00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Legea cauzei şi a efectului. 04.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Sezonierii din vara aceasta. 05.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Cum este să trăieşti 4 ani în Dubai?. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Instalaţii modern de distilat borfot de fructe. 10.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: O nouă generaţie de ziarişti. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Oşan Orlando. Titlul emisiuni: Care este destinaţia preferată a turiştilor români?.(reluare) 13.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Cum ne influenţează gândurile viaţa? 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Augustin Iştoc, Ioan leitner, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: După tragedia de la Caracal, ministerul justiţiei vrea pedepse mai aspre. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 16.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Uciderea mistreţilor între necessitate şi obligaţie. 17.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob şi Irina Tămăşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 23.08.2019

Ce părere aveţi despre faptul că demnitarii şi-au dublat salariile?

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea

   Guvernul a decis să majoreze salariile demnitarilor, prin ordonanţă simplă, a anunţat Gabriel Oprea. Preşedintele Klaus Ioahnnis a precizat că în opinia sa, este o măsură înţeleaptă.

Premierul interimar a declarat că majorarea va fi aplicată pentru 48 de funcţii de demnitari, dar nu a indicat nivelul la care vor creşte indemnizaţiile:
”Salariul se majorează, de la 1 august, pentru 48 de funcţii prin această ordonanţă. Sunt două motive pentru care fac personal acest anunţ.

Pâna la finalul acestui an vom avea cresteri de salarii în tot sistemul bugetar, pentru ca fiecare angajat să primească un salariu corect şi în raport cu munca sa. Salarizarea din sistemul public este o exigenţă europeană. După cum stiţi sarariul preşedintelui a fost mai mic decât al multor altor funcţii.

Noul nivel de salarizare ţine cont de remunararea de la Înlata Curte de Casaţie şi Justitie. Cele mai mari salarii le vor avea preşedintele României, preşedintele IICCJ, preşedinţii celor două Camere şi premierul. Prin aceasta măsură vrem să atragem oameni competenţi.

În justitie sunt salarii mai mai decât în alte instituţii, consider că bunul mers din acest domeniu se datorează şi acestui lucru. Această măsură este corelată şi cu creşterea economică din acest an, nu în ultimul rând corelez această măsură cu lupta împotriva corupţiei”, a spus Gabrie Oprea.

Preşedintele a fost de acord cu această măsură. Klaus Iohannis a vorbit miercuri despre salarizarea demnitarilor. Acesta a spus că i se pare o intenţie înţeleaptă, având în vedere că salariul unui demnitar reflectă poziţia acestuia în stat.

Sunteţi de acord cu faptul că demnitarii şi-au mărit salariile?
Abonează-te acum Online!
 1. unu a spus: 13 iulie 2015, ora 06:59

  Da, pentru ei sant banide salarii de occident,pentru rest salarii de „Somalia”

 2. Roatis Alexandru a spus: 11 iulie 2015, ora 08:38

  Un inginer, un contabil, un chimist, un informatician si un functionar public se intalnesc si fiecare din ei se lauda ca are un caine nazdravan.
  Pentru a o demostra, inginerul isi chiama catelusul sau:”Radacinapatrata”, ia arata tu ce stii sa faci!” Cainele alearga la tabla si deseneaza un patrat,un cerc si un triunghi.
  Contabilul ii zice cainelui sau:”Activpasivule”, ia arata-ti tu stiinta ta!”Cainele merge in bucatarie, se intoarce cu o duzina de biscuiti, ii aranjeaza in trei grupuri egale, fiecare cu patru biscuiti.
  Chimistul zice:”Flaconelule”, ia fa-ti tu numarul!”Cainele deschide frigiderul, ia un litru de lapte, un pahar de 10 cl si din el varsa exact 8 cl de lapte fara sa cada o picatura.
  Informaticianul dupa ce a vazut tot este acum sigur ca-i va lasa cu gura cascata pe toti:”Harddiskule”, ia impresioneaza-i tu!”Cainele se aseaza in fata calculatorului, il porneste, activeaza un antivirus, expediaza un email si instaleaza un nou program de joc.
  Dupa asta toti se uita la functionarul public si il intreaba:”Cainele tau ce stie sa faca?” Functionarul public, cu un suras, zice:”Pauzadecafea”, ia arata-ti tu talentele tale!”.
  Cainele se ridica, mananca biscuitii, bea laptele, sterge toate fisierele din calculator, i-o trage cainelui inginerului, facand-o, isi face rau la coloana, competeaza un formular de accident la locul de munca si isi ia un concediu de boala de 6 luni…

