00.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Vasile Fernea, Ioan Leitner, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Protocolul SRI-ÎCCJ-PG, desecretizat. (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 03.35 Cultură 05.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 06.00 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zaltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Cina a fost Sfântul Ioan Botezătorul? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Vasile Fernea, Ioan Leitner, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Protocolul SRI-ÎCCJ-PG, desecretizat. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 14.35 Teleshopping 14.55 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Marina Georgiana. 17.00 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 17.30 Panoramic sportiv, cu Blejan Ionuţ, invitaţi: Sebastian Coţ, Marian Halas. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte în premieră campionatul naţional de judo U13. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Cultură, Concurs Samus Guit Art – Poesis,ediţia VIII 22.30 Talk Show cu Carol Erdos 23.30 Ştiri

Candidaţii de primari ai UDMR trebuie să primească girul uniunii

Scris de Ioan Aniţaş, 21 ianuarie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Eugen Kovacs, primarul din Carei

Eugen Kovacs, primarul din Carei

Nagy Iosif din Păuleşti nu mai candidează pentru un al şaselea mandat

În judeţul Satu Mare, UDMR este formaţiunea politică cu cei mai mulţi primari: 20. Aceştia conduc următoarele localităţi: Carei, Livada, Acâş, Agriş, Andrid, Berveni, Cămin, Culciu, Dorolţ, Foieni, Halmeu, Hodod, Lazuri, Micula, Oraşu Nou, Păuleşti, Porumbeşti, Săcăşeni, Vetiş şi Viile Satu Mare.

Pentru a candida la un nou mandat, în principiu, formaţiunile din care fac parte primarii trebuie să le valideze candidatura. Acest aspect este mai mult decât evident în cazul primarilor care sunt susţinuţi de UDMR. Candidaturile acestora necesită să fie validate de organizaţia judeţeană.

 

Nagy Iosif - primarul din PaulestiCu toate aceste potenţiale îngrădiri, sunt persoane din UDMR care au disponibilitatea de a candida din postură de independent, dacă nu vor primi girul mai marilor uniunii. Unul dintre aceşti primari este cel din Agriş, care este convins că are multe de făcut pentru obştea care l-a propulsat în această funcţie. Ca certitudine am luat faptul că Nagy Iosif, primarul din Păuleşti nu va mai candida la alegerile locale din vara acestui an.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită de joi, 21 ianuarie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Abonează-te acum Online!
 1. jiga, a spus: 24 ianuarie 2016, ora 11:40

  Vorbesti prostii ma Eugene sau mai bine zis Feri.Niciodata voi maghiarimea nu ati fost obligati asimilati ,stii bine,voi sunteti cei care aveti aceste hibe. Mai bine taci ca sa nu-ti spun mai multe despre voi, cu date si fapte concrete .

 2. Eugen a spus: 22 ianuarie 2016, ora 12:21

  UDMRaiul incurajeaza asimilarea fortata a maghiarimii si nu sovinismul. Totul a inceput cu Pactul secret de la Neptun cu PSD din 1996 când politica UDMR a fost ‘deturnata’. UDMR a devenit de atunci, mai mult sau mai putin, ostaticul politicului românesc !.

 3. Karol , a spus: 21 ianuarie 2016, ora 12:02

  uniunea incurajeaza sovinismul ?asta e un criteriu ?
  Sovinul primar din Acas trebuie sa-l puneti neaparat pe lista ca merita

 4. laurentiu a spus: 21 ianuarie 2016, ora 11:56

  ce te faci tu nelutule daca nu primeste jeno girul uniunii??/ unde mai umbli la portocoale grase? la cine mai reciti tu poeziile de la cenaclu? nu ai scris de cei multi careieni care se aduna la activitati culturale ca nu lasat pe tine jena ce dadea comisionu gras….nu e pacat sa tai careienii nemafioti pentru un czomb in plus?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.