10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

Bilanţ PSD Satu Mare: în judeţ au fost finanţate proiecte PNDL de peste 300 milioane euro

Scris de Sergiu Podina, 28 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Conducerea Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare a organizat în 28 decembrie o conferinţă de presă. Întâlnirea a fost condusă de către preşedintele organizaţiei, Aurelia Fedorca, şi parlamentarii PSD de Satu Mare Gabriel Leş, Ioana Bran şi Octavian Petric.

Aceştia au vorbit despre măsurile pe care Guvernul României le-a adoptat în 2017, dar şi despre activitatea pe care deputaţii şi senatorul PSD au avut-o în anul ce tocmai trece, în beneficiul sătmărenilor şi nu numai.

Liderul PSD Aurelia Fedorca a prezentat şi situaţia în cifre după un an de guvernare PSD, la nivelul judeţului Satu Mare. Astfel prin PNDL 1 au fost finanţate 98 de proiecte ce se află în execuţie, în valoare totală de aproximativ 169,4 milioane euro, iar prin PNDL 2 s-a obţinut finanţare pentru 123 de proiecte, care se află în diverse faze de întocmire a documentaţiilor, în valoare totală de aproximativ 139 milioane de euro.

 

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 29 decembrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 30 decembrie 2017, ora 12:27

  Cei din imagine nu sunt valori, acestia sunt cersetori !….. ( asteapta bani de la buget ca-i mai comod, decat sa atraga investitori… ) Acestia nu sunt capabili sa atraga investitori !!, nu au pregatire corespunzatoare !. Au o pregatire jalnica !. Acestia asteapta ca investitorii sa le vina la usa ca sa le mulga si astfel sa-i sperie.

 2. un conjudetean a spus: 29 decembrie 2017, ora 15:42

  Un singur lucru ati uitat sa l prezentati si anume: cat a fost euro cand ati luat fotoliile de la tehnocrati si la cat ati reusit sa l aduceti ? Daca nu mi raspundeti, sunteti de KAKAO !

 3. dani a spus: 29 decembrie 2017, ora 12:03

  Ati facut un rahat v-ati angajat la Dragnea SRL.Necuvintatorul de Petric care in doua mandate a vorbit 30 de sec in parlament ce mai cauta acolo???Dati-i un picior sa zboara in tarile calde ca nu-i de nici un folos judetului nici sa vorbeasca saracul nu stie Om fara scoala ,bine ati ales

 4. Dac Bulibas a spus: 29 decembrie 2017, ora 09:44

  Legea care va scapa de puscarie nu este buna ?, dar ce-ai vrea , legi care sa ne bage la puscarie pe baza de „suspiciuni rezonabile/(inventate…) ” asa cum au mai fost cazuri si nu pe baza de dovezi concludente ?. Dar puscaria executata la domiciliu nu e buna ?, e boierie curata !. Vrei sa executi pedeapsa in puscarii cu conditii improprii care mai mult dauneaza decat foloseste ?. Hotia ar trebui desfiintata prin redenumire in descurcaretie. In Romania hotii = descurcareti. Daca vrei sa traiesti bine in Romania , furi si astfel te descurci… ca dupa munca cinstita te umplii de saracie si nevoi. Sa vezi ce un popor talentat descurcaret si renumiti o sa devenim. PSD+ALDE va scoate din rusine si face descurcareti din voi.

 5. Bridge a spus: 29 decembrie 2017, ora 09:09

  Peste 300 milioane de euroi??? Şi cât aţi băgat în jeburile proprii?

 6. radu a spus: 29 decembrie 2017, ora 08:30

  Va rog sa imi spuneti si mie 2 ” INVESTITII MASIVE ”

  PSD-ul de acum vad ca reporneste masina de propaganda din comunism si incearca sa ne intoxice cu stiri de genul: am construit…, am facut…, am terminat…, dar realitatea este: nu am construit… nu am facut… nu este gata…. Singurul lucru gata este legea care va scapa de puscarie.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.