21.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 02.50 Cultură 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 Cultură 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Felicia Hrihorişan. Titlul emisiuni: Cutezătorii Munţilor pregătesc prima lor Liră.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Istvanfi Szilard. Titlul emisiunii: Sfânta Liturghie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.10 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 17.30 Cultură 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine.

Ca să se evite accidentele, sensul giratoriu de la Burdea are forma unui dreptunghi

Podul Decebal in lucru

Podul Decebal in lucru

Sensul giratoriu de la Burdea a înghiţit parcarea taximetriştilor

Sensul giratoriu din intersecţia Burdea a fost reconfigurat în totalitate în cursul nopţii de duminică spre luni, 17 spre 18 iunie. Această reconfigurare a fost

anunţată în avans de către city managerul oraşului, Maskulik Csaba, într-o conferinţă de presă organizată vineri, 15 iunie.

Noua structură a sensului vine ca urmare a faptului că începând de mâine, se va începe reabilitarea rampei de coborâre a Podului Decebal, parte ce nu a putut fi reabilitată în anul precedent. Odată cu reconfigurarea sensului urmează şi o serie de restricţii în trafic pentru şoferii maşinilor de mare tonaj, şi totodată se recomandă şi rute alternative pentru a evita orice blocaj în trafic.

De asemenea, dacă până acum pietonii încă îşi forţau norocul pe la trecerile de pietoni desfiinţate, începând de acum le va fi imposibil să mai traverseze pe acolo datorită noului sens giratoriu.

Sensul de coborâre al Podului Decebal spre Bulevardul Cloşca
se va închide

Începând de mâine, sensul de coborâre al Podului Decebal spre Bulevardul Cloşca se va închide, iar circulaţia autovehiculelor se va desfăşura pe partea opusă a podului, în ambele sensuri.

Respectiv, o bandă de circulaţie va fi utilizată pentru urcarea spre Piaţa Romană, iar cealaltă pentru coborârea spre Bulevardul Cloşca.

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 19 iunie.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 19 iunie 2018, ora 10:11

    Acest sens giratoriu dreptunghiular ar trebui sa poarte numele de Maskulik dupa numele inventatorului acestuia si a carui forma initiala proiectata a fost schimbata intr-o noapte mai mult ca sigur fara proiect !!!. Cu un asemenea sens giratoriu dreptunghiular nu m-am intalnit in viata mea ca urmare nu am vazut nicaieri nici in strainatate !. Sunt convins ca prostia la Maskulik nu are limite. Asemenea indivizi nu pot fi suportati la conducere de o societate normala la cap numai daca societatea din care face parte e mai prost decat el. Cu un asemena sens giratoriu dreptunghiular ne vom face de ras, o sa rada lumea de noi. Asta meritati daca ati ales un primar bisnitar care a pus un city manager nepriceput si incompetent !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.