17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Ce pedeapsă merită poliţistul care a împuşcat o fetiţă de 7 ani?

Mama fetiţei, Mihaela Şordea

Mama fetiţei, Mihaela Şordea

O fetiţă de doar 7 ani a fost rănită la picior de un glonţ, după ce şoferul maşinii în care se afla nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Gravul incident a avut loc în cursul serii de joi, 20 iunie, în localitatea Poienile de sub Munte, judeţul Maramureş. Mama fetiţei, Mihaela Şordea, este şocată de cele întâmplate şi spune că va da în judecată Poliţia. Povestea este cunoscută, am scris despre ea zilele trecute.

Cercetările asupra acestui caz continuă acum sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Totodată vor fi cercetaţi şi poliţiştii aflaţi în misiune pentru a se afla dacă aceştia au respectat în totalitate regulile.

Se naşte întrebarea:

Ce pedeapsă merită poliţistul care a împuşcat o fetiţă de 7 ani?
Abonează-te acum Online!
 1. Mihai a spus: 12 iulie 2019, ora 14:43

  Ce titlu stupid pentru o stire!
  Cata nesimtire pe mama aia! Are si ea mutra de infractoare.
  Pai nene nu stiai ca merge cu copii tai sa faca contrabanda cu masina neinmatriculata cu numere false?
  Credeai ca daca va fi „ochit” de politie si va fi urmarit, copiii nu vor fii in pericol?
  Copiii au fost folositi drept scut.
  Parintii sunt vinovati fiindca i-au pus in pericol, nu politistii care nu i-au vazut.

 2. Cris Ti a spus: 03 iulie 2019, ora 16:35

  Tatăl şi mama copilului merită pedeapsă!!!
  Poliţistul a acţionat legal. „Părinţii” copilului l-au pus în pericol. Aşa se judecă în ţările civilizate.

 3. Di a spus: 24 iunie 2019, ora 17:07

  Cât tupeu poate avea această „mama” ……..!!!!! Că şi-a lăsat copiii în acea maşină cu un infractor nu se acuza…….de nimic!!!
  Acum se dă mama grijulie …..mi-ar fi ruşine să deschid gura in locul ei.
  Vinovaţi sunt poliţiştii care au aplicat legea corespunzător????
  -Să te dai singură în judecată ar fi cel mai corect pt tine…!!!!

 4. Lovin a spus: 23 iunie 2019, ora 21:24

  Ce titlu tendenţios!!! Tot că şi titlu putea fi….Ce merita acest iresponsabil de la volan? Cum sa continui cursa nebuna ştiind că ai trei copii în maşină…şi încă nepoţi şi propriul copil…!!!!?Acest criminal nu merita altceva decât puşcărie pe viaţă şi decăzut din drepturile părinteşti!!!Unde s,a ajuns sa.si ducă drept paravan copiii în timp ce fac contrabandă mai rău că şi emigranţii care forţează graniţele cu copiii în braţe …dade ,dade vor fi acceptaţi unde vor fara a se lua măsuri împotriva lor .Ce mai s.a ajuns ca infractorii că.si folosesc şi proprii copii pe post de scut…înaintare…etc.Dar cu ceilalţi oameni oare cum s.ar comporta?sau mai exact spus cât dau aceşti cocalari infractori pe o viaţă de om( va spun eu …nici o ceapa degerata!)….e jaleee in Romania…

 5. ion a spus: 23 iunie 2019, ora 12:07

  puscarie pe viata

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.