20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Canadianul Shawn Mendes, marele învingător la gala MTV Europe Music Awards 2017

Scris de Vasile Andreica, 13 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Shawn Mendes

Shawn Mendes

Cântăreţul pop canadian Shawn Mendes, recompensat la trei categorii de premii, inclusiv la secţiunea „cel mai bun artist”, a fost marele învingător la cea de-a 24-a ediţie a galei MTV Europe Music Awards (EMA), care a avut loc duminică seară la Londra, informează AFP.

În faţa unui public alcătuit în principal din spectatori tineri, artistul canadian, în vârstă de 19 ani, a interpretat piesa „There’s Nothing Holdin’ Me Back”, lansată în 2017, care a fost premiată la categoria „cel mai bun cântec”. Trofeul i-a fost înmânat de fotbalistul francez Paul Pogba. Shawn Mendes s-a impus şi la categoria „cel mai bun grup de fani”.

În categoria vedetă a galei, „cel mai bun artist”, cântăreţul canadian a triumfat în faţa unor muzicieni mult mai cunoscuţi în Europa, precum Ariana Grande, Ed Sheeran, Miley Cyrus şi Taylor Swift.

Show-ul de duminică seară, organizat pe stadionul Wembley din Londra, a fost deschis de rapperul american Eminem, care a interpretat în premieră mondială pe o scenă noul single al său, „Walk on water”, lansat oficial vineri. Rapperul a fost desemnat cel mai bun artist hip-hop, un premiu pe care îl obţinuse deja de opt ori începând din anul 1999.

Gazda ceremoniei, artista britanică Rita Ora, şi-a făcut apariţia pe scenă purtând un halat de baie. Ea a interpretat în cadrul galei piesele „Your song” şi „Anywhere”, care vor fi incluse pe următorul album al ei.

Prestaţia britanicului Stormzy a fost însă cea mai remarcată în cadrul galei de duminică seară. Apărut pe scenă într-o maşină de poliţie, rapperul a interpretat cântecul „Big For Your Boots”, iar evoluţia lui a fost însoţită de un spectacol pirotehnic impresionant.

Grupul U2, condus de cântăreţul irlandez Bono, a primit trofeul Global Icon, ce a fost atribuit în ultimii ani unor artişti de renume, precum Queen, Whitney Houston şi Eminem. O înregistrare video realizată în timpul concertului gratuit pe care trupa irlandeză l-a susţinut cu o seară înainte în Trafalgar Square din centrul Londrei a fost difuzată în cadrul galei MTV Europe Music Awards.

Nominalizat la categoria „cel mai bun artist rock”, grupul U2 nu a reuşit să câştige acest trofeu, fiind învins de trupa britanică Coldplay, învingătoare pentru al treilea an consecutiv în această secţiune.

Rapperul american Kendrick Lamar a ieşit învingător la categoria „cel mai bun videoclip”, pentru videoclipul piesei „Humble”, în care artistul apare deghizat în papă şi, apoi, în locul lui Iisus, într-o scenă care reprezintă o reconstituire a celebrului tablou „Cina cea de taină” pictat de Leonardo da Vinci. În august, Kendrick Lamar a câştigat şase trofee la MTV Video Music Awards, impunându-se inclusiv la categoria „cel mai bun videoclip al anului”.

Surpriza a venit din partea cântăreţei americane Taylor Swift, care părea marea favorită a galei, cu şase nominalizări. Artista pop, care şi-a lansat vineri cel de-al şaselea album de studio din carieră, „Reputation”, nu a obţinut niciun premiu duminică seară la Londra.

În alte categorii, cantautorul britanic Ed Sheeran a câştigat trofeul pentru „cel mai bun artist live”, trupa Thirty Seconds To Mars s-a impus la categoria „cel mai bun artist de rock alternativ”, iar Camila Cabello a fost desemnată învingătoare la categoria „cel mai bun artist pop” — toate categoriile au fost mixte.

DJ-ul David Guetta, desemnat câştigător la categoria „cel mai bun artist electro”, a încheiat gala interpretând noul său single, „Dirty, Sexy, Money”, fiind însoţit pe scenă de artiştii French Montana, Charli XCX şi Afrojack.

Gala MTV Europe Music Awards reprezintă unul dintre cele două evenimente majore organizate de postul de televiziune american MTV, alături de Video Music Awards (VMA), o ceremonie organizată în fiecare an în Statele Unite începând din 1984.

Vizând un public mai larg, în special prin atribuirea unui număr de aproximativ 30 de premii, decernate în funcţie de categoriile definite de ţările europene, MTV Europe Music Awards rămâne un eveniment dominat totuşi de starurile nord-americane.

Premiile de la MTV Europe Music Awards sunt atribuite în funcţie de voturile publicului, exprimate online, cu excepţia categoriilor „cel mai bun videoclip” şi „cel mai bun artist mondial” (categorie diferită de „cel mai bun artist”), ai căror învingători sunt desemnaţi de echipa editorială a postului MTV.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.