Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 02.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 03.32 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 04.34 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Căpşunul, o cultură rentabilă 05.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Adriana Hagău, titlul emisiunii: Antibioticele, între uz şi abuz 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.33 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Emilia Enătescu 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ioan Man, titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 11.16 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 14.25 Teleshopping 14.41 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.38 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Seminţele de calitate asigură succesul în agriculturăn 17.53 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, ttlul emisiunii: Copiii şi fricile lor 23.30 Ştiri

Câtă încredere aveţi în următoarele persoane alese în funcţiile de primari la alegerile din 5 iunie 2016?

Vot in municipiul Satu Mare

Vot in municipiul Satu Mare

În judeţul Satu Mare, alegerile din 5 iunie au adus în fotoliile de primari 20 de noi aleşi locali. 45 de primari au fost reconfirmaţi în funcţii de alegători. Vă propunem un sondaj în care să vă exprimaţi încrederea în oamenii care vor conduce destinele municipiilor şi oraşelor din judeţul Satu Mare.

Astfel, în municipiul Satu Mare, primarul Kereskenyi Gabor (UDMR) a fost ales cu 42,03% din voturile valabil exprimate, la Carei – Kovacs Eugen (UDMR) – cu 67,76% din voturi; la Negreşti Oaş – Aurelia Fedorca (PSD) – 77,31% din voturi; Tăşnad – Grieb Csaba (PNL) – 44,42%; Ardud – Ovidiu Duma (PNL) – 60,40%; Livada – Piricsi Arthur (UDMR) – 77,40%.

Câtă încredere aveţi în următoarele persoane alese în funcţiile de primari la alegerile din 5 iunie 2016?

Kereskenyi Gabor, primar Satu Mare

Aurelia Fedorca, primar Negreşti

Kovacs Eugen, primar Carei

Ovidiu Marius Duma, primar Ardud

Grieb Csaba, primar Tăşnad

Piricsi Arthur, primar Livada

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. Claudiumaxx a spus: 19 iunie 2016, ora 17:44

  @dacbulibasa,in Mongolia te ai născut,s au India.

 2. Dac Bulibas a spus: 18 iunie 2016, ora 14:30

  @Claudiumaxx !, Dar unde m-am nascut bre daca nu in Satu Mare ?. Eu pot sa-ti arat mormantul inaintasilor mei in Satu Mare dar tu poti ?. Dar Certificatul tau de nastere unde a fost intocmit ca al meu este tot de Satu Mare !. Dar parintii iti cunosti ?, poate esti chiar unul dintre cei institutionalizati dupa cum te comporti…….Manelele nu ma reprezinta, sunt de alta mentalitate !. Din partea mea manelistii ar da in faliment !!!. Am avut parte de educatie aleasa nu ca tine…., Supusule !. Fi atent, comporta-te civilizat in Austria ca sa nu ne faci de rusine !. Nici macar sa te imbrac ca sa arati ca un Domn nu meriti din partea mea !.

 3. Claudiumaxx a spus: 17 iunie 2016, ora 17:38

  @dacbulibasa tu cunoşti mai bine piaţa de vechituri,esti din zona tu te cunoşti cu cei din piaţa pe tine te au pupat si salutat.asa ca vb tale de manelist din zona pieţei de vechituri nu mă încântă deloc.dute tu in piaţa şi asculta guta si mănâncă un langos,si stai cu burta la soare.a fost Austria civilizată acum e naşpa din cauza manelistilor ca tine.eu zic sa fi puţin mai civilizat si sa nu mai asculţi manele ca,te faci de ras.eu zic sa lucru ceva să nu mai stai la colturi şi să asculţi manele.fi mândru de oraşul satu mare în care nu te ai născut.

 4. Dac Bulibas a spus: 17 iunie 2016, ora 15:23

  @Claudiumaxx !, Vezi sa nu ne faci de rusine, de ras ne poti face dar de rusine nu !. Sa saluti cu „sarut- mana” pe doamnele si domnisoarele de acolo, sa nu-ti scobesti nasul si urechile pe acolo, sa nu te scarpini in fund, nu te lega de altii, nu te imbata, fii cuviincios si mai cu seama nu asculta manele ca acolo esti intr-o tara civilizata nu ca aici in Romania mioritica a ta. Du-te pe la cei care vand adidasi in piata de vechituri si spune-le ca te-am trimis eu sa te imbrace ca lumea ieftin cu toale de firma sa arati ca un domn (ca in fond, mare taran prost mai esti !). Daca doresti , iti rezolv si un imprumut (amicii abia asteapta !) ca nu cumva sa fi nevoit sa cersesti pe acolo !. Fi atent !!!, masina cu sofer nu trimit dupa tine ca sa ramai acolo !. Atentie cu lebedele !, nu cumva sa le mananci !!!.

