Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Bilanţ PSD Satu Mare: în judeţ au fost finanţate proiecte PNDL de peste 300 milioane euro

Scris de Sergiu Podina, 28 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Conducerea Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare a organizat în 28 decembrie o conferinţă de presă. Întâlnirea a fost condusă de către preşedintele organizaţiei, Aurelia Fedorca, şi parlamentarii PSD de Satu Mare Gabriel Leş, Ioana Bran şi Octavian Petric.

Aceştia au vorbit despre măsurile pe care Guvernul României le-a adoptat în 2017, dar şi despre activitatea pe care deputaţii şi senatorul PSD au avut-o în anul ce tocmai trece, în beneficiul sătmărenilor şi nu numai.

Liderul PSD Aurelia Fedorca a prezentat şi situaţia în cifre după un an de guvernare PSD, la nivelul judeţului Satu Mare. Astfel prin PNDL 1 au fost finanţate 98 de proiecte ce se află în execuţie, în valoare totală de aproximativ 169,4 milioane euro, iar prin PNDL 2 s-a obţinut finanţare pentru 123 de proiecte, care se află în diverse faze de întocmire a documentaţiilor, în valoare totală de aproximativ 139 milioane de euro.

 

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 29 decembrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 30 decembrie 2017, ora 12:27

  Cei din imagine nu sunt valori, acestia sunt cersetori !….. ( asteapta bani de la buget ca-i mai comod, decat sa atraga investitori… ) Acestia nu sunt capabili sa atraga investitori !!, nu au pregatire corespunzatoare !. Au o pregatire jalnica !. Acestia asteapta ca investitorii sa le vina la usa ca sa le mulga si astfel sa-i sperie.

 2. un conjudetean a spus: 29 decembrie 2017, ora 15:42

  Un singur lucru ati uitat sa l prezentati si anume: cat a fost euro cand ati luat fotoliile de la tehnocrati si la cat ati reusit sa l aduceti ? Daca nu mi raspundeti, sunteti de KAKAO !

 3. dani a spus: 29 decembrie 2017, ora 12:03

  Ati facut un rahat v-ati angajat la Dragnea SRL.Necuvintatorul de Petric care in doua mandate a vorbit 30 de sec in parlament ce mai cauta acolo???Dati-i un picior sa zboara in tarile calde ca nu-i de nici un folos judetului nici sa vorbeasca saracul nu stie Om fara scoala ,bine ati ales

 4. Dac Bulibas a spus: 29 decembrie 2017, ora 09:44

  Legea care va scapa de puscarie nu este buna ?, dar ce-ai vrea , legi care sa ne bage la puscarie pe baza de „suspiciuni rezonabile/(inventate…) ” asa cum au mai fost cazuri si nu pe baza de dovezi concludente ?. Dar puscaria executata la domiciliu nu e buna ?, e boierie curata !. Vrei sa executi pedeapsa in puscarii cu conditii improprii care mai mult dauneaza decat foloseste ?. Hotia ar trebui desfiintata prin redenumire in descurcaretie. In Romania hotii = descurcareti. Daca vrei sa traiesti bine in Romania , furi si astfel te descurci… ca dupa munca cinstita te umplii de saracie si nevoi. Sa vezi ce un popor talentat descurcaret si renumiti o sa devenim. PSD+ALDE va scoate din rusine si face descurcareti din voi.

 5. Bridge a spus: 29 decembrie 2017, ora 09:09

  Peste 300 milioane de euroi??? Şi cât aţi băgat în jeburile proprii?

 6. radu a spus: 29 decembrie 2017, ora 08:30

  Va rog sa imi spuneti si mie 2 ” INVESTITII MASIVE ”

  PSD-ul de acum vad ca reporneste masina de propaganda din comunism si incearca sa ne intoxice cu stiri de genul: am construit…, am facut…, am terminat…, dar realitatea este: nu am construit… nu am facut… nu este gata…. Singurul lucru gata este legea care va scapa de puscarie.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.