20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Casa de Asigurări de Sănătate i-a invitat la masa dialogului pe asiguraţii sătmăreni

Scris de Mihaela Ghiţă, 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Casa de Asigurări de Sănătate i-a invitat la masa dialogului pe asiguraţii sătmăreni

Casa de Asigurări de Sănătate i-a invitat la masa dialogului pe asiguraţii sătmăreni

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a continuat ieri „Porţi deschise – Împreună pentru Sănătate” cu cea de-a doua serie de informări şi dezbateri în cadrul căreia i-a avut ca invitaţi pe asiguraţi şi reprezetanţii acestora (lideri sindicali, şefi de instituţie, preşedinţi din partea asociaţiilor de pensionari etc.).

Din partea CJAS Satu Mare a participat conducerea formată din : preşedinte-director general, ec. Georgeta Pop, director relaţii contractuale, Mihaela Curta, director economic, Daniela Olariu şi director medic şef, dr. Raveca Gliga. De asemenea, au fost de faţă şi alţi specialişti din cadrul CJAS Satu Mare

De această dată discuţiile s-au axat pe informarea celor prezenţi asupra drepturilor şi obligaţiilor pe care le au asiguraţii, cu următoarele puncte: cardul de sănătate, drepturi ale asiguraţilor în Uniunea Europeană, activitatea de zi cu zi a Casei de Asigurări de Sănătate, etc.

Invitaţilor li s-a vorbit despre categoriile de asiguraţi care cotizează la Fondul Naţional Unic al Asigurărilor de Sănătate după care au avut loc expuneri punctuale pe temele sus amintite.Datele statistice arată că numărul asiguraţilor în sistem este de trei ori mai mare decât al celor care cotizează efectiv la Sănătate. Acest lucru rezultă şi din balanţa de venituri şi cheltuieli, în care plăţile au o valoare totală aproape dublă faţă de veniturile încasate. Chiar şi în aceste condiţii, oficialii casei au dorit să arate cum funcţionează sistemul, faptul că de-a lungul timpului s-au făcut paşi importanţi în direcţia asigurării de servicii medicale cât mai diversificate şi performante pentru asiguraţi, faptul că prin acest fond al asigurărilor sociale de sănătate sunt garantate servicii nu numai pentru cei care contribuie direct la fond ci şi pentru familiile acestora acolo unde există calitatea de co-asigurat, tratamente şi medicamente compensate, etc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.