17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Brad Pitt recunoaşte că a avut nevoie de ajutor după despărţirea de Angelina Jolie

Scris de I. Z., 09 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Despărţirile sunt dureroase pentru oricine, inclusiv pentru vedetele de la Hollywood.

Într-un interviu, Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, recunoaşte că după despărţirea de Angelina Jolie a avut nevoie de ajutor specializat. Mai exact, el a fost nevoit să meargă la Alcoolicii Anonimi timp de un an.

„Am luat lucrurile aşa cum au venit, aşa că am renunţat la băutură. Să îi ai alături pe toţi aceşti bărbaţi, care stau lângă tine, sunt sinceri şi deschişi într-un mod în care eu nu sunt. Era un loc sigur în care nimeni nu te judeca.”

În ciuda notorietăţii de care se bucură Brad Pitt, niciunul dintre cei cu care a fost în acest grup de sprijin pentru dependenţii de alcool, nu a povestit presei nimic din ceea ce Brad a spus. „A fost chiar o uşurare pentru mine să îmi expun toate părţile negative în faţa lor”, a declarat Brad Pitt.

În anul 2017, Brad Pitt a declarat pentru GQ Style faptul că încă din liceu s-a confrunat cu dependenţa de alcool. „Fugeam de propriile sentimente. Sunt fericit că acum am scăpat de asta. Dar în ultimul an, lucrurile nu au stat chiar aşa. Am băut prea mult. Şi a devenit o problemă. Şi mă bucur că a trecut jumătate de an de când n-am mai băut.”

Brad Pitt a mai vorbit şi despre familia lui, dar şi cum reuşeşte să facă faţă problemelor. „Aveam probleme în familie. Adevărul este că noi toţi ne confruntăm cu tristeţe, durere şi pierderi. Ne petrecem foarte mult timp ascunzând asta, dar de fapt, este în tine. Aşa că, deschide-ţi sufletul.”

Odată cu înaintarea în vârstă, el a început să aprecieze mult mai mult necesitatea de a-şi asuma latura vulnerabilă, dar şi de a recunoaşte momentele grele prin care trece. „În anii ’90, toată atenţia era îndreptată asupra mea. A fost chiar inconfortabil pentru mine. Am devenit un singuratic şi m-am neglijat.”

„Sunt recunoscător pentru faptul că am fost capabil să fac lucrurile pe cont propriu. Pare o negare a acestei părţi mai slabe care se află în tine, care trece prin probleme, chiar dacă este vorba despre stări normale, pe care toţi le simţim la un moment dat. Cu siguranţă cred că nu poţi să ajungi să te cunoşti cu adevărat până când nu vei accepta toate aceste lucruri”, a mai spus Brad Pitt. Despărţirea dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie a uimit pe toată lumea. Cei doi au decis să se despartă în anul 2016. După separare, ei au hotărât să nu se mai implice în alte proiecte de cinematografie o perioadă de timp, ci să se ocupe de creşterea celor şase copii pe care îi au împreună, Maddox, Pax, Zahara, Shilo, Knox şi Vivienne. Acum, Brad Pitt joacă rolul lui Roy McBride, într-un nou film, “Ad Astra”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.