Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 02.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 03.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 05.17 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru Mediu la final 05.43 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile, între pasiune şi afacere 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 10.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 11.28 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 14.13 Teleshopping 14.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 15.36 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 16.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Un proiect în parteneriat cu alte 4 ţări 17.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Candidaţii de primari ai UDMR trebuie să primească girul uniunii

Scris de Ioan Aniţaş, 21 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Eugen Kovacs, primarul din Carei

Eugen Kovacs, primarul din Carei

Nagy Iosif din Păuleşti nu mai candidează pentru un al şaselea mandat

În judeţul Satu Mare, UDMR este formaţiunea politică cu cei mai mulţi primari: 20. Aceştia conduc următoarele localităţi: Carei, Livada, Acâş, Agriş, Andrid, Berveni, Cămin, Culciu, Dorolţ, Foieni, Halmeu, Hodod, Lazuri, Micula, Oraşu Nou, Păuleşti, Porumbeşti, Săcăşeni, Vetiş şi Viile Satu Mare.

Pentru a candida la un nou mandat, în principiu, formaţiunile din care fac parte primarii trebuie să le valideze candidatura. Acest aspect este mai mult decât evident în cazul primarilor care sunt susţinuţi de UDMR. Candidaturile acestora necesită să fie validate de organizaţia judeţeană.

 

Nagy Iosif - primarul din PaulestiCu toate aceste potenţiale îngrădiri, sunt persoane din UDMR care au disponibilitatea de a candida din postură de independent, dacă nu vor primi girul mai marilor uniunii. Unul dintre aceşti primari este cel din Agriş, care este convins că are multe de făcut pentru obştea care l-a propulsat în această funcţie. Ca certitudine am luat faptul că Nagy Iosif, primarul din Păuleşti nu va mai candida la alegerile locale din vara acestui an.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de joi, 21 ianuarie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. jiga, a spus: 24 ianuarie 2016, ora 11:40

  Vorbesti prostii ma Eugene sau mai bine zis Feri.Niciodata voi maghiarimea nu ati fost obligati asimilati ,stii bine,voi sunteti cei care aveti aceste hibe. Mai bine taci ca sa nu-ti spun mai multe despre voi, cu date si fapte concrete .

 2. Eugen a spus: 22 ianuarie 2016, ora 12:21

  UDMRaiul incurajeaza asimilarea fortata a maghiarimii si nu sovinismul. Totul a inceput cu Pactul secret de la Neptun cu PSD din 1996 când politica UDMR a fost ‘deturnata’. UDMR a devenit de atunci, mai mult sau mai putin, ostaticul politicului românesc !.

 3. Karol , a spus: 21 ianuarie 2016, ora 12:02

  uniunea incurajeaza sovinismul ?asta e un criteriu ?
  Sovinul primar din Acas trebuie sa-l puneti neaparat pe lista ca merita

 4. laurentiu a spus: 21 ianuarie 2016, ora 11:56

  ce te faci tu nelutule daca nu primeste jeno girul uniunii??/ unde mai umbli la portocoale grase? la cine mai reciti tu poeziile de la cenaclu? nu ai scris de cei multi careieni care se aduna la activitati culturale ca nu lasat pe tine jena ce dadea comisionu gras….nu e pacat sa tai careienii nemafioti pentru un czomb in plus?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.