Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 02.30 Sport - meci de fotbal. 04.00 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 04.45 Cultură – serata de poezii. 05.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Szekely Tibor . Titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Postul psihologic. 10.00 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Laurenţiu Costin,Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul Mare: abnegaţie sau bucuria sufletului?. 11.00 Dacia 1300 –o maşină care se încăpăţânează să reziste pe drumurile pline de gropi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 14.30 Teleshopping 14.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 16.00 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă. 16.50 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone folclorice – Adrian Tripon. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Candidaţii de primari ai UDMR trebuie să primească girul uniunii

Scris de Ioan Aniţaş, 21 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Eugen Kovacs, primarul din Carei

Eugen Kovacs, primarul din Carei

Nagy Iosif din Păuleşti nu mai candidează pentru un al şaselea mandat

În judeţul Satu Mare, UDMR este formaţiunea politică cu cei mai mulţi primari: 20. Aceştia conduc următoarele localităţi: Carei, Livada, Acâş, Agriş, Andrid, Berveni, Cămin, Culciu, Dorolţ, Foieni, Halmeu, Hodod, Lazuri, Micula, Oraşu Nou, Păuleşti, Porumbeşti, Săcăşeni, Vetiş şi Viile Satu Mare.

Pentru a candida la un nou mandat, în principiu, formaţiunile din care fac parte primarii trebuie să le valideze candidatura. Acest aspect este mai mult decât evident în cazul primarilor care sunt susţinuţi de UDMR. Candidaturile acestora necesită să fie validate de organizaţia judeţeană.

 

Nagy Iosif - primarul din PaulestiCu toate aceste potenţiale îngrădiri, sunt persoane din UDMR care au disponibilitatea de a candida din postură de independent, dacă nu vor primi girul mai marilor uniunii. Unul dintre aceşti primari este cel din Agriş, care este convins că are multe de făcut pentru obştea care l-a propulsat în această funcţie. Ca certitudine am luat faptul că Nagy Iosif, primarul din Păuleşti nu va mai candida la alegerile locale din vara acestui an.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de joi, 21 ianuarie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Abonează-te acum Online!
 1. jiga, a spus: 24 ianuarie 2016, ora 11:40

  Vorbesti prostii ma Eugene sau mai bine zis Feri.Niciodata voi maghiarimea nu ati fost obligati asimilati ,stii bine,voi sunteti cei care aveti aceste hibe. Mai bine taci ca sa nu-ti spun mai multe despre voi, cu date si fapte concrete .

 2. Eugen a spus: 22 ianuarie 2016, ora 12:21

  UDMRaiul incurajeaza asimilarea fortata a maghiarimii si nu sovinismul. Totul a inceput cu Pactul secret de la Neptun cu PSD din 1996 când politica UDMR a fost ‘deturnata’. UDMR a devenit de atunci, mai mult sau mai putin, ostaticul politicului românesc !.

 3. Karol , a spus: 21 ianuarie 2016, ora 12:02

  uniunea incurajeaza sovinismul ?asta e un criteriu ?
  Sovinul primar din Acas trebuie sa-l puneti neaparat pe lista ca merita

 4. laurentiu a spus: 21 ianuarie 2016, ora 11:56

  ce te faci tu nelutule daca nu primeste jeno girul uniunii??/ unde mai umbli la portocoale grase? la cine mai reciti tu poeziile de la cenaclu? nu ai scris de cei multi careieni care se aduna la activitati culturale ca nu lasat pe tine jena ce dadea comisionu gras….nu e pacat sa tai careienii nemafioti pentru un czomb in plus?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.