Călătorii pe trenurile CFR vor ocupa tot al doilea loc | Informaţia Zilei

Călătorii pe trenurile CFR vor ocupa tot al doilea loc

Scris de Vasile Nechita, 23 martie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

CFR vine cu noi reguli pentru cetăţenii care optează pentru transportul cu trenul. În vederea combaterii epidemiei, călătorii vor fi aşezaţi într-un mod diferit în vagoane.

”Pentru combaterea răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi pentru protecţia, siguranţa şi securitatea călătorilor şi a personalului propriu, CFR Călători a decis să ia măsuri pentru a asigura spaţiu între pasageri, în trenuri. Se va aplica regula ‘un loc liber, un loc ocupat’ astfel încât pasagerii să stea dispersaţi într-un vagon. Acelaşi principiu se aplică şi în cazul vagoanelor de dormit sau cuşetă. Personalul de tren a fost instruit să avizeze şi să îndrume călătorii care stau pe locuri alăturate, pe locurile libere pentru a respecta distanţa minimă recomandată.

Pentru trenurile cu potenţial de aglomerare (navetă), CFR Călători a suplimentat deja numărul de vagoane cu 25. În plus, alte 25 de vagoane vor fi introduse în compunerea trenurilor care circulă mâine. Facem apel la toţi pasagerii să respecte regulile de igienă şi comportament emise de Ministerul Sănătăţii şi autorităţile abilitate, în vederea restrângerii răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre.

Pentru protecţia călătorilor şi a personalului propriu, vă rugăm să respectaţi regulile, fiţi responsabili şi evitaţi deplasarea dacă vă simţiţi rău, aveţi febră, prezentaţi simptomele infecţiei cu COVID 19”, se arată în comunicatul emis de CFR.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517