10.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 03.30 Spectacol de teatru 04.47 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 06.00 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 09.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 10.30 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 11.20 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 15.40 Teleshopping 16.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii: Zootehnia şi implicaţiile Coronavirusului. 18.00 Audienţe în direct, cu Victor Constantinovici (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct Victor Constantinovici (reluare)

Ce pedeapsă merită preoţii care au furat mâna Sfântului Haralambie?

Scris de I. Z., 08 octombrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preoti-mana lui Haralambie    Trei preoţi din Episcopia Ortodoxă Română a Maramureşului şi Sătmarului au fost suspendaţi de la slujire, după ce au fost arestaţi în Grecia, pentru că ar fi furat mâna Sfântului Haralambie de la Mănăstirea Mega Spileo.


Cei trei preoţi, din judeţul Satu Mare, erau, cu un grup de aproximativ 40 de persoane, în pelerinaj în Grecia, organizat de o firmă din Deva, potrivit unor surse oficiale. Este vorba de trei preoţi din Protopopiatul Ortodox Oaş, respectiv preotul paroh de la Biserica din Mesteacăn, pr. Emanuel Oros,  preotul paroh de la Biserica din Aliceni, pr. Daniel Popa şi preotul Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş, Marius Borhidan.
Ajunşi la Mănăstirea Mega Spileo, cei trei preoţi, împreună cu o altă persoană, au încercat să fure mâna stângă Sfântului Haralambie, fiind prinşi şi, ulterior, arestaţi, scrie presa din Grecia. Suspecţii au fost prinşi, iar moaştele au fost înapoiate mănăstirii.
Ca o concluzie a acestei întâmplări, rugăm cititorii să răspundă următoarei întrebări:

Ce pedeapsă merită preoţii care au furat mâna Sfântului Haralambie?
Abonează-te acum Online!
 1. ANA a spus: 21 noiembrie 2015, ora 21:27

  De ce nu ati supus la vot si varianta; Poate sint nevinovati. !!!!Nimeni ,niciunde nu spune ca cei trei preoti au furat, cu siguranta Nici nu aveau cum ! Deodata ,in acelasi timp cei trei preoti au pus miinile lor pe mina Sf.si au scos-o din racla. Sa fim seriosi. Nici macar complici nu sint. Totul este o facatura ordinara, o razbunare din invidie pentru caracterul minunat al acestor tineri. Cu atit mai mult cu cit pe unul din preoti si familia lui , ii cunosc si niciodata nu ar putea savirsi o asemenea fapta nici macar cu gindul. Sa raspunda si sa-si asume fapta cel care a furat mina Sf. sa nu mai discutam de complici si alte magarii. Este o inscenare mizerabila si trebuie sa inceteze imediat si cei trei preoti cu suflete curate sa fie lasati sa slujeasca ca pentru asta au invatat carte nu sa stea la puscarie . Incetati cu calomniile. Ajunge!

 2. Ignat Florin a spus: 17 noiembrie 2015, ora 01:40

  Judecati, jigniti, si alegeti pedepsi, cine sunteti voi? Dumnezeu e unul , si nu e niciunul dintre voi . Pe parintele Popa Daniel il cunosc, si stiu ca si-ar da si haina de pe el sa ajute un suflet,verificati sa vedeti ce casa are ,ce masina care mai mereu se strica sau ramanea fara benzina ce dovezi aveti voi sa aratati un om cu degetul? si chiar daca ele ar fi nu suntem nimeni sa avem acest drept.

 3. Patricia a spus: 03 noiembrie 2015, ora 21:51

  Mi-e milă de ce fel de oameni am ajuns. Doar să judecăm ştim dar să întelegem/ajutăm aproapele nu putem, e imposibil aşa ceva. Răstigniţi? Trăzniţi? Ar trebui să vă fie ruşine. Să crape ruşinea în voi! Nici măcar un criminal nu e judecat în felul astă la tribunal, dar un preot de nişte oameni oarecare?! Cine sunteţi voi?

