Cântecul "Bella Ciao" în locul chemării la rugăciune musulmană | Informaţia Zilei

Cântecul „Bella Ciao” în locul chemării la rugăciune musulmană

Scris de Vasile Andreica, 22 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cântecul „Bella Ciao” a răsunat miercuri după-amiază din minaretele din Izmir în locul obişnuitei chemări la rugăciune, ca urmare a unui atac informatic.

Divizia locală a Diyanet, autoritatea turcă pentru probleme religioase, a confirmat incidentul printr-un mesaj publicat pe Twitter. A fost menţionat că a deschis o anchetă şi a făcut o plângere la poliţie.

„Bella Ciao” a fost difuzat după ce „persoane necunoscute au sabotat şi piratat sistemul de chemare la rugăciune”. Procuratura din Izmir a deschis o investigaţie privind incidentul, dar şi în legătură cu utilizatori de social media suspectaţi că „au denigrat valorile religioase” pentru că au apreciat cele întâmplate, a relatat agenţia Anadolu.

Abonează-te acum Online!
  1. tractorist a spus: 24 mai 2020, ora 10:24

    Ördögan sa dea repede telefon la prietenii – agenti secret- putin, dictatorul v, orban , lukasenko ,ramsan kadirov, kim jong-un etc. ei stie cine a pus muzica partizana, faptasii sa fie torturati si condamnati la inchisoare grea pentru jignirea islamului in timpul sarbatorilor supreme Ramadan. Pedepsirea Hakerilor este foarte important pentru ca Turcia in momentul de fata nu are alte probleme.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345