Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare) 02.23 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Dorel Coicaraport la 2.920 de zile 03.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.36 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia 05.36 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Marcel Forţiu, titlul emisiunii: Plantări în proprietatea statului în luna pădurii 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Paula Fogas, titlul emisiunii: Oportunităţi de dezvoltare a comunităţilor sătmărene prin intermediul fondurilor europene (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Abandonul şcolar, proporţii, cauze, soluţii 10.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone 11.25 Teleshopping 11.38 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Eleonora Cîmpan, Mihaela Ghiţă, Stelian Pop, titlul emisiunii: Medicii nur vor pomana guvernului Tudose (reluare)13.00 Ştiri 13.37 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Constantin Triţă, Andrada Silvana Tcacenco, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 14.28 Teleshopping 14.43 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.39 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Bogdan Faur, Marius Botan, titlul emisiunii: Unirea Tăşnad ia startul în Liga 3 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Stima de sine sau ce părere avem despre noi 23.30 Ştiri

Cadavrul unui bărbat a fost găsit plutind pe Someş

Scris de Adriana Tivadar, 09 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Miercuri, 9 august 2017, în jurul orei 18.00, un sătmărean a zărit pe luciul apei Someşului, în zona digului din cartierul Micro 16, cadavrul unui bărbat şi fără să ezite prea mult s-a aruncat în apă pentru a-l recupera, fără să ştie însă că este vorba despre un trup rămas fără de suflare. Din primele informaţii aflate la faţa locului de la martorii oculari, se pare că sătmăreanul a tras cadavrul la malul apei iar între timp altcineva a alertat autorităţile.

De urgenţă la faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o barcă pneumatică, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare şi unul de poliţie. Deoarece trupul bărbatului a fost adus la mal de acel sătmărean, pompierii nici nu au mai fost nevoiţi să pună barca pe Someş. Se pare că trupul bărbatului a rămas agăţat undeva în apropiere de mal şi astfel a putut fi zărit.

Deşi autorităţile nu au dat detalii încă, se pare că bărbatul găsit miercuri în Someş este acelaşi care la sfârşitul lunii februarie a.c a încercat să îşi ia viaţa într-o încercare de suicid de pe Podul de Fier. Atunci bărbatul de aproximativ 30 de ani a făcut o cădere nervoasă şi chiar s-a tăiat cu lama pe membre şi gât, în prezenţa jandarmilor sătmăreni care au reuşit într-un final să-l imobilizeze. 

De asemenea el ar putea să fie persoana care a fost dată dispărută sâmbătă, 5 august 2017, în râul Someş în zona Pădurii Nucilor din municipiul Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. parearea mea a spus: 10 august 2017, ora 08:55

    Detalii despre „salvator”, măcar o poza? Este un act de eroism ceea ce a făcut el, crezând ca poate salva un om, apoi, a adus trupul neînsufleţit la mal. Este ceva!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.