 4. dana a spus: 26 octombrie 2015, ora 16:13

  Dumnezeu sa ne ajute la toti

 5. Eugen a spus: 21 octombrie 2015, ora 10:00

  Sa-i pupe acolo unde imi imaginez eu mult prea fericitul patriarh Ayatollahul Daniel !.

 6. soricutai a spus: 16 octombrie 2015, ora 10:19

  Mi a spus o „pasarica” urmatoarele: lista cu grupul si cei care comenteaza pe aici sunt la politie si e posibil sa fie chemati!Aveti grija daca nu vreti sa intrati la „racoare”!

 7. Arsenica Boaca a spus: 13 octombrie 2015, ora 11:43

  Tot stau şi mă mir la cele scrise în comentariile de mai sus! Un popor aşa zis „creştin” dar care este orb şi nu vede, surd şi care nu aude. Isus a vorbit aşa de clar: „Tare vă mai rătăciţi, pentru că nu cunoaşte-ţi nici Scripturile şi nici puterea lui Dumnezeu”; „Când un orb călăuzeşte pe un alt orb, amândoi cad în groapă”; „Cercetaţi Scripturile că în iele socotiţi că aveţi viaţă veşnică, iele însăşi mărturiesc despre Mine”; „Slava Mea n-o împart cu nimeni”; „Inapoi satană, căci este scris: Închinarea este doar la D-zeu”; Apostolul Petru pe când era în viaţă, (Faptele Ap. cap. 10) şi s-a dus în casa sutaşului Corneliu trimis de Domnul Isus, acest om s-a aplecat înaintea lui să i se închine, dar Petru l-a ridicat de mână şi i-a zis: Si eu sunt om, închinăte la Dumnezeu”; Ioan în ultima carte a Sf. Scripturi pe când era izolat în insula Patmos, i se arată un înger, şi îi spune să scrie tot ce vede şi aude, el cade cu faţa la pământ şi se închină acelui înger strălucitor trimis de Dumnezeu să stea de vorbă cu el, şi acel înger când îl vede pe Ioan ce face, ştiţi cei spune: Fereşte-te Ioane să faci una ca asta, pt. că eu şi cu tine şi împreună cu alţii, lui Dumnezeu să ne înhinăm”. Şi întrebarea care ar trebui să se pună astăzi la tot ce se face şi se vede: „Cât ar mai trebui să mai vorbească Dumnezeu acestui popor, ca să vadă şi să audă? Acestea sunt rezultatele care le vedeţi, din pricina neascultării şi necunoaşterii Scripturilor. Ce ar mai trebui oare să ne mai arate Dumnezeu, ca acest popor să se trezească!

 8. CRISTIAN NICOLAE a spus: 12 octombrie 2015, ora 15:40

  Dragilor
  Citesc comentariile si nu vad decat comentarii pline de rautate sau sustineri, ambele fara argumente rationale.
  Problema trebuie analizata cu obiectivitate.
  1. Nu stim daca preotii au furat mana Sfantului, si aruncam acuze fara dovezi, punand astfel o pecete pe fruntea lor. Chiar daca vor fi gasiti nevinovati , vor ramane pe viata cu stigmatul de HOT.
  2. LOGIC, nu puteau fura mana, caci nu o puteau folosi. Se putea afla foarte usor in momentul in care aceasta era scoasa la inchinare credinciosilor.
  3. Daca acesti 3 preoti fac parte din categoria celor care incearca sa traiasca ortodoxia intr-un ritm mai accentuat – sa le zicem ULTRAORTODOCSI, cine suntem noi ssa-i judecam?
  4. Despre fiecare dintre ei am auzit lucruri bune – Marius Borhidan face treaba exceptionala la Spitalul din Negresti, Daniel Popa e tanar, iar Emanuel Oros are vechime la Mesteacan. Pe seama celui din urma s-au format o serie de legende urbane daca le pot numi asa> si-a format un nucleu de credinciosi – sa le zicem ultraortodocsi, ingrijeste niste tineri – baieti si fete de prin zona respectiva – pe care am inteles ca-i pretuieste si respecta mai mult decat pe propriii copii, tot acolo, prin padure s-a mutat o familie de crestini din Caraseu, care s-a izolat acolo, rupandu-i si pe copii de la scoala si exemplele pot continua.
  5. Personal, nu cred ca cei trei preoti ar fi fost in stare de furt. Pentru ei slujirea la altar e mai importanta decat orice, iar furtul nu face parte din obiceiurile lor. Exista insa si posibilitatea ca eu sa ma insel.
  Peste tot si peste toate sta judecata Celui de Sus.
  Noi trebuie sa stam deoparte si sa nu judecam Biserica prin prisma slujitorilor ei, ci sa citim Scriptura si sa ne aducem aminte de cuvintele Mantuitorului : Primul fara de pacat, sa ia piatra si sa o arunce.
  Bucurie tuturor, iar celor trei putere sa treaca peste toate.

