00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Octavian Petric, Romeo Nicoară, Claudiu Ţinca. . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă candidatul PSD la aleerile prezidenţiale.(reluare) 01.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Gabriela Notariuş. Titlul emisiuni: Gabriela Notariuş - raport la 4.380 de zile. 02.30 Ne Cheamă Natura 03.40 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Liviu Rotar. 05.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi: Nelu Donca, Călin Turşuc. Titlul emisiunii: Olimpia MCMXXI urcă o treaptă în fotbalul judeţean. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Cornel Mureşan, Ioan Andor. Titlul emisiuni: Problematica pălincii româneşti a ajuns iar la Bruxelles.(reluare) 09.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Paula Cosma. Titlul emisiunii: Despre naştere pas cu pas. 10.30 La Psiholog 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Octavian Petric, Romeo Nicoară, Claudiu Ţinca. . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă candidatul PSD la aleerile prezidenţiale.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.45 Cultură, în memoriam - Rudolf Fatyol. 15.50 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Gabriela Notariuş. Titlul emisiuni: Gabriela Notariuş - raport la 4.380 de zile. 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Liviu Rotar. 24.07.2019

Caritas aşteaptă în continuare ghiozdanele donate pentru copiii nevoiaşi

În perioada 8 – 24 august Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare derulează o acţiune de colectare de ghiozdane pentru şcolari proveniţi din medii defavorizate. 
 

Vineri se încheie acţiunea de colectare de ghiozdane iniţiată de Organizaţia Caritas. În cadrul acţiunii, cetăţenii dornici să facă un bine au posibilitatea să doneze ghiozdanele folosite, dar în stare bună ale copiilor şi nepoţilor lor pentru şcolari cu situaţie materială modestă, dar dornici să înveţe, beneficiari ai centrelor de zi pentru copii ale organizaţiei. 
Ghiozdanele sunt preluate la Centrul de Resurse pentru Integrare Socială şi Profesională al Caritas situat pe strada B. Şt. Delavrancea nr. 9, în zile lucrătoare între orele 12 şi 16. 
Coordonatoarea centrului de resurse, Szűcs Ritta (foto) ne-a informat că deşi ne aflăm în perioada concediilor şi temperaturile sunt ridicate, sătmărenii aduc zilnic ghiozdane la punctul de colectare. În multe ghiozdane donate, proprietarii vechi au ascuns cu grijă seturi de creioane colorate şi alte rechizite, ceea ce dovedeşte că ei doresc să facă o bucurie şcolarilor care vor începe noul an şcolar purtând aceste ghiozdane, şi nu doar să scape de lucrurile pe care nu le mai folosesc. Mulţi localnici vin la centru cu copiii sau nepoţii lor pentru ca aceştia să simtă că prin donarea ghiozdanelor lor chiar fac un bine – susţine interlocutoarea. 
Organizaţia Caritas îi roagă pe cetăţeni să se implice în acţiunea de colectare de ghiozdane în funcţie de posibilităţi. 
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.