Căminul cultural din Tătăreşti a fost sfinţit după ample lucrări de modernizare

Scris de Ioan Aniţaş, 28 octombrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Participanti la sfintirea caminului cultural din Tataresti

Participanti la sfintirea caminului cultural din Tataresti


Col.(r.) Voicu Şichet şi-a lansate cartea „Cântări pentru ultimul drum”

    Duminică, 27 octombrie, în satul Tătăreşti, comuna Viile Satu Mare, au fost organizate două evenimente într-unul singur. Este vorba despre sfinţirea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a căminului cultural din sat, dar şi lansarea unei cărţi apărute sub îngijirea col. (r.) Voicu Şichet, fiul al satului.

După ieşirea din biserică, locuitori ai satului Tătăreşti s-au îndreptat spre căminul cultural în număr deosebit de mare, acolo unde a avut loc ceremonia de sfinţire a lucrărilor de modernizare a căminului cultural.

Ceremonialul religios a fost oficiat de un sobor de preoţi în frunte cu preotul paroh Florin Libotean şi preot dr. Cristian Boloş. După ce au fost binecuvântate lucrările, dar şi toţi cei care vor intra în căminul cultural, s-a trecut la tăierea panglicii inaugurale.

Spre surprinderea unora din mulţime, organizatorii evenimentului au lăsat tăierea panglici pe seama foştilor primari Pap Iosif şi Daniel David, dar şi a actualului primar Szucs Szabolcs. Primii enumeraţi au luat partea la elaborarea proiectului privind reabilitarea acestui obiectiv, iar Szucs Szabolcs este primarul în exerciţiu. Alături de aceştia a fost şi viceprimarul Tiberiu Pintea.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
 1. Radu a spus: 30 octombrie 2013, ora 23:42

  In timp ce fosti primari lucrau pentru Satul Tataresti , Tibi se juca cu frânghia .Sa spună un lucru pe care l-a făcut de cand este vice.

 2. Mihai a spus: 30 octombrie 2013, ora 23:29

  Pentru Anonim:Glumesti când Vorbeşti de Tibi care nu a făcut nimic bun pentru satul Tataresti.Toata lumea ştie ce fel de om este acest individ fără caracter ,un ciocoi nou ridicat din înşelarea bătrânilor din sat …si m-a opresc aici.

 3. Anonim a spus: 29 octombrie 2013, ora 17:03

  Daca nu era Tibi nu era nimeni instare sa inaugureze ce au comandat pe langa faptul ca au furat o gramada de bani si au lasat visteria primariei goala pusca!! 😉

 4. AUREL a spus: 28 octombrie 2013, ora 09:12

  este normal sa taie pamblica fostii primari, pt ca actualul vice fiu al satului este un incompetent care nu stie sa lege doua cuvinte ,si nu are nici o contributie la modernizarea caminului , proiectul de modernizare a inceput de pe vremea lui David in timp ce TIBI facea joc de glezna nu a avut nici o contributie

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517