Image 1
Image 2

Cartofi umpluţi cu brânză

Cartofi umpluţi cu brânză
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

2 kg cartofi,

250 gr. brânză de vaci,

2 ouă,

50 gr. pâine,

100 gr. smântână,

50 gr. caşcaval,

50 ml lapte,

50 gr. brânză de oi,

50 gr. unt,

20 gr. mărar,

10 gr. sare, 5 gr. boia.

Mod de pregătire: cartofii întregi se spală şi se fierb pe jumătate după care se curăţă de pieliţă şi se scobesc la mijloc cu o linguriţă sau cu vârful unui cuţit. Separat se prepară umplutura amestecându-se bine: brânza de vaci cu cea de oi, mărarul tocat fin, sarea, boiaua de ardei, miezul cartofilor şi jumătate din cantitatea de smântână. Se umplu cartofii şi se aşează într-o tavă unsă cu unt. Caşcavalul ras se amestecă bine cu oul bătut şi se toarnă peste umplutură. Se ţin în cuptorul încins 15 min. Se servesc calzi cu smântână deasupra.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Tarta cu cireșe

DESERT

Tarta cu cireșe: Răsfățul verii

Savurați gustul verii cu o delicioasă Tarta cu Cireșe, perfectă pentru zilele călduroase, întâlnirile de duminică în familie sau petrecerile cu prietenii în grădină sau pe terasă. Această tarta combină dulceața cireșelor cu un aluat fraged, făcând-o desertul ideal pentru orice ocazie.