 3. sandman a spus: 10 iulie 2015, ora 11:13

  Ati supt-o. Asa v-a pus clanul Sirbu-Ponta sa scrieti minciuni? Iata adevarul, mincatorilor de bock: http://www.realitatea.net/ponta-nu-am-fost-de-acord-cu-ordonan-a-salariilor-demnitarilor-miercuri-o-voi-intoarce_1742034.html?utm_source=BreakingNews-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

 4. ulpius a spus: 10 iulie 2015, ora 07:54

  Daca postacii ar fi mai docti si mai putini patimasi(unii au totusi o calitate ,se caracterizeaza prin pseudonim) ar gandi asa ; ,,daca un securist are pensie in jur de 6400 lei , medicamente gratuite etc ,fara sa fi trecut de gradul de colonel ,un demnitar ce retributie poate avea? NU TREBUIE uitate si celelalte categorii de salariati,profesori,medici ,functionari etc. care muncesc pe salarii mici si vor avea o pensie sub 20 % din cea a dlui colonel( sunt colonei si cu 3000 lei pensie si se pling …) Cred ca s-a pierdut etalonul masurii si fiecare are ,,ocaua ” lui si mai au si un vatrai sa traga spuza pe turta lui.

 5. Un golan a spus: 09 iulie 2015, ora 22:55

  Ce de minciuni gogonate… asta probabil e o incercare de m a n i p u l a r e pesedista de a da vina pe Iohannis, dupa ce parlamentarii si-au marit singuri pensiile. Nu intram in plasa voastra, leprelor! Printre altele „pesurse” punct ro e un site care e citat doar de canalele (‘posturile’ e prea elegant) Latrina Trei si Rromania Ghita Dubai TV.

 6. cici a spus: 09 iulie 2015, ora 20:56

  Sunt niste nerusinati toti gramada !Intrebarea e pana cand ii mai suportam !

 7. Ferike a spus: 09 iulie 2015, ora 20:43

  Satmarean am o intrebare pentru tine
  Cine i-a votat pe „acesti imbecili si viermi de pamant”? Pe cine reprezinta ? Cine i-a votat are dreptul sa-i judece. Daca noi i-am votat si iam ridicat tot noi avem dreptul sa dam cu ei de pamant.

 8. abc a spus: 09 iulie 2015, ora 16:21

  Sa le fie rusine!

 9. Eugen a spus: 09 iulie 2015, ora 09:35

  Parerea mea este ca sunt niste nerusinati dar asta nu este o noutate si tine de mentalitatea romanului de dincolo de Carpati. Pe cand la nivelul salariului minim pe economie suntem penultimii in Europa iar la nivel de trai ultimii, nu cred ca aceasta marire pt. alesi este justificabil adica nu le merita !. Si Iohanescu (bakkszasz convertit) „limba de lemn” merita, cum sa nu, „multe” a facut pt. bunastarea noastra de cand a ajuns in fotoliul de presedinte !.

 10. D-REX a spus: 09 iulie 2015, ora 09:09

  Atunci sa taie sporurile , sa ramana numai salarul.

 11. iancu a spus: 09 iulie 2015, ora 08:55

  demnitarii isi intregesc salariile din protocol, mese festive, diurne de deplasari, sofer la scara, alte o mie de beneficii

 12. 007 a spus: 09 iulie 2015, ora 07:52

  Stati cuminti fratilor, ce va ofticati,pai nu voi i-ati trimis in parlament.
  Cand umblau prin cartiere sa va cerseasca voturile ,iati pupat in cur si n-ati tipat niciunul,ceva de genul,,,nu va e rusine nemernicilor,ne furati,va faceti legi pentru voi,pentru infractori,mars acasa si la munca”
  Asa ca atentie ,la alegerile viitoare!

 13. Satmarean a spus: 08 iulie 2015, ora 19:51

  Marita,cum sa nu.Bine ca profesorii iau 1000 de lei,medicii 2000 si acesti „imbecili viermi de pamant” -descriere omului de un filozof,multi cu dosare penale le trebuie mai mult,la fel si la pensie si altele. Daca se poate sa rotunjeasca la 1000 de „bucati” acesti deputati si senatori sa lucreze toata lumea la stat.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.