Bucureştean amendat cu 10.000 de lei pentru că şi-a lăsat gunoiul la un vecin

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Sectorul 6, Bucureşti, a fost amendat cu 10.000 de lei după ce şi-a făcut un obicei din a-şi abandona gunoiul în poarta altei familii.

„Un bărbat în vârstă de 71, din Sectorul 6, şi-a făcut un obicei din a-şi abandona gunoiul în poarta unei familii de pe strada Drenajului, tot din Sectorul 6. Poliţiştii locali l-au depistat în mod repetat în timp ce descărca deşeurile din portbagajul maşinii şi le arunca exact în acelaşi loc. Mai întâi, camerele de supraveghere l-au surprins descărcând mai mulţi saci cu materiale plastice şi de carton. Apoi, în altă zi, a venit şi a lăsat un fotoliu.

După stabilirea identităţii, oamenii legii l-au sancţionat contravenţional cu două amenzi, în valoare totală de 10.000 de lei”, potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517