Bixad: Prins drogat pe motocicletă şi cu permisul suspendat

Scris de I. Z., 30 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vineri, 27 ianuarie, în jurul orei 14.00, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe raza localităţii Trip, poliţiştii sătmăreni au efectuat semnale de oprire unui bărbat de 29 de ani, domiciliat în localitatea Bixad, care conducea un motociclu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 29 de ani are suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Totodată, bărbatul a fost supus unei testări rapide pentru depistarea prezenţei substanţelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină.

Acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenţei unor substanţe psihoactive în organism.
În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517