Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Casa de Asigurări de Sănătate organizează „Porţi deschise – Împreună pentru sănătate”

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Casa de Asigurări de Sănătate organizează "Porţi deschise - Împreună pentru sănătate"

Casa de Asigurări de Sănătate organizează „Porţi deschise – Împreună pentru sănătate”

Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare organizează în perioada 13-15 noiembrie 2017 evenimentul „Porţi deschise-Impreună pentru sănătate”. Manifestarea se află la prima ediţie şi este prilejuită de împlinirea a 18 ani de la înfiinţarea Casei de Asigurări de Sănătate. Acţiunea îşi propune informarea populaţiei despre activitatea instituţiei. Aşa cum reiese din programul evenimentului, pe parcursul celor trei zile vor avea loc prezentări şi dezbateri pe teme de interes din domeniu.
Luni, 13 noiembrie este prevăzută o întâlnire cu furnizorii de servicii medicale şi organizaţiile profesionale active în plan local< Colegiul Medicilor, Asociaţia Medicilor de Familie, Colegiul Farmaciştilor, Colegiul Medicilor Dentişti, Direcţia de Sănătate Publică, manageri de spital, asiguraţi, consiliul de administraţie al Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare. Astfel, la ora 11.00 este prevăzută deschiderea oficială a manifestării care va fi urmată de abordarea mai multor teme precum< Colaborarea interinstituţională – comunicare, implicare, rezultate> Activitatea şi atribuţiunile Casei de Asigurări cu o prezentare făcută de preşedintele-director general, Georgeta Pop. Punctul III al zilei este rezervat unei dezbateri pe segmentele comune de activitate şi un feedback din partea instituţiilor colaboratoare.

În cea de-a doua zi dedicată Porţilor deschise, tot de la ora 11.00, CJAS Satu Mare îi are ca invitaţi pe asiguraţii, salariaţii şi pensionarii sătmăreni pentru a discuta despre drepturile şi obligaţiile asiguraţilor, printre care se numără< cardul naţional şi tratamentele în străinătate. Prezentarea va fi făcută de Sabo Alexandru şi va fi urmată de o dezbatere împreună cu invitaţii.

Miercuri, 15 noiembrie, instituţia îi va primi pe elevii mai multor instituţii de învăţământ< elevi din clasele terminale de la Colegiul Naţional M. Eminescu, C.N. Doamna Stanca, Liceul Teologic Reformat. Tema zilei< E important să fii informat! Prezentarea va fi făcută de directorul de relaţii contractuale al CJAS, Mihaela Curta. Elevii vor afla mai multe informaţii despre calitatea de asigurat ca elev şi viitor student, dar şi despre cardul de sănătate. În final vor avea loc dezbateri.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. ioan a spus: 11 noiembrie 2017, ora 16:15

    Şi în restul anului porţi închise iar cetăţenii şi contribuabilii înghesuiţi la cozi infernale!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.