Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţide noua grilă de salarizare.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă sau dispariţie. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Nicolae Mureşan. 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Dudaş. Titlul emisiunii: Cultura de căpşuni. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Corina Stanciu, Rodica Lohan. Titlul emisiunii: Biologii,chimişti şi psihologii din spitale,nemulţumiţi de noua grilă de salarizare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.20 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Adriana Laszlo. Titlul emisiunii:Cum înţelegem plânsul copiiilor? 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlulemisiunii: Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Augustin Iştoc,Ciprian Crăciun.Titlul emisiunii: Biologii, chimişti şi psihologii din spitale, nemulţumiţi de noua grilă de salarizare. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 ]n slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă,invitat:Sedonia Lăţea.Titlul emisiuni: Despre diete,vitamine la început de primăvară. 15.15 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.25 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Tripon. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură 22.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 23.30 Ştiri

Casa de Asigurări de Sănătate i-a invitat la masa dialogului pe asiguraţii sătmăreni

Scris de Mihaela Ghiţă, 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Casa de Asigurări de Sănătate i-a invitat la masa dialogului pe asiguraţii sătmăreni

Casa de Asigurări de Sănătate i-a invitat la masa dialogului pe asiguraţii sătmăreni

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a continuat ieri „Porţi deschise – Împreună pentru Sănătate” cu cea de-a doua serie de informări şi dezbateri în cadrul căreia i-a avut ca invitaţi pe asiguraţi şi reprezetanţii acestora (lideri sindicali, şefi de instituţie, preşedinţi din partea asociaţiilor de pensionari etc.).

Din partea CJAS Satu Mare a participat conducerea formată din : preşedinte-director general, ec. Georgeta Pop, director relaţii contractuale, Mihaela Curta, director economic, Daniela Olariu şi director medic şef, dr. Raveca Gliga. De asemenea, au fost de faţă şi alţi specialişti din cadrul CJAS Satu Mare

De această dată discuţiile s-au axat pe informarea celor prezenţi asupra drepturilor şi obligaţiilor pe care le au asiguraţii, cu următoarele puncte: cardul de sănătate, drepturi ale asiguraţilor în Uniunea Europeană, activitatea de zi cu zi a Casei de Asigurări de Sănătate, etc.

Invitaţilor li s-a vorbit despre categoriile de asiguraţi care cotizează la Fondul Naţional Unic al Asigurărilor de Sănătate după care au avut loc expuneri punctuale pe temele sus amintite.Datele statistice arată că numărul asiguraţilor în sistem este de trei ori mai mare decât al celor care cotizează efectiv la Sănătate. Acest lucru rezultă şi din balanţa de venituri şi cheltuieli, în care plăţile au o valoare totală aproape dublă faţă de veniturile încasate. Chiar şi în aceste condiţii, oficialii casei au dorit să arate cum funcţionează sistemul, faptul că de-a lungul timpului s-au făcut paşi importanţi în direcţia asigurării de servicii medicale cât mai diversificate şi performante pentru asiguraţi, faptul că prin acest fond al asigurărilor sociale de sănătate sunt garantate servicii nu numai pentru cei care contribuie direct la fond ci şi pentru familiile acestora acolo unde există calitatea de co-asigurat, tratamente şi medicamente compensate, etc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.