17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Caii, terapie pentru copiii cu autism

Asociaţia Ecvestră Perla Neagra (AEPN) înfiinţată de Adrian Cozma a organizat marţi, 5 iunie, primul eveniment de la înfiinţare şi anume o acţiune venită să susţină integrarea copiilor cu dizabilităţi, mai exact a celor cu autism.


Evenimentul s-a desfăşurat la „Ferma Cezar” din localitatea Ardud Vii şi s-a bucurat de participarea a 15 copii din cadrul Asociaţiei „Sfântul Benedict” pentru persoanele cu autism din Satu Mare.
Copiii prezenţi la fermă au interacţionat cu animalele şi au fost instruiţi în arta călăritului de către instructorul Szucs Barnabas.

Momentul inedit a fost demonstraţia de dresaj şi mânuire a cailor. La manifestare au participat Adrian Cozma, Bianca Murgu, Răzvan Ţiplea, David Breban şi alţi iubitori ai cailor.
„Dorim să deschidem o nouă etapă pentru copiii cu afecţiuni şi ştim că prin intermediul cailor, aceştia pot să se relaxeze. Dorim să dezvoltăm acest proiect şi să continuăm chiar prin realizarea unui calendar de activităţi. Ne bucurăm că avem sprijinul multor persoane şi consider că astfel de acţiuni sunt binevenite”, a declarat Adrian Cozma.
Această acţiune reprezintă un pas spre o viitoare colaborare între cele două asociaţii. AEPN îşi manifestă deschiderea ca pe viitor să pună bazele unui proiect pentru terapia cu aceste animale, în condiţiile în care în judeţul Satu Mare este o lipsă de astfel de activităţi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.