 9. Ovi a spus: 09 octombrie 2015, ora 22:15

  Oameni!Oricare citiţi mesajul acesta,înainte de a arunca cu piatra prin cuvinte,gesturi sau speculaţii,ia să vă gândiţi că pentru fiecare vorbă,gând şi faptă,se va da socoteală în faţa Lui Dumnezeu la înfricoşătoarea judecată.Nu daţi cu băţul în baltă,fiindcă se vor întoarce împotriva voastră a fiecăruia în parte tot ce aţi spus!

 10. dana a spus: 09 octombrie 2015, ora 21:07

  Observ ca aici sunt foarte multi ,,judecatorii,, auziti,a-ti fost cumva acolo sa vedeti situatia??cum va permiteti sa ii calomniati asa ??sunt NEVINOVATII;a-ti fii mai de folos tacand…inca o idee,de ce cand s-au impementat cip pe carnet d sanatate si permis BOR nu a iesit afara cu declaratii??de ce auzind doar deja au luat ,,masurii,??

 11. Dana a spus: 09 octombrie 2015, ora 16:58

  Am observat ca sunt multi „judecatorii”aici,a-ti fost voi si a-ti vazut???sau oare BOR ,cand s-au introdus cip p permis si card d sanatate,a avut cumva o reactie?sau cand au slujit cu alte rel??va rog…tacetii

 12. Ana a spus: 09 octombrie 2015, ora 14:17

  Dumnezeu este IUBIRE.indiferent din ce confesiune religioasa facem parte trebuie sa ne iubim aproapele.Am vazut comentarii care indirect ataca credinta stramoseasca.Din pacate la noi functioneaza forte bine zvonerul si raspandacul.Nu stim adevarul,dar toti ne dam cu parerea.Daca putem sa acuzam,sa aruncam cu mocirla atunci ne creste doza de endorfine. Nu ar fi mai bine sa ne rugam pt aflarea adevarului?
  Va rog sa va amintiti ca si Isus avenit sa ne mantuiasca si nu sa ne judece,ori noi nu suntem mai presus deEL

 13. Dia a spus: 09 octombrie 2015, ora 13:31

  Nu mai scrieti prostii. Preotii sunt nevinovaţi. Nu au furat ei nimic. Ci doi baieti din grup.. Daca sunteti crestini adevarati iesiti si spuneti adevarul despre ei. Nu va luati dupa tot se scrie si ce auziti. Ei sunt nevinovaţi!

 14. Andreea a spus: 09 octombrie 2015, ora 13:20

  Fratilor iesiti si va luati apararea pastorilor. Nu va fie teama. Ei sunt nevinovaţi. Treb sa fim uniti pt credinta s adevar.

