





Doamnelor nu-i aşa că nu aveţi chef de gătit? Nici eu! Aşa că vă propunem o reţetă pe cât de simplă şi rapidă, pe atât de delicioasă.
Cartofi cu şuncă şi caşcaval
Luaţi şase cartofi mari. Nici nu e nevoie să-i curăţaţi doar sa-i spălaţi foarte bine.
Feliaţi cartofii dar nu până jos, în felii de un cm grosime. Aşezaţi între felii câte o bucăţică de bacon, caşcaval şi unt, alternativ. Săraţi şi piperaţi după gust. Puneţi cartofii pe o hârtie de copt, în tavă, după care îi introduceţi la cuptor.
Dacă nu vreţi să nu folosiţi cuptorul pe gaz, puteţi să-i coaceţi la microunde. Înainte cu 10 minute de a fi complet gata, răzuiţi peste cartofi caşcaval şi puneţi-i din nou la copt până se rumenesc.
Se pot servi ca atare sau cu o lingură de smântână deasupra. Nu uitaţi să puneţi lângă acest deliciu şi o salată.
Poftă bună!
Reteta trebuie sa fie delicioasa dar e vorba de cartofi noi.
Foarte gustos, foarte aspectos… rugaminte, treceti timpul de preparare. Clar ne-am prins, cartofi cruzi la cuptor dureaza , dar totusi un timp aproximativ..
esti varza, cie crezi ca ar manca asemenea porcarie la cuptor
scarbos