Image 1
Image 2

Cartofi cu cimbru copţi la cuptor

Cartofi cu cimbru copţi la cuptor
Cartofi cu cimbru copţi la cuptor
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cartofi cu cimbru copţi la cuptor

A venit frigul şi o porţie de cartofi copţi în cuptor vă va încălzi ziua sau seara, dupa preferinta. Iar cimbrul le va da o aromă delicioasă. Garantam!

Ingrediente:

1 kg cartofi
1 lingură de cimbru uscat
3 căţei de usturoi
4 linguri de ulei de măsline
o bucăţică de unt(opţional)
sare
piper negru

Mod de preparare:

Curăţăm cartofii şi îi tăiem în sferturi. Adăugăm cimbru, sare, piper, 2 linguri ulei de măsline sau unt şi îi amestecăm bine.
Ungem tava, aşezăm cartofii într-un strat. Aruncăm deasupra cîţiva căţei de usturoi şi acoperim cu folie de aluminiu. Dăm cartofii la cuptor pentru 20-30 min. Apoi scoatem folia şi mai lăsăm vreo 10 minute, până devin rumeni şi crocanţi.

Pot fi mancati ca atare sau pe post de garnitura pentru copane de pui sau alte fripuri! Nu uitaţi de murături!
Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Coktail de cafea

Cocktail de cafea aromatizat

Descoperă cum să pregătești un cocktail de cafea deosebit, perfect pentru a-ți începe ziua sau ca desert după masă. Combinația de cafea, scorțișoară, nucșoară și ciocolată îți va răsfăța simțurile cu fiecare înghițitură.

Prăjitura cu spumă de căpșuni

DESERT

Prăjitura delicioasă cu spumă de căpșuni

Prăjitura cu spumă de căpșuni este desertul ideal pentru orice ocazie, combinând dulceața căpșunilor cu textura aerată a bezelei și crocantul aluatului foietaj. Inspirată din rețetele tradiționale, această prăjitură “Spumoasa” îți va încânta simțurile și îți va aduce aminte de gustul autentic al deserturilor făcute în casă.