26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

Caritas aşteaptă în continuare ghiozdanele donate pentru copiii nevoiaşi

În perioada 8 – 24 august Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare derulează o acţiune de colectare de ghiozdane pentru şcolari proveniţi din medii defavorizate. 
 

Vineri se încheie acţiunea de colectare de ghiozdane iniţiată de Organizaţia Caritas. În cadrul acţiunii, cetăţenii dornici să facă un bine au posibilitatea să doneze ghiozdanele folosite, dar în stare bună ale copiilor şi nepoţilor lor pentru şcolari cu situaţie materială modestă, dar dornici să înveţe, beneficiari ai centrelor de zi pentru copii ale organizaţiei. 
Ghiozdanele sunt preluate la Centrul de Resurse pentru Integrare Socială şi Profesională al Caritas situat pe strada B. Şt. Delavrancea nr. 9, în zile lucrătoare între orele 12 şi 16. 
Coordonatoarea centrului de resurse, Szűcs Ritta (foto) ne-a informat că deşi ne aflăm în perioada concediilor şi temperaturile sunt ridicate, sătmărenii aduc zilnic ghiozdane la punctul de colectare. În multe ghiozdane donate, proprietarii vechi au ascuns cu grijă seturi de creioane colorate şi alte rechizite, ceea ce dovedeşte că ei doresc să facă o bucurie şcolarilor care vor începe noul an şcolar purtând aceste ghiozdane, şi nu doar să scape de lucrurile pe care nu le mai folosesc. Mulţi localnici vin la centru cu copiii sau nepoţii lor pentru ca aceştia să simtă că prin donarea ghiozdanelor lor chiar fac un bine – susţine interlocutoarea. 
Organizaţia Caritas îi roagă pe cetăţeni să se implice în acţiunea de colectare de ghiozdane în funcţie de posibilităţi. 
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.