24.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.45 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Criza forţi de muncă în judeţul Satu Mare. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fiţi sarea pământului. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 14.00 Teleshopping 14.15 Cultură 16.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 17.00 Cultură 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase.

Caii, terapie pentru copiii cu autism

Asociaţia Ecvestră Perla Neagra (AEPN) înfiinţată de Adrian Cozma a organizat marţi, 5 iunie, primul eveniment de la înfiinţare şi anume o acţiune venită să susţină integrarea copiilor cu dizabilităţi, mai exact a celor cu autism.


Evenimentul s-a desfăşurat la „Ferma Cezar” din localitatea Ardud Vii şi s-a bucurat de participarea a 15 copii din cadrul Asociaţiei „Sfântul Benedict” pentru persoanele cu autism din Satu Mare.
Copiii prezenţi la fermă au interacţionat cu animalele şi au fost instruiţi în arta călăritului de către instructorul Szucs Barnabas.

Momentul inedit a fost demonstraţia de dresaj şi mânuire a cailor. La manifestare au participat Adrian Cozma, Bianca Murgu, Răzvan Ţiplea, David Breban şi alţi iubitori ai cailor.
„Dorim să deschidem o nouă etapă pentru copiii cu afecţiuni şi ştim că prin intermediul cailor, aceştia pot să se relaxeze. Dorim să dezvoltăm acest proiect şi să continuăm chiar prin realizarea unui calendar de activităţi. Ne bucurăm că avem sprijinul multor persoane şi consider că astfel de acţiuni sunt binevenite”, a declarat Adrian Cozma.
Această acţiune reprezintă un pas spre o viitoare colaborare între cele două asociaţii. AEPN îşi manifestă deschiderea ca pe viitor să pună bazele unui proiect pentru terapia cu aceste animale, în condiţiile în care în judeţul Satu Mare este o lipsă de astfel de activităţi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.