  Kereskenyi Gabor face campanie de imagine. este preocupat mai mult cu imaginea lui decat cu satmareanca longeviva !. Mi-e scarba de ceea ce face si cum procedeaza in promovarea propriei imagini. Pana acum nu a iesit cu nimic in evidenta spre folosul satmarenilor exact la fel ca si inaintasul lui, (Dorel), pt. mine este un incompetent redutabil la fel ca si Dorel.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.