Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Cea mai longevivă sătmăreancă are o singură dorinţă: să mai poată munci!

Scris de Sergiu Podina, 18 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi a avut parte astăzi de o întâlnire mai specială. Edilul municipiului i-a făcut o vizită celei mai longevive doamne din municipiul Satu Mare. Acesta a ajuns în casa doamnei Ida Matolcsi care a împlinit luni, 16 octombrie, venerabila vârstă de 102 ani.

Cu această ocazie, primarul municipiului i-a înmânat acesteia o diplomă de longevitate, un buchet de flori şi un premiu în bani.

“ Am avut bucuria să întâlnesc astăzi o adevărată eroină. Doamna Matolcsi Ida care a împlinit 102 ani ne-a primit în casa ei cu mult drag şi cu o seninătate specifică tuturor bunicilor şi străbunicilor noştri. I-am mulţumit pentru lecţia de viaţă pe care ne-o oferă tuturor şi am avut ocazia să aflu chiar de la dumneaei care este secretul logevităţii. Am primti şi un sfat care cred că trebuie transmis mai departe : Să preţuim viaţa, trăim cumpătat şi reuşim prin propriile puteri! La mulţi ani, stimată doamnă! Să ne revedem sănătoşi şi anul viitor!”, a transmis primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi.

Dornică să împărtăşească din experienţa dumneaei, Ida Matolcsi a mărturisit că aerul curat, mâncarea sănătoasă, bazată în principal pe legume şi fructe, munca la câmp, având o viaţă simplă şi modestă au fost ingredientele care au făcut-o să atingă venerabila vârstă de 102 ani.

În prezent , doamna Ida Matolcsi se bucură de dragostea celor două fiice, a celor doi nepoţi şi a celor cinci strănepoţi care se îngijesc să îi satisfacă toate poftele şi să aibă parte de o bătrâneţe liniştită.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. Sjjsja a spus: 27 octombrie 2017, ora 10:14

  Dac Bulibaş eu sunt roman , tu ţigan rasist si vorbesti degeaba

 2. Dac Bulibas a spus: 20 octombrie 2017, ora 11:31

  Sa fiu sincer…… in afara aprobarii schimbarii denumirii stadionului Olimpia in Daniel Prodan nu cunosc pana in acest moment alte „realizari redutabile” ale primarului maghiar !!!.. ( mai multe decat ale lui Dorel ). Poate contributia lui actuala la falimentarea Olimpiei este considerat realizare peste cel al lui Dorel olteanul. Chiar …”hai sa nu fim ipocriti „…

 3. IOANA a spus: 19 octombrie 2017, ora 20:59

  Sa fim sincer …….doctorul nostru na facut nici un sfert cat a facut Gabor asta ……….hai sa nu fim ipocriti …..

 4. Dac Bulibas a spus: 18 octombrie 2017, ora 17:03

  Kereskenyi Gabor face campanie de imagine. este preocupat mai mult cu imaginea lui decat cu satmareanca longeviva !. Mi-e scarba de ceea ce face si cum procedeaza in promovarea propriei imagini. Pana acum nu a iesit cu nimic in evidenta spre folosul satmarenilor exact la fel ca si inaintasul lui, (Dorel), pt. mine este un incompetent redutabil la fel ca si Dorel.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.