24.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.45 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Criza forţi de muncă în judeţul Satu Mare. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fiţi sarea pământului. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Romeo Nicoară, Dumitru Pop, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Politicieni români au exportat scandalul în Parlamentul European.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 14.00 Teleshopping 14.15 Cultură 16.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 17.00 Cultură 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase.

Budincă de macaroane cu brânză

Scris de Eva Laczko, 14 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Budinca de macaroane cu stafide

Budinca de macaroane cu stafide

Ingrediente:

– 400 g macaroane,
– 400 g brânză dulce de vacă,
– 6 ouă,
– 400 ml de smântână,
– 4-6 linguri de zanăr, după gust,
– 2 pliculeţe de zahăr vanilat,
– puţină sare,
– câteva picături de ulei,
– puţin unt,
– eventual un pahar de stafide, compot de vişine fără sâmburi, prune, ori caise uscate, dar fructele nu în mod obligatoriu.

Mod de preparare:

Macaroanele se fierb în apă uşor sărată, se strecoară şi se amestecă cu câteva picături de ulei. Brânza se sfărâmă, se presară peste macaroane şi se amestecă, apoi se adaugă şi fructele, dacă se folosesc. Ouăle se bat bine, după care se amestecă cu zafărul şi cu zahărul vanilat, mai apoi şi cu smântâna. Se toarnă şi acest amestec peste macaroane şi se amestecă. Se toarnă totul într-o tavă termorezistentă unsă în prealabil cu unt şi se dă la cuptorul preîncălzit, pentru circa 35-40 minute. Când începe să se rumenească face proba cu scobitoarea, iar dacă încă nu s-a întărit se scade puţin temperatura şi se mai coace la foc puţin mai mic. Se poate servi cu gem, cacau, zahăr praf, miere sau compot.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.