Cărbunaru, despre tranşa a doua din PNRR

Guvernul României  este aproape de definitivarea dialogului cu Comisia Europeană pentru ca România să poată beneficia de tranşa a doua din PNRR, spune purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

”Am avut ocazia, împreună cu dvs., să urmărim practic pas cu pas evoluţiile angajamentelor pe care România şi le-a asumat în cadrul PNRR şi care au vizat măsuri de la, să spunem, deschiderea acestui program important de aproape 30 de miliarde de euro pentru redresarea şi rezilienţa economiei noastre, până la obţinerea pre finanţării, apoi a primei tranşe şi, iată că suntem acum în prag de a primi şi a doua tranşă, pe care România deja a solicitat-o. Există chestiuni care acum fac obiectul unor discuţii şi care vor fi clarificate în relaţia cu Comisia Europeană şi ne aşteptăm ca, în următoarele zile, aceste ultime detalii, care fac obiectul unui dialog constant între ministerele de linie, între Guvernul României şi Comisia Europeană, să se încheie şi să putem beneficia, iată, de tranşa a doua într-o perioadă în care deja, iată că se semnează contracte şi încep implementări de proiecte sub semnul PNRR. Deci tratăm cu toată seriozitatea această chestiune şi suntem foarte aproape de definitivarea acestui dialog pentru a clarifica toate elementele care au rămas în acest moment în discuţie. ” a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului Dan Cărbunaru.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517