25.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 01.40 Cultură. 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Livia Haidu, Voicu Şichet, Cornel Morar. Titlul emisiunii: Prima mare sărbătoare dedicată centenarului a unit mii de românii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Contestatarii lui Dragnea bat în retragere?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Profilul criminalului. 14.30 Teleshopping 14.50 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 16.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 17.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 17.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 23.00 Audienţe în direct.

Budincă de macaroane cu brânză

Scris de Eva Laczko, 14 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index
Budinca de macaroane cu stafide

Budinca de macaroane cu stafide

Ingrediente:

– 400 g macaroane,
– 400 g brânză dulce de vacă,
– 6 ouă,
– 400 ml de smântână,
– 4-6 linguri de zanăr, după gust,
– 2 pliculeţe de zahăr vanilat,
– puţină sare,
– câteva picături de ulei,
– puţin unt,
– eventual un pahar de stafide, compot de vişine fără sâmburi, prune, ori caise uscate, dar fructele nu în mod obligatoriu.

Mod de preparare:

Macaroanele se fierb în apă uşor sărată, se strecoară şi se amestecă cu câteva picături de ulei. Brânza se sfărâmă, se presară peste macaroane şi se amestecă, apoi se adaugă şi fructele, dacă se folosesc. Ouăle se bat bine, după care se amestecă cu zafărul şi cu zahărul vanilat, mai apoi şi cu smântâna. Se toarnă şi acest amestec peste macaroane şi se amestecă. Se toarnă totul într-o tavă termorezistentă unsă în prealabil cu unt şi se dă la cuptorul preîncălzit, pentru circa 35-40 minute. Când începe să se rumenească face proba cu scobitoarea, iar dacă încă nu s-a întărit se scade puţin temperatura şi se mai coace la foc puţin mai mic. Se poate servi cu gem, cacau, zahăr praf, miere sau compot.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.