10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Budincă de macaroane cu brânză

Scris de Eva Laczko, 14 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Budinca de macaroane cu stafide

Budinca de macaroane cu stafide

Ingrediente:

– 400 g macaroane,
– 400 g brânză dulce de vacă,
– 6 ouă,
– 400 ml de smântână,
– 4-6 linguri de zanăr, după gust,
– 2 pliculeţe de zahăr vanilat,
– puţină sare,
– câteva picături de ulei,
– puţin unt,
– eventual un pahar de stafide, compot de vişine fără sâmburi, prune, ori caise uscate, dar fructele nu în mod obligatoriu.

Mod de preparare:

Macaroanele se fierb în apă uşor sărată, se strecoară şi se amestecă cu câteva picături de ulei. Brânza se sfărâmă, se presară peste macaroane şi se amestecă, apoi se adaugă şi fructele, dacă se folosesc. Ouăle se bat bine, după care se amestecă cu zafărul şi cu zahărul vanilat, mai apoi şi cu smântâna. Se toarnă şi acest amestec peste macaroane şi se amestecă. Se toarnă totul într-o tavă termorezistentă unsă în prealabil cu unt şi se dă la cuptorul preîncălzit, pentru circa 35-40 minute. Când începe să se rumenească face proba cu scobitoarea, iar dacă încă nu s-a întărit se scade puţin temperatura şi se mai coace la foc puţin mai mic. Se poate servi cu gem, cacau, zahăr praf, miere sau compot.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.