19.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 04.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Koter Laszlo. Titlul emisiunii: De la sculptura în lemn. La sculptura în piatră şi os. 04.50 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 05.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Artă şi bijuterii. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Florin Mureşan. 10.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Dragoş. Titlul emisiunii: Subvenţiile anului 2019 şi pregătirile pentru cele ale anului 2020. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitaţi: Markos Tibor. Titlul emisiunii: Economia duduie? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Adrian Albu, Octavian Petric, Vlad Baculescu. Titlul emisiunii: Audierile miniştrilor cabinetului orban II au continuat.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Familia în faţa provocărilor vieţii. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Adrian Balaj. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Brad Pitt recunoaşte că a avut nevoie de ajutor după despărţirea de Angelina Jolie

Scris de I. Z., 09 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Despărţirile sunt dureroase pentru oricine, inclusiv pentru vedetele de la Hollywood.

Într-un interviu, Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, recunoaşte că după despărţirea de Angelina Jolie a avut nevoie de ajutor specializat. Mai exact, el a fost nevoit să meargă la Alcoolicii Anonimi timp de un an.

„Am luat lucrurile aşa cum au venit, aşa că am renunţat la băutură. Să îi ai alături pe toţi aceşti bărbaţi, care stau lângă tine, sunt sinceri şi deschişi într-un mod în care eu nu sunt. Era un loc sigur în care nimeni nu te judeca.”

În ciuda notorietăţii de care se bucură Brad Pitt, niciunul dintre cei cu care a fost în acest grup de sprijin pentru dependenţii de alcool, nu a povestit presei nimic din ceea ce Brad a spus. „A fost chiar o uşurare pentru mine să îmi expun toate părţile negative în faţa lor”, a declarat Brad Pitt.

În anul 2017, Brad Pitt a declarat pentru GQ Style faptul că încă din liceu s-a confrunat cu dependenţa de alcool. „Fugeam de propriile sentimente. Sunt fericit că acum am scăpat de asta. Dar în ultimul an, lucrurile nu au stat chiar aşa. Am băut prea mult. Şi a devenit o problemă. Şi mă bucur că a trecut jumătate de an de când n-am mai băut.”

Brad Pitt a mai vorbit şi despre familia lui, dar şi cum reuşeşte să facă faţă problemelor. „Aveam probleme în familie. Adevărul este că noi toţi ne confruntăm cu tristeţe, durere şi pierderi. Ne petrecem foarte mult timp ascunzând asta, dar de fapt, este în tine. Aşa că, deschide-ţi sufletul.”

Odată cu înaintarea în vârstă, el a început să aprecieze mult mai mult necesitatea de a-şi asuma latura vulnerabilă, dar şi de a recunoaşte momentele grele prin care trece. „În anii ’90, toată atenţia era îndreptată asupra mea. A fost chiar inconfortabil pentru mine. Am devenit un singuratic şi m-am neglijat.”

„Sunt recunoscător pentru faptul că am fost capabil să fac lucrurile pe cont propriu. Pare o negare a acestei părţi mai slabe care se află în tine, care trece prin probleme, chiar dacă este vorba despre stări normale, pe care toţi le simţim la un moment dat. Cu siguranţă cred că nu poţi să ajungi să te cunoşti cu adevărat până când nu vei accepta toate aceste lucruri”, a mai spus Brad Pitt. Despărţirea dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie a uimit pe toată lumea. Cei doi au decis să se despartă în anul 2016. După separare, ei au hotărât să nu se mai implice în alte proiecte de cinematografie o perioadă de timp, ci să se ocupe de creşterea celor şase copii pe care îi au împreună, Maddox, Pax, Zahara, Shilo, Knox şi Vivienne. Acum, Brad Pitt joacă rolul lui Roy McBride, într-un nou film, “Ad Astra”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.