 15. vasile a spus: 09 octombrie 2015, ora 12:28

  inca o dovada ca religia nu are tereaba cu credinta, cat de ipocrit sa fi sa spui altora nu fura, dar tu esti prins? niste impostori si mincinosi, sper sa stea putin pe la beci, furtul e furt si punct, nu este nici o abatere sau conditie de a te sustrage,. pe langa ca toate povestile cu moastele sunt o inventie a religie (nicaieri in biblie nu e scris de asa ceva) cu care incearca sa ne indobitoceasca, astia mai vor sa ara si eroi? cu ce ne ajuta pe noi daca aduceau acelea oase in satu mare? se faceau pelerinaje si cineva castiga euroi, la cei inculti merge (sincer ma asteptam sa fie din zona respectiva). inafara de ipocrizie si penibilitate nu am cum descrie situatia. sunt sigur ca scapa, o sa ii mute undeva si cu atat ramanem, ca am ratat sansa sa pupam oasele nu stiu cui

 16. Adevaru v-a va face pe voi liberi a spus: 09 octombrie 2015, ora 11:36

  Intrebarea era alta. Asa ca …

 17. RODICA a spus: 09 octombrie 2015, ora 11:34

  Multumesc pentru clarificare : *ADEVARUL* de Baia Mare ? Oare sediul Episcopiei Maramuresului si Satmarului nu e la Baia Mare? Poate au un cuvant de spus cei care au fost in pelerinaj , nu noi , care ne ….dam cu parerea pentru o stire senzationala , exploziva, nemaipomenita , bomba , exclusiva ! Parca asta e practica in jurnalism , sau ma insel? Si inca o nelamurire : pentru superiorii Bisericii care fac la randul lor pelerinaje cine-si da girul sau acceptul?

 18. Adevaru v-a va face pe voi liberi a spus: 09 octombrie 2015, ora 10:44

  „Draga Rodica” o intrebare: la perchezitia facuta asupra lor s-au mai gasit doua cranii si un maxilar (conform Adevarului de Baia Mare) ce justificare mai aveti pentru ai apara ? Chiar daca acestea ar fi de la Aiud nu sunt moaste. Trebuie sa fi dus cu pluta sa duci cranii din Romania in Grecia fara a avea un act justificativ. Asa ca Rodica & compania … lasati piatra jos si nu-i mai aparati

 19. RODICA a spus: 09 octombrie 2015, ora 10:25

  Cati dintre cei care comenteaza santem fara de pacate si greseli in fata lui Dumnezeu si a semenilor nostri? Doar bunul Dumnezeu este in masura sa ne judece si sa ne ierte , in masura in care meritam; nici eu nu am calitatea de a judeca , insa stiu sigur ca cei trei preoti NU AU COMIS FAPTA de care sant acuzati ! Poate conducerea BOR sa puna mana pe Biblie si sa jure ca e fara de pacate , ca nu e o inscenare pentru cei trei preoti , care in afara de milostenie si rugaciuni nu ne-au indemnat la fapte reprobabile si care (aici cred ca e ….BUBA) nu au cerut niciodata un leu pentru ceva !Am proprietatea cuvintelor cand fac aceste afirmatii , deoarece in ultimele trei luni de cand am luat parte la Sfintele Liturghii , rugaciuni si masluri nu s-a facut nici macar o aluzie de a contribui financiar pentru ceva ! Si ceea ce este mai important : aici se respecta cu strictete canoanele bisericesti , iar rugaciunile nu se fac la repezeala ca in alte lacasuri de cult ! Deci , cine ridica piatra ……..?

 20. ascultarea a spus: 09 octombrie 2015, ora 09:26

  Sa presupunem ca nu au furat si nici nu stiau de furtul moastelor. Toti au plecat in Grecia fara binecuvantarea episcopului. Atunci cum stam cu ascultarea fata de mai marii nostri si fata de duhovnic invatatatura draga duhovnicilor

 21. ionescu a spus: 09 octombrie 2015, ora 09:17

  „Domnule” Andrei eu nu ma leg de cei trei preoti ci de fapta lor. Au facut de rusine preotimea, episcopia si tara. Sa presupunem ca moastele nu au fost gasite la ei dar si tainuirea este un pacat. Aparatorilor le recomand mai nulta smerenie si cumpatare. Nu uitati ca si diavolul se poate transforma in inger de lumina. Rugati-va mai mult pentru voi si va este suficient pentru „linistea” sufletesca.

