17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Careiul s-a promovat la Târgul European al Castelelor

Scris de Vasile Andreica, 28 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Castelul Karolyi din Carei

Castelul Karolyi din Carei

Castelul Károlyi din municipiul Carei a fost promovat la cea de a cincea ediţie a Târgului European al Castelelor, eveniment găzduit de către Castelul Corvinilor din Hunedoara în perioada 24-25 mai 2019.

Manifestarea din acest an a a adus în atenţia publicului 25 de obiective istorice din ţară şi din străinătate. În cele două zile ale evenimentului au fost organizate lupte, dansuri, lecţii de tir cu arcul, lecţii de spadă. Evenimentul s-a încheiat cu un concert de muzică live susţinut de formaţia COMPACT, în curtea exterioară a Castelului Corvinilor.

Reprezentanţii Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” şi ai Centrului Cultural al Municipiului Carei au împărţit vizitatorilor materiale promoţionale despre Castelul Károlyi, despre obiectivele turistice din împrejurimi, despre posibilităţile de cazare din zonă, dar şi despre evenimentele culturale care vor avea loc în perioada estivală la Carei (Carei FEST).

Peste 5000 de vizitatori au ales Castelul Corvinilor ca obiectiv de vizitare în acest weekend, iar majoritatea au vizitat şi standul castelului din Carei. Aceştia s-au arătat impresionaţi de frumuseţea Castelului şi a oraşului, cerând informaţii despre locuri de cazare, trasee turistice şi evenimente culturale. Printre vizitatorii de la standul Castelului Károlyi s-au numărat diverse personalităţi locale şi judeţene, primarul municipiului Hunedoara, consilieri locali, judeţeni, oameni de cultură şi parlamentari. Vizitatorii s-au arătat impresionaţi de hainele de epocă ale careienilor, dar şi de standul care a reprezentat o imagine nocturnă a castelului Károlyi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.