Campanie umanitară în beneficiul artistei Smaranda Milu Nemethi

Scris de Vasile Andreica, 04 martie 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Smaranda Milu Nemethi

Smaranda Milu Nemethi

Smaranda Nemethi este născută la Carei în 16 iulie 1981. A studiat la Liceul de Artă Aurel Popp din Satu Mare, Universitatea de Arte Plastice și Design și la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Este o iubitoare de artă și o pictoriță apreciată, cu expoziții la Cluj și București, printre altele, implicată și în creația de publicitate. Este căsătorită de doi ani cu Dan Milu.

Smaranda a aflat că răceala puternică cu care se confrunta deja de ceva timp era de fapt un cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastază cerebrală frontală. După mai multe investigații efectuate la diverse centre medicale din București și o intervenție chirurgicală suferită pe creier, dar mai ales în speranța că ar putea primi un diagnostic acceptabil cu privire la starea ei de sănătate, Smaranda a decis să apeleze la serviciile medicilor din Germania, care în urma unei noi evaluări, au definit mărimea și extinderea tumorii cancerigene ca fiind caracteristică stadiului 3.

Deși lupta cu boala va fi lungă și grea, Smaranda este pregătită sufletește să lupte pentru viața ei, însă îi este imposibil să suporte din punct de vedere financiar costurile prevăzute pentru tratamentele la care va fi supusă. În cazul tratamentului clasic cu citostatice de ultimă generație, costurile până la eventuala vindecare totală vor însuma 150.000 de euro.

Dacă vrei sa o ajuți pe Smaranda să își recâștige dreptul la viață pe care o visa înainte de a primi cea mai dură veste din viața ei, poți face donații în cadrul acțiunilor organizate la Castelul Károlyi de către Direcția de Cultură și Sport Carei în această lună, în urna amenajată în Sala Cavalerilor sau la acțiunea organizată de Asociația sportivă Baschet Club Primo și de Florentina Timoc, Simona Pârciu și Deneș Ioana la sfârșitul lunii.

Poți face donații și in contul de mai jos: IBAN: RO31 RNCB 0075 0707 8478 0001  deschis la BCR, TITULAR : Milu Dan Ioan    CNP: 1790611040042 Θ. Donații se pot face și online, la această adresă. Aici s-au strâns deja aproape 5.000 de euro.

Pe măsură ce vom afla noutăți despre starea Smarandei vom reveni cu amănunte.

Abonează-te acum Online!
 1. Calin Osman a spus: 06 martie 2014, ora 22:37

  Spor la rugaciune pentru Smaranda si toti cei care o iubesc!
  Organismul are puterea de regenerare!
  “credinta ta te-a vindecat!” a spus Mantuitorul, si a celor din jur.
  Atentie la citostatice,ca maresc aciditatea si daca Dumnezeu tau este doctorul si medicamentele de sinteza cred ca e o greseala.
  Doamne ajuta! si Maicutza Domnului!
  Cu drag,Calin Osman.

 2. Cigher Fernea Bianca a spus: 04 martie 2014, ora 22:04

  Sanatate multa si CURAJ !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.