24.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.45 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Criza forţi de muncă în judeţul Satu Mare. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fiţi sarea pământului. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 14.00 Teleshopping 14.15 Cultură 16.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 17.00 Cultură 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase.

Caş de ouă

Scris de Eva Laczko, 01 aprilie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Cas de oua

Cas de oua

Ingrediente:


– un litru de lapte de casă, sau minim 3,5% grăsime,

– 10 ouă,

– 4 linguri de zahăr,

– 3-4 batoane de scortişoară,

– 2 plicuri de zahăr vanilat,

– puţină sare

– se mai pot adăuga stafide sau bucăţi de nuci, după gust.

– Mai aveţi nevoie de un tifon, sau eventual un prosop de bucătărie din pânză cu ţesătură rară.

Mod de preparare:

 

Laptele, cu bucăţile de scortişoară şi cu foarte puţină sare se pune la fiert, la foc mic. Se bat bine ouale cu zahărul şi cu zahărul vanilat, se toarnă în laptele călduţ şi se fierbe amestecând în continuu, până când începe să formeze cocoloaşe. Când bucăţile prinse sunt de mărimea unor nuci, dacă aţi folosit se scot beţele de scortişoară, se adaugă stafidele, sau nucile, se mai amestecă puţin şi se toarnă într-un tifon aşezat în prealabil într-o strecurătoare, iar aceasta, la rândul ei într-un vas de vreo 2-3 litri, apoi tifonul se leaga, ca pentru o brânză. Caşul se stoarce bine, cât timp e fierbinte, apoi se mai lasă atârnat, să se scurgă 3-4 ore. Când se scoate din tifon, se aşează pe o tava căptuşită cu hârtie de copt se pune în cuptor fierbinte şi se „coace” aşa 7-8 minute, până când pe suprafaţa sa se formează o crustă, ca la caşcaval. Nu se aruncă nici zerul ce rămâne, şi aceasta se poate consuma, are un gust foarte plăcut.

Abonează-te acum Online!
  1. Szilard a spus: 18 aprilie 2018, ora 23:21

    Cam asta este diferenta. Un visător vrea pe Marte (Elon musk) noi vorbim de 3 săptămâni despre caş de ouă

  2. petrovan narcisa a spus: 16 mai 2015, ora 00:16

    Foarte bun

  3. petrovan narcisa a spus: 16 mai 2015, ora 00:16

    Mia placut foarte mult Am facut si eu nota 10

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.