 22. ionescu a spus: 09 octombrie 2015, ora 09:05

  Au vrut sa faca „bine” sa aduca noi moaste lingailor de la Mesteacan. Dumnezeu a aratat adevarata „evlavie” a duhovnucului renumit si „vazator cu duhu”. Pacat de familiile lor.

 23. antonela a spus: 09 octombrie 2015, ora 08:17

  Acesti trei preoti NEVINOVATI! habar nu aveti ce vorbiti… inainte de a publica o stire, informati-va daca ceea ce scrieti este si adevarat, nu va afisati cu afirmatii…
  De ce nu ati luat legatura cu pelerinii din acel pelerinaj?
  Sa presupunem la absurd, ca 1 % din ceea ce ati afirmat nu e adevarat.
  Cum va revansati fata de cei pe care i-ati acuzat ? o sa va cereti iertare in public, asa cum i-ati acuzat?
  Cum o sa mai spuneti atator oameni ca defapt lucrurile stau altfel?
  Sa dea Dumnezeu sa iasa totul la lumina si sa va ierte Dumnezeu pe toti cei care i-ati acuzat pe slujitorii, ai bisericii si a Lui Dumnezeu!

 24. ion a spus: 09 octombrie 2015, ora 08:08

  rapid, construiti-le o biserica, idiotilor :))

 25. alex a spus: 09 octombrie 2015, ora 07:45

  Aceasta este adevarata fata a bisericii ortodoxe romane, Sunt toti niste”h…”.

 26. ado a spus: 09 octombrie 2015, ora 07:06

  Tocmai din judetul nostru ? Ce frumos , si multi inca sunt indignati
  de felul in care suntem priviti si tratati in afara.

 27. Ana a spus: 09 octombrie 2015, ora 06:59

  Ne grabim sa facem acuzatii.In Romania s-a uitat de prezumtia de nevinovatie,de solidaritate,de iubirea de aproape.In orice stat civilizat statul isi apara cetatenii.V-as reaminti de cazul Teo Peter,cand SUA a intervenit pt.cetateanul amercican care l-a omorat pe Teo.Ambasada Romaniei din Grecia ar trebiu sa intervina si sa ne dea informatii exacte.

 28. gigi a spus: 09 octombrie 2015, ora 06:48

  Conform celor relatate in ziar ,ei au fost prinsi si moastele au fost inapoiate manastirii.Deci moastele trebuiau sa fi fost gasite la ei,din moment ce au fost inapoiate.Treaba urata.Daca fapta este dovedita trebuie excomunicati.Daca mana sfantului face parte din patrimoniu cultural al Greciei,preotii trebuie condamnati la inchisoare.Uite asa reusim noi romanii sa dovedim si in strainatate moralul crestinesc si caracterul nostru uman.

 29. Un crestin a spus: 09 octombrie 2015, ora 06:24

  Articolul este de toata jena. In primul rand nici nu v-ati obosit sa vedeti ce s-a intamplat cu adevarat. Preotii sunt nevinovati, nu au avut de a face cu furtul si acest lucru se va demonstra in aceste zile. Dar noi ne grabim imediat sa aruncam cu pietre in cei care se roaga pentru noi.

 30. dudu a spus: 09 octombrie 2015, ora 02:11

  Din pacate e plina presa din Grecia de vitejia lor , deci cei ce se-ndoiesc de corectitudinea celor relatate in articol sa caute pe google …din pacate

 31. Lenuta Nicoara a spus: 09 octombrie 2015, ora 00:00

  Eu zic sa ne unim si sa ne rugam pentru ei, sa facem Acatistul Sfântului Haralambie. Ei, părinţii, s-au rugat mult pentru toţi. Doamne ajuta!!!

 32. george a spus: 08 octombrie 2015, ora 23:07

  Multe persoane isi dau cu parerea ca sunt NEVINOVATI dar
  si au pus vreodata intrebarea SI DACA ESTE ADEVARAT?

