Câţiva tineri minori sătmăreni bagă spaima în locuitorii de lângă Parcul Titulescu

Duminică, un sătmărean ne-a contactat telefonic la redacţie cu o problemă care ţine de ordinea şi siguranţa publică.

Domnul respectiv ne-a spus că aproape în fiecare seară, în Parcul Titulescu din municipiul Satu Mare ajung tineri de 16-17 ani care provoacă spaimă, gălăgie şi mizerie.

“Nu se întâmplă neaparat în fiecare seară. Ei vin după ora 21:00 şi stau acolo ore bune după miezul nopţii. Nu ştiu exact ce fac, dacă se droghează, dar cu siguranţă consumă băuturi alcoolice. Mai există şi un moment cheie când parcă o iau razna după o întâlnire suspectă cu o persoană. În scurt timp ajung să facă gălăgie, sparg sticle şi nu numai. Am sunat la poliţie, a făcut-o şi altcineva. Dar ei vin, patrulează, nici măcar nu-i legitimează şi merg mai departe. Ce putem să facem? Trăim cu spaimă, copiii noştri nu sunt în siguranţă. Aceşti gălăgioşi sunt copii, minori, de 16-17 ani, iar unele fete ajung să stea întinse pe jos. Florisalul strânge după ei în fiecare dimineaţă. Dar nu este cineva care să-i domesticească pe aceşti tineri? Pe vremea mea, nu aveam ce să căutăm afară după ora 21:00. Acum, poliţia aproape că nu face nimic în această privinţă. Trebuie să se întâmple ceva tragic? Trebuie să treacă o viaţă să nu putem dormi liniştiţi în zonă?”, ne-a spus un sătmărean.

Abonează-te acum Online!
  1. Durex a spus: 20 iunie 2022, ora 20:34

    Nicolae unde esti ? Trist ce a ajuns Romania .

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517