00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Careiul s-a promovat la Târgul European al Castelelor

Scris de Vasile Andreica, 28 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Castelul Karolyi din Carei

Castelul Karolyi din Carei

Castelul Károlyi din municipiul Carei a fost promovat la cea de a cincea ediţie a Târgului European al Castelelor, eveniment găzduit de către Castelul Corvinilor din Hunedoara în perioada 24-25 mai 2019.

Manifestarea din acest an a a adus în atenţia publicului 25 de obiective istorice din ţară şi din străinătate. În cele două zile ale evenimentului au fost organizate lupte, dansuri, lecţii de tir cu arcul, lecţii de spadă. Evenimentul s-a încheiat cu un concert de muzică live susţinut de formaţia COMPACT, în curtea exterioară a Castelului Corvinilor.

Reprezentanţii Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” şi ai Centrului Cultural al Municipiului Carei au împărţit vizitatorilor materiale promoţionale despre Castelul Károlyi, despre obiectivele turistice din împrejurimi, despre posibilităţile de cazare din zonă, dar şi despre evenimentele culturale care vor avea loc în perioada estivală la Carei (Carei FEST).

Peste 5000 de vizitatori au ales Castelul Corvinilor ca obiectiv de vizitare în acest weekend, iar majoritatea au vizitat şi standul castelului din Carei. Aceştia s-au arătat impresionaţi de frumuseţea Castelului şi a oraşului, cerând informaţii despre locuri de cazare, trasee turistice şi evenimente culturale. Printre vizitatorii de la standul Castelului Károlyi s-au numărat diverse personalităţi locale şi judeţene, primarul municipiului Hunedoara, consilieri locali, judeţeni, oameni de cultură şi parlamentari. Vizitatorii s-au arătat impresionaţi de hainele de epocă ale careienilor, dar şi de standul care a reprezentat o imagine nocturnă a castelului Károlyi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.