 33. maria ionescu a spus: 08 octombrie 2015, ora 23:05

  Eu cred ca sunt nevinovati, nu m-ai aruncati cu pietre in altii. Prima data uitat-va la voi ce fel de oameni sunteti si dupa aia judecati, si pana la urma singurul care are drept sa ne judece e DUMNEZEU!

 34. Adriana a spus: 08 octombrie 2015, ora 22:42

  Sunt nevinovaţi nu cred ca ar face aşa ceva cred ca este mana căruia vor sa le facă rău ei nu ar face aşa ceva ştiu destul de bine .

 35. Ioan a spus: 08 octombrie 2015, ora 22:14

  Rugati-va pt ei, sunt nevinovati.

 36. Ioan a spus: 08 octombrie 2015, ora 22:13

  Fratilor, rugati-va pt ei, sunt nevinovati.

 37. Andrei a spus: 08 octombrie 2015, ora 21:27

  Presa vorbeşte greşit domnul ‘ Ionescu ‘ Nu te prea lega de părintele Oros, Marius şi Daniel. Lumea caută să facă răuu!

 38. Eur-hop a spus: 08 octombrie 2015, ora 20:22

  Daca un om fura o paine, este pedepsit, desi poate i-o fi fost foame. Acesti oameni nu pot minti ca au vrut sa fure pentru satmareni. Nu au avut niciun motiv sa o faca, iar, ia ceea ce priveste partea financiara a bisericilor/preotilor, nu au motiv sa se planga.

 39. ionescu a spus: 08 octombrie 2015, ora 19:54

  Daniel si Marius ucenicii lui Emanuel. Daniel -finutu lui Oros. Cine se aseamana se aduna

 40. ion a spus: 08 octombrie 2015, ora 19:51

  Pentru ion si andrei: cu pravila cum ramane

 41. Mariana a spus: 08 octombrie 2015, ora 19:25

  Cei ce scriu asta in presa sunteti nebuni? NU au furat nimic! NU voi faceti DREPTATE! DREPTATE oricum va fi! NOI il vom ajuta pe duhovnicul nostru de suflet sa treaca PESTE, STIM cu toti ce s-a intamplat nu a fost un FURT!! NU STITI CE SA MAI SCRIETI DRAGILOR, voi astia din presa?

  Eu am votat pentru ‘ Merită iertaţi pentru că au furat spre binele credincioşilor (5voturi, 33%) ‘ dar ati formulat GRESIT total. era mai corect ‘ Merita iertati pentru ca EI NU SUNT VINOVATI ‘ ! Veti vedea care e adevarul pe parcurs

 42. Alinprostul a spus: 08 octombrie 2015, ora 19:17

  Alin tu ar trebui sa fi rastignit prostule, acesti preoti sunt cu potential ridicat prostule care esti nu esti tu in stare sa-i judeci daca nu stii ce au facut eu il cunosc pe parintele Marius si pe Daniel si nu ar face asa ceva.

 43. ioan a spus: 08 octombrie 2015, ora 19:16

  nu sunteti voi in stare sa i judecam, mass media minteste doar

 44. Andrei a spus: 08 octombrie 2015, ora 19:15

  Nu credcă sutnem noi în stare să decidem, presa ar fi bine să nu mai scrie de astea pentru că nu sunt adevărate. Aveţi informaţii false cu privire la aceste aspecte, ar trebuii să ştergeţi acesastă postare.
  Pe unele site-uri scrie că erau cei 3 + încă 2, aici doar 1. Sunteţi nişte mincinoşi.

 45. Alin a spus: 08 octombrie 2015, ora 18:46

  Răstigniţi ar trebui. Ăsta-i hal de preoţi? Ce fel de oameni ne „păstoresc”??

 46. burkinafaso a spus: 08 octombrie 2015, ora 18:43

  astia s popi?
  au studiat biblia?
  au predicat cele 10 porunci ?

  Trasneste i Doamne!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.