 5. Claudiumaxx a spus: 16 iunie 2016, ora 12:47

  Pe @dacbulibasa l am aşteptat.pe unde ai umblat bulibasa?te pupa toţi cei care vând adidaşi în piaţa de vechituri.iti transmit salutari .te i au cu mine la schi în Austria sa mi ţi pâinea ce zici vi?ca sluga te iau.

 6. Dac Bulibas a spus: 16 iunie 2016, ora 10:07

  @Claudiumaxx !, Cand mergi in Austria nu uita sa iei cu tine si paine romaneasca ca sa nu-i duci lipsa ca-i foarte gustoasa asa cum ai remarcat si tu. Asemenea paine poti achizitiona din magazinul ABC al lui Szabo (Eros….) Pista de langa Piata Mare fosta Tipografie pe care scrie in romaneste : Paraszt Kenyer !.

 7. Agronom Italia a spus: 16 iunie 2016, ora 08:55

  Daca tot nu mai poti de hungurii din Transilvania muta-te la Calafat……

 8. ??? a spus: 16 iunie 2016, ora 08:01

  claudiumax , nu teai saturat sa tot comentezi aici auirea? dute omule mai lucra si ceva, nu numai sa stai pe net, ca nush asa de unde o sa ai bani sa manaci dela Kfc sau Mc dar mai ales sa zbor cu avionul. Daca nuti place in SM si te deranjeaza lucrurilr de aici dute in Pakistan sau Afganistan acolo sigur o sa gasesti ceva neam al tau. se vede ca esti sovinist sau comunist……………..

 9. Claudiumaxx a spus: 15 iunie 2016, ora 15:12

  Apropo@agronom Italia iubesc călătoria cu avionul.

 10. Claudiumaxx a spus: 15 iunie 2016, ora 15:07

  Pai daca nu am neamuri în hungaria @agronom Italia,normal ca nu trec prin hun,ocolesc i au avionul fac ceva.mie îmi plac americani aşa că i dau bice cu mâncarea lor.imi pica bine nu mă afectează.cea românească mai bine îmi pică e mai eco ca ce a din hun.e părerea mea,nu trebuie să fi de acord.defapt eşti de acord numai că nu îţi place să recunoşti.asa ca aştept comentariile de 2 lei.apropo,sunt mândru că sunt român,si mândru de România.si hunul e mândru de el,si restul sunt mândri de ei.ce zici am dreptate?

 11. Agronom Italia a spus: 15 iunie 2016, ora 09:43

  bai Cluudiu ,la cealalta rubrica spui de 3 ori ce bune si gustoase sunt legumele si lactatele romanesti si aici te dai mare ca mananci gunoi american de fast food…Cica mergi in Austria ,da in Ungaria nu , ( cu toate ca drumul spre west pe acolo trece ) deci vrei sa zici ca mergi cu avionu????

 12. Claudiumaxx a spus: 14 iunie 2016, ora 19:02

  Super.ria ria hungaria.e bine ca stagnează oraşul nostru.imi place.maine mă duc la un kfc la baia mare,sau la mac.si sapt viitoare mă duc în Austria la mall.in hungaria nu mă duc ca o sa dau de conducerea satului.

 13. oli a spus: 14 iunie 2016, ora 18:43

  @Claudiumaxx

  Si o sa avem si nume de strazi bilingve si totul va fi bilingv :) si statui ca inca nu ajung, poate ne mai inchide sau ne muta vreo scoala ca sa faca loc la una cu limba de predare maghiara.

  Sa ne intelegem, bilingv adica numai maghiara :), ca mai nou au aparut produse fabricate in Romania si comercializate tot la noi dar etichetate numai in limba maghiara (bere, cascaval, etc.)

 14. Claudiumaxx a spus: 14 iunie 2016, ora 16:42

  Am încredere ca,cladirile vechi din centru care aparţin popilor maghiari vor fi reabilitate toate.si ca vor veni firme din hungaria la lucru în judeţ cu maşini din epoca de piatră.si ca vom merge la mall în Baia Mare s au în hungaria.vb de un mall adevărat nu de magazin tip somesul.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.