20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Ce părere aveţi despre o nouă taxă auto?

Scris de Vasile Andreica, 23 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
poluare-masini

poluare-masini

Graţiela Gavrilescu spune că nu este gata o formulă de calcul pentru noua taxă auto şi, după ce grupurile de lucru vor avea o variantă sustenabilă astfel încât să nu poată fi atacată, va fi informată populaţia. Ministrul Mediului spune că se caută soluţii pentru respectarea directivelor europene.

“Încercăm să găsim variante astfel încât să fie în concordanţă cu directivele europene. În momentul în care vom avea o formulă de calcul care să fie sustenabilă, să nu poată fi atacată, o să informez public cetăţenii. Să dea inclusiv prin act normativ prin care să purtăm o discuţie prin care să informăm cetăţenii”, a declarat ministrul Mediului, vicepremierul Graţiela Gavrilescu. În ceea ce priveşte stabilirea unui termen, Gavrilescu a spus că trebuie să dea dovadă de „responsabilitate”. Grupurile de lucru se vor întâlni săptămânal pentru a fi găsită cea mai bună soluţie.

Ca urmare, vă punem următoarea întrebare:

Ce părere aveţi despre o nouă taxă auto?
Este binevenită, va aduce bani la buget
Nu este o idee bună
Nu mă interesează
Vezi Rezultate

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 23 ianuarie 2019, ora 16:28

    Taxa auto este una bine venita daca se cheltuiesc cu chibzuinta in DEZVOLTARE !( drumuri, autostrazi ) , nu asa cum au procedat pana acum prin a risipit in prostie ( pensii, salarii nemeritate,+ speciale , nemunca, inutile, bugetarisme, etc). Singura modalitate acceptabila ca poluatorul sa plateasca este introducerea taxei in pretul combustibilului cu care polueaza. Celui care nu circula cu masina ( isi tine in curte – nu polueaza- nu are nevoie de combustibil) nu poti sa-i impui o taxa pe poluare. Daca vor stabili /impune o taxa fixa pe categotii de masini asta va fi buna de atacat la CEDO deoarece poluarea nu se face in mod egal iar in cadrul aceleiasi categorii unii care circula mai mult ( polueaza mai mult) iar altii mai putin. Cine poate stabili o formula de calcul individualizat echitabila in aceasta privinta ?. Nici A. Einstein !. Astia care „calculeaza” asemenea taxe si polueaza mintile oamenilor cu tampeniile lor nu-si pot impune o taxa pe tampenie ?.

  2. zoli a spus: 23 ianuarie 2019, ora 12:19

    Eu zic ca psd-ul sa pune taxe si pe aerul pe care inspiram poate asa vor avea mai multi bani ptr.pensii specile. si de ciordit ca de altceva nu sunt in stare

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.