Cardul de sănătate, suspendat până pe 30 iunie | Informaţia Zilei

Cardul de sănătate, suspendat până pe 30 iunie

Până în 30 iunie 2020, toate serviciile medicale şi farmaceutice vor fi acordate în sistemul asigurărilor sociale de sănătate fără să fie necesară utilizarea cardului naţional de sănătate, anunţă printr-un comunicat Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

După data respectivă, această reglementare va fi menţinută până la 30 septembrie 2020 strict pentru serviciile acordate în medicina primară şi ambulatoriul de specialitate. ”Pentru serviciile medicale acordate în unităţile sanitare cu paturi şi de către furnizorii de investigaţii paraclinice, furnizorii de îngrijiri medicale la domiciliu, îngrijiri paliative la domiciliu, furnizorii de servicii stomatologice, furnizorii de dispozitive medicale şi furnizorii de medicamente va fi realizată o evaluare în urma căreia se va stabili dacă va fi oportună introducerea, după data de 30 iunie, a obligativităţii utilizării cardului naţional de sănătate”, precizează